עבור לתוכן

בעיה עם chkdsk

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd

אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.)

אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני שהוא מתחיל שמה את הכל ב chkdsk הוא רושם לי למעלה : "F parameter not specified" אז אני כמעט בטוח שזאת הבעיה.. השאלה איך אני מסדר את זה.. כי אני מפחד לשנות את גודל המחיצה בשביל האובונטו שהשגיאה ההיא מופיעה לי שם כי אני לא יודע מה כל זה יכול לגרום..

סיפרתי לכם את כל הסיפור כי חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי גם עם שינוי גודל המחיצה בשביל האובונטו אבל זה אחר כך :P

תודה מראש.

פורסם

באמת שהבאת אותה בחפירה. :P

תריץ

chkdsk c: /f /r

כאשר האות של הכונן היא מה שאתה צריך.

הוא ירשום לך שהכונן בשימוש והאם אתה רוצה לבדוק באתחול הבאר> תאשר ותפעיל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

באמת שהבאת אותה בחפירה. :P

תריץ

chkdsk c: /f /r

כאשר האות של הכונן היא מה שאתה צריך.

הוא ירשום לך שהכונן בשימוש והאם אתה רוצה לבדוק באתחול הבאר> תאשר ותפעיל מחדש את המחשב.

עשיתי את מה שאמרת ואז הפעלתי מחדש את המחשב.. ועכשיו מה צריך לקרות? ניסיתי את מה שאמרת עוד פעם וזה אומר אותו דבר ואז את ה chkdsk הרגיל והבעיה עדיין שמה.

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך.

אישרת פה בY את ההפעלה באתחול הבא?:

chkdsk-r.jpg

אחרי הפעלה מחדש אתה אמור לראות משהו כזה:

chkdsk.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, מסיבה כלשהי בפעם הראשונה זה לא עבד. וניסיתי עוד פעם וזה עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים