פורסם 2009 ביולי 1516 שנים היי חבר'הברשותי כרטיס MICRO SD HC של סאנדיסק בנפח 8 ג'יגהכשהוא היה מחובר לפלאפון והפלאפון למחשב בטעות דרכתי על הכבל ומאז הפלאפון נתקע כל פעם שאני מכניס אותוניסיתי לחבר אותו דרך קורא כרטיסים ב USB.. המחשב מציג לי אותו ומציג גם את הקבצים והתקיות אבל בלי אפשרות לגשת אליהםניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא אמר לי שהוא לא מצליחניסיתי דרך דוס עם Partition Magic Pro וגם נתן לי שגיאהמה אפשר לעשות בשביל להציל אותו? תודה רבה מראש ושיהיה לכם אחלה יום,sUP:)
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים תבדוק אם יש לך צ'ופצ'יק בצד שנועל אותו למצב קריאה בלבד. (כמו בתקליטונים-Floppy disks)
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר תבדוק אם יש לך צ'ופצ'יק בצד שנועל אותו למצב קריאה בלבד. (כמו בתקליטונים-Floppy disks)יש במתאם מ MICROSD ל ל SD רגילוכבר בדקתי אותו על כרטיס אחר שיש לי והוא פתוחניסיתי עכשיו גם עם HP USB FORMAT TOOL אומר לי "the device is used by other aplications"וגם שאני מנסה לעשות לו עכשיו safe remove אומר לי לנסות יותר מאוחר..(ניסיתי לנתק בלי לעשות ולחבר שוב וזה עדיין עושה את זה.. מוזר לגמרי)[br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 18:16:13טוב .. עכשיו HP USB אומר לי device media is write-protectedבשני המצבים של הצ'וצ'יק הזה זה עושה לי את זהניסיתי עם אותו מתאם על כרטיס אחר ומצליח לפרמט
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים יש מצלמות/טלפונים ניידים, שברגע שאתה מבצע פרמוט דרכם, הם נועלים את הכרטיס לשימוש דרכם בלבדכנראה שאתה במצב הזה.מה הבעיה להשיג כבל אחר ממישהו?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר יש מצלמות/טלפונים ניידים, שברגע שאתה מבצע פרמוט דרכם, הם נועלים את הכרטיס לשימוש דרכם בלבדכנראה שאתה במצב הזה.מה הבעיה להשיג כבל אחר ממישהו?יש לי Nokia N95ולא פירמטתי דרכו..ולא ממש הבנתי מה הקשר הכבל ..
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים כשהוא היה מחובר לפלאפון והפלאפון למחשב בטעות דרכתי על הכבל ומאז הפלאפון נתקע כל פעם שאני מכניס אותובגלל המשפט הזה...אני הבנתי שהפלאפון נתקע כל פעם שאתה מכניס את הכבל.עדיין יש מצב שהפלאפון נעל את הכרטיס...ניסית לפרמט את הכרטיס דרך הטלפון? (למרות שיש מצב שהוא ינעל שוב)
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר בגלל המשפט הזה...אני הבנתי שהפלאפון נתקע כל פעם שאתה מכניס את הכבל.עדיין יש מצב שהפלאפון נעל את הכרטיס...ניסית לפרמט את הכרטיס דרך הטלפון? (למרות שיש מצב שהוא ינעל שוב)הפלאפון לא מגיב ברגע שאני מכניס את הכרטיס.. פשוט נתקע עד שאני מוציא אותו
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אין יותר מידי מה לעשותתנסה קוראים אחריםתנסה להצמיד אותו למגנט חחח (למרות שזה לא עובד בFLASH)תנסה לממש אחריות.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מחבר אין יותר מידי מה לעשותתנסה קוראים אחריםתנסה להצמיד אותו למגנט חחח (למרות שזה לא עובד בFLASH)תנסה לממש אחריות.אין אחריות \= באסהטוב אני אקנה חדש בראשון חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.