עבור לתוכן

נפקד מהצבא | צריך עצות

Featured Replies

פורסם

אני נפקד מאתמול מהצבא.

אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת.

עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם.

שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי.

מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם?

מתי זה נחשב כבר לעריקות?

כמה זמן אני ישב בכלא?

מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב?

מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד?

ומה קורה אם מבחינה רפואית אני לא יכול ללכת לכלא באותו הזמן? פשוט דוחים לי את הכלא?

תודה

פורסם

לפני כמה זמן היית אמור להתיצב?

פורסם

תברח כמה שאתה יכול, אם משטרה צבאית תבוא תרוץ מהר, תסחוט כל שניה שאתה יכול בתקווה שכשתשפט תקבל תקופה יפה בפנים + דפוק שיגרום לך לבכות.

זה יהיה ממש חבל אם תחזור מחר ותקבל סתם ריתוק או משהו.

מה הסיכוי שתקבל מה שאתה רוצה? אפסי, בדר"כ יתנו לך לדבר עם גחלת שאין לה סמכות לכלום, היא תבטיח לך הרים וגבעות וכשתצא הכל ישאר אותו הדבר.

מה אמורים לעשות במבחינת זה שאתה נפקד? תנחש... ריתוק או כלא תלוי בתקופת נפקדות, וכמובן דפוק (השלמת שירות) על התקופה הזאת.

אם אתה מוציא גימלים אז יכניסו אותך כשהם יגמרו, ברור שזה לא יקוצץ מהזמן שתקבל.

פורסם
  • מחבר

מה אמורים לעשות במבחינת זה שאתה נפקד? תנחש... ריתוק או כלא תלוי בתקופת נפקדות, וכמובן דפוק (השלמת שירות) על התקופה הזאת.

לא השאלה מה הם עושים לגביי בזמן שאני נפקד הם אמורים לבקר להתקשר לדבר איתי?

פורסם

תחזור כמה שיותר מהר תגיד שקיבלת התקף פניקה או שקרה משהו בבית ואני לא מאמין שתקבל כלא.

אל תמתח את הזמן כי אם ייצא לך שם של חייל בעייתי אתה תסבול במשך כל השלוש שנים וחבל.

ככל שתעשה להם יותר כאב ראש ככה הסיכוי שתקבל מה שאתה רוצה יורדים כי יעשו לך דווקא.

אחריי שאתה חוזר תנסה להוציא גימלים לא חסרים דרכים.

אולי תנסה גם לתת הזדמנות לאיפה שאתה נמצא, כל עוד זאת לא יחידה מסווגת מטורפת, סה"כ האנשים הם

אותם אנשים הכל מקום שתלך זה הכל בראש.

פורסם

דבר אחד מפריע לי וזה שאף אחד לא התייחס ל"מה קורה אם מבחינה רפואית אני לא יכול ללכת לכלא באותו הזמן?", מה זאת אומרת לא יכול ללכת לכלא? :kopfpatsch:

אתה צריך להיות גוסס או במצב רע מאד כדי שלא תוכל להיות בכלא, רגל שבורה או איום בהתאבדות לא מספיקים...

פורסם

או בגימלים.... ;)

פורסם

אין לך כל כך מה לעשות במוקדם או מאוחר הם יתפסו אותך ויזרקו אותך לריתוק או כלא

אי אפשר ללכת ראש בראש עם צה"ל

פורסם

לפי מה שאני יודע, גימלים בזמן שהות בכלא שקולים לגימלים ביחידה(נקראים לפעמים ב'ים). כלומר, אתה תהיה בכלא ב'מנוחה מוחלטת'.

אם אני לא טועה, 45 יום נפקדות ואתה הופך לעריק.

פורסם

מישהו מרושמי התגובות היה בצבא בכלל? ובחילות קרביים?

פורסם

כן. למה?

פורסם

גם עם רגל שבורה הוא ישב בכלא, שמע, לך תסגיר את עצמך תחטוף מה שתחטוף ומשם תתחיל לחשוב מה הלאה,

כל שניה שאתה בבית אתה מזיק לעצמך יותר...

פורסם

הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת.

תפרט כי אני לא מבין באיזה שלב אתה של ההכשרה, מה הפז"מ, מה הבטיחו או אמרו, מי אמר, למה העבירו אותך לשם, האם זה היה מסיבה טובה או סתם הקצאות חסרות.

בקיצור תסביר את כל המצב ועל איזה פלוגות מדובר, האם הן עוסקות בייעוד שונה נגיד טיווח ואמל"מ או משהו כזה.

אני מנסה לראות מה לייעץ לך.

פורסם
  • מחבר

סיימתי טירונות

סיימתי אימון מתקדם

אני בשלב ב' הייתי אמור לסיים אותו השבוע ויום ראשון לקבל רגילה.

הייתי אמור ליהיות נהג ועוד חבר היה אמור ליהיות נהג. והיינו אמורים לעבור קורס לוחם נהג. והקורס אמור להתחיל בראשון הזה אותו בחרו לתפקיד אבל בגלל שיש לו משהו ביום ראשון לקחו אותי לקורס הזה. עכשיו אחד היה אמור ליהיות בפלוגה X והשני היה אמור ליהיות בפלוגה Y. אותי לקחו לפלוגה X כי הם צריכים שם דחוף נהג.

אני לא רוצה ליהיות בX וחבר שלי כן רוצה ליהיות בX אבל יש לו משהו ביום ראשון אז הוא לא יכל לקבל את זה. גם אני אמרתי להם שאני לא יכול ותירוצים ופה ושם אבל לקחו אותי.

אם אני מוציא גימלים בביקור רופא ואני ממשיך ליהיות נפקד אז הימי גימלים מורידים את הימי נפקדות? 5 ימים נפקד מוציא 3 גימלים ואז עוד יומיים נפקד זה נחשב 7 ימי נפקדות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים