עבור לתוכן

כמה שאלות על יבוא של מוצר ION DRUM ROCKER

Featured Replies

פורסם

למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט:

3306352412_fe70b3114a.jpg?v=0

מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH.

אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב)

2 שאלות:

1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%?

2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח?

תודה

פורסם

1, לא יודע

2, את המכס \ מע"מ מחשבים לפי המחיר הכולל של המוצר והמשלוח ביחד.

פורסם

אני רוצה אותם כבר הרבה זמן...אבל חבל על הכסף תכלס...

והפדל לא משהו לעומת אחרים שיש בשוק

ולא נראלי לי שיקחו לך עוד עמלה...מכס זה מכס וזהו...

פורסם

חח אלכס אתה לא יכול להשוות אפילו בין הסטים...

פורסם
  • מחבר

לא באתי לבקש עצות לתחליף זול יותר.

הION DRUM ROCKER לעומת הזבל הג'נרי הזה... אי אפשר להשוות בכלל.

כמה דברים: הION ניתנים להתאמה אישית מלאה (גובה, הטיות, זויות, כל דבר). הסט של GHWT הוא חתיכת פלסטיק.

הION עשוי כולו ממתכות, הסט של GHWT הוא חתיכת פלסטיק.

בION יש מוח אמיתי כמו של תופים אלקטרונים - לכל תוף/מצילה/פדאל יש כבל/ערוץ משלה. בנוסף זה גם אומר שניתן להחליף כל פאד באחד אחר איכותי יותר. יש בכל פאד חיישנים ממש מדוייקים של העוצמה שאתה מכה, הפאדים עצמם הרבה יותר גדולים ויש להם פידבאק/ריבאונס מעולה, ועוד משהו חשוב מאוד: הם שקטים בטירוף לעומת הסט של הGHWT שרועש מאוד.

יש בION הרבה יותר גיוון - בא עם 2 מצילות (אני קונה גם מצילה שלישית איכותית של PINTECH TC, יש מקום ל3 מצילות במוח) - שזה בעצם 3, ועוד 4 TOMים שזה מתיימר מאוד כבר להיות כמו סט אלקטרוני אמיתי.

וכמובן שבאופן כללי האיכות בנייה בION DRUM ROCKER גבוהה מאוד, התופים האלה בנויים למכות מאוד חזקות, כמובן שאותן מכות פשוט יהרסו מאוד מהר סט של GHWT.

מה שאני שוב רוצה לדעת:

האם המכס כולל את המשלוח? לא נראה לי הגיוני בעליל, אני חושב שהחוק אוסר. מה הקטע שאני אשלם מכס על המשלוח? מי שבארה"ב משלם משלוח ואני מקבל מוצר שעולה X ש"ח.

האם יש עוד עמלות חוץ ממכס על דבר כזה? הייתי אומר שזה נופל איפהשהו בין כלי נגינה - תופים לאלקטרוניקה. איך אני יכול לדעת בוודאות אם יקחו עוד אחוזים או לא?

עריכה: אה, ואני גם קונה לסט את הפדאל הזה:

rock-pedal-20081028071820746_640w.jpg

אחד הדברים הכי איכותיים שיש. תקלטו איזו אחריות היצרן דופק לזה:

It is absolutely, 100% UNLIMITED. If you set your pedal on fire? No problem. Throw it in the pool? No problem. Run it over with a truck? No problem. As long as you have the pedal, it will be working for the entire year no matter what, and you won't be charged one penny for anything. We pay for shipping both ways. There are no deductibles or service charges. EVER!

כן, האחריות מכסה כל בעיה שיש לפדאל לא משנה איך זה נגרם. הם אפילו שולחים לארץ. ואני מניח שאם זה לא היה איכותי כ"כ לא הייתה סיבה לכזו התחייבות מטורפת. כמובן גם יש את הקטע של ה30 DAY MONEY BACK GUARANTEE.

ורק שתהיו בעניין: הפדאל הזה לבד עולה יותר מהסט הפשוט ;)

פורסם

אני שונא אותך

פורסם

מלבד מכס, מה עם מע"מ ? אני קניתי מזרימדיה ב300$ ושילמתי 450 ש"ח מכס ומע"מ לפני חודשיים.

להוציא 3 אלף ש"ח (בלי הפדל שזה בטח עוד איזה אלף) בשביל לשחק ב X-BOX נשמע לי יקר מדיי.

פורסם
  • מחבר

הפדאל עולה 125 דולר אחרי משלוח.

ושוב אתם סוטים מהנושא. אני רוצה לדעת פה 2 דברים:

1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%?

2. האם המכס/עמלה נוספת כלשהי, אם יש, תקפים גם על המשלוח ולא רק על מחיר המוצר?

פורסם

1. עדיין לא יודע.

2. אם לוקחים מעבר למע"מ, לוקחים על המחיר המלא של המוצר והמשלוח יחדיו.

פורסם

תגיד, לא עדיף לקנות תופים אמיתיים ? :nixweiss:

בכל אופן מכס לוקחים על מחיר המוצר, ומע"מ לוקחים על המחיר + המשלוח (אני חושב, לא 100%)

פורסם

וזה חיסרון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים