פורסם 2009 ביולי 1916 שנים אני עכשיו משתמש ב4 עם בזק בינלאומי ותשתית בזקכל מה שאני צריך זה 1.5Mbit העלאה.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים 2.5 HOT-וזהב= 90שקל התחברתי לפני שבוע ואני טיפה מאוכזב... נראה לי שיש לי קצת בעיה אם הורדה של טורנטים!!!.. אבל כול השאר בסדר..
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אני רואה שכבר כולם מתקדמים למהירות גבוהה...זה טוב..זה אומר שהמחירים יורדים..אבל אנחנו עדיין לא מסופקים מהמחירים!
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים בנדל 10 מגה NGN עם 014 עולה 150...אני ב1.5/512 HOT-014. המבצע נגמר לי ואני רוצה לעשות NGN. מקווה שיסתדרמישהו יודע אם אפשר לשלם סכום מסויים בשביל לקבל Naked ADSL? אני חושב שקראתי את זה איפשהוכן אבל עדיין אין באיזור שלנו את התשתית NGN.שיהיה אני אעבור וזאת במידה שהוט לא יורידו את המחיר המטורף הזה. למרות שחשבתי אולי השבוע לרדת ל 5 MB בנתיים.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים חבילת 4MB Gamer בזק - 80 ש"ח נטויז'ן - 40 ש"ח צריך להתקשר לבזק ולראות אם אפשר לשפר רק את ההעלאה.
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים העלאה יותר יקר!!!אני עשיתי 1.5MB הורדה..ו512KB העלאה (זה גבוההה)..היה לי לפני ששיניתי 4MB...ואני משלם עכשיו יותר..הם אומרים זה בגלל ההעלאה הגבוהה!מדינה חרא!!!!!..מזה ההעלאה הזו!!תראה בחו"ל מזה העלאה, אתה מוריד ומעלה באותה מהירות!!!!!!
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אנשים מתי תבינו שGAMER זה גימיק! אתה משלם יותר כסף רק כדי שלא יחסמו אותך!ולא הם לא צריכים לחסום..תתחבר לחברות יותר טובות ותראה שGAMER זו סתם המצאה לקחת יותר כסף...נטויז'ן חרא.. הייתי אצלם חסמו לי את הצורה וגנבו ממני כסף.. לקח לי שלושה ימים של ריבים להתנתק מהם. התנתקתי מהם בסוף רק בגלל שהקשו עלי בניתוק.בזק בינלאומי חיים קלים, אין בעיה להתנתק.. וגם הייתי מוריד הכל מהר והכל היה טס.אורנג' גם לא חוסמים כלום! ותלכו לאורנג' תשאלו אותם אם יש להם חבילת גיימר.. אתם תאהבו את התשובה.בסופו של דבר תבינו.. מי שמחפש הכי זול מקבל חרא ... אין זול. (012 שנותנים מהירויות גדולות באותו מחיר לדוגמה)
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אני לא מבין את זהאיך אני בהוט 5מגה יחד עם בזק בין לאומי ואני משלם 200 שקלים?אם אני יהיה בNGN באותו מחיר אני משיג 15 מגה?בתנאי שזה בנדל. לא כולל עלות אחזקת קו שזה 25 ש"ח לקו קל עם שיחות יקרות או 40/50 (לא זוכר) לקו רגיל עם שיחות במחירים רגילים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.