פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנהתודה מראשאלירן
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים בסה !!!!! ??? ??? ???טוב אני אומר תנסה למחוק את התקנות הקודמות לחלוטין ועם אתה יודע גם להתעסק עם ה registry תמחוק את כל מה שקשור להתקנות הקודמות גם שם !!! כי לדעתי הבעייה היא ב registry כי רק בסוף ההתקנות מוסיפים נתונים ל registry ובטח הוא נתקל במשהו לא נכון !!!!אז תמחוק הכל @!!!
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים הבעיה הזאת באמת מציקה ומאז שסיפרת לי עליה ב-ICQ חשבתי על פתרונות אפשריים אבל מכיוון שאין לזה UNINSTALL זאת בעיה. אני לא ממליץ לך להתעסק עם ה-REGISTRY של WINDOW אם אתה לא בטוח במאה אחוז מה אתה עושה. אם זה כל כך לחוץ לך להתקין את הדרייברים האלה ואף אחד לא ימצא לך פתרון טוב בזמן סביר אני מציע שתעשה REPAIR להתקנה של חלונות XP שלך ואז תוכל להתקין דרייברים מחדש (לא רק ל-VIA אלא לכל שאר החומרה שלך שלא נתמכת באופן טבעי ב-XP).
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר את האמת זה לא לחוץ לי והמחשב מתפקד כרגיל יכול להיות שהוא באמת התקין את הדרייברים אבל פשוט נתקע בסוףולא יכול להיות שהורדתי קובץ פגום כי זה בזיפ אחרת לא הייתי יכול לפתוח בכלל את הזיפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.