עבור לתוכן

כמה שאלות על World Of Warcraft ..

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המשחק הזה והוא נראה מאוד מעניין .. אבל הבנתי שהוא עולה הרבה כסף .

לפי מה שהבנתי צריך לקנות כרטיס משחק שעולה לבד לחודש\שלושה חודשים וחייבים לקנות גם את דיסק המשחק הזה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4187&perur=1&t=15

יש אפשרות להוריד את המשחק מהרשת\לקחת את המשחק מחבר ,להתקין ורק לשלם על הכרטיס החודשי ?

ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הקישור הראשון שנתתי לזה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727201

תודה רבה ! :xyxthumbs:

פורסם

למקרה שההודעה הקודמת לא ברורה מספיק - אתה יכול להוריד את המשחק (המלא, אך בלי חבילות ההרחבה) באופן חוקי לחלוטין מהאתר הרשמי, ואף לקבל פרופיל משתמש זמני התקף ל10 יום (כך לפחות היה בפעם האחרונה שבדקתי). בשביל פרופיל "מלא" תצטרך להרשם ולשלם את "דמי המנוי", אבל לא באמת צריך לקנות דיסק של המשחק בחנות.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל ..בטוח?

אז איך זה שהם לוקחים על דיסק בין 99 -200 ש"ח ?

פשוט לא מצאתי סיבה אחת הגיונית חוץ מהסיבה שהם רוצים עוד כסף על דיסק שעולה להם שקל לייצור ..

פורסם

אחינו אתה יכול להתקין את זה מחבר, את הדיסק אתה קונה רק אם תרצה ורק לנוחות ולהרגשה הטובה של "קניתי", נוחות זה כדי שתוכל להתקין את זה בכל רגע נתון בלי להיות תלוי בחבריך. הקליינט שאתה משלם עבורו פעם בחודש\פעם בהסדר אחר (אם ניתן) הוא שלך לכל החיים.

מנסיוני אני יכול להגיד לך ש World of warcraft הוא משחק מדהים, אם תרכוש אותו, רכוש אותו עם הרחבותיו ביחד, אבל רק אם אתה מחפש משחק שאף פעם לא נמאס ושכל פעם יכול לרתק אותך מחדש - פשוט זה מה שהוא עשה לרבים.

פורסם

תודה אבל ..בטוח?

אז איך זה שהם לוקחים על דיסק בין 99 -200 ש"ח ?

פשוט לא מצאתי סיבה אחת הגיונית חוץ מהסיבה שהם רוצים עוד כסף על דיסק שעולה להם שקל לייצור ..

יש לציין שכאשר תרצה לשדרג את "מנוי הנסיון" החינמי (התקף ל10 יום) למנוי מלא, תצטרך לשלם תשלום חד פעמי תמורת הCD KEY - אאל"ט ~20$ (בנוסף חיוב התקופתי בדמי המנוי).

פורסם

אני אישית שיחקתי בWOW לפני כמעט שנה ומספר חודשים קרוב לשנה וחצי ואוכל להגיד לך מספר מילים על המשחק

הוא מדהים ללא ספק מושך נראה מעולה מנוע קליל לא משעמם הכל .

מה שכן אחרי תקופה אתה מרגיש שהכל ממחוזר ושורף את הזמן שלך קליל.

במשחק יש דבר לדוגמא שנקרא RAID אלו מבוכים לרמות גבוהות שאתה עושה אותם להשיג "ציוד נדיר" אחרי שלוש שעות במובכים או יותר [שלוש שעות נטו אל תשכח שזה יכול לקחות בהרבה יותר 5-7 שעות זה אסטרגיה /להכין שיקוים וכו'.

אתה מגלה אחרי מספר שבועות שבליזארד הוציאו PATCH שאפשר לקנות תמורת "מדליות" ציוד ששווי ערך בחוזק שלו לאותו ציוד שהשגת ב RAID שאת המדליות אתה משיג במיני מבוכים[HEROIC] של חצי שעה אפילו פחות .

לא סתם לא המשכתי לשחק זה לא היה הבעיה שלי לשלם 80 שקל או כבר לא זוכר כמה זה בדיוק כל חודש .

ועם ההרחבה החדשה שיצאה לא מזמן כל החבר'ה עם הציוד שחרשו עליו להשיג אותו כבר לא שווה כלום כי הוא מדורג כרמה "70" והציוד של ההרחבה החדשה מדורג מקסימלית כ"80". [

בשורה התחתונה מלא גילדות גדולות התפרקו כי הבינו שהמשחק לא יותר מ"שורף זמן"

עצה שלי אל תרכוש אותו שמור את הכסף והזמן שלך לדברים יותר טובים .

פורסם

אותי הוא הצליח להחזיק 4 שנים, ושנתיים מהן שיחקתי עם חברה שלי.

פורסם

טוענים שהוא ממכר.

פורסם

כל דבר שאתה נהנה ממנו ממכר.

פורסם

לא ברמה של WOW

פורסם

היו כמה וכמה מחקרים (רציניים...) שהשוו התמכרות לWOW לאלכוהוליזם, עישון או סמים.

פורסם

היה גם אחד שמת מתשישות לאחר ששיחק 3 ימים בWOW ללא הפסקה אם אני לא טועה.

פורסם

כמובן שמדובר במקרים קיצוניים, אבל בוא נגיד את זה ככה: אם אתה מאלה שלא יודעים מתי להפסיק, כדאי שלא תתחיל.

פורסם

יש המון אנשים כמוני שהגיעו לנקודה של "כבר עשינו הכל" וכל דבר אחר נראה כבר משעמם , בד"כ אנשים כאלה מפסיקים וחוזרים כשיש עידכון משמעותי שמוסיף עוד תוכן למשחק , אני לעומתם לא עשיתי הכל אבל הגעתי לקטע שכדי להמשיך ולהתקדם זה דורש ממני להתקבל לגילדה שכדי להיכנס אליהם זה כמו להתקבל בראיון עבודה .

תיקון למה שנאמר כאן , הוא לא מוריד את המשחק במלואו מה שקורה כמו ב youtube למשל , הוא מוריד בהתחלה קובץ ראשוני ממש קטן (20 מגה או פחות ) ושאר המשחק יורד תוך כדי משחק , ולא זה לא משפיע על החוויה , לפי דעתי זה גאוני אם הם יכולו ליצור גירסאה ניידת למשחק זה היה יכול להיות מצויין .

כאשר הוא יחליט לקנות את המשחק יהיו לו כמה אפשריות או לקנות את המשחק בחנות או לקנות את המשחק ואז להוריד אותו מהשרתים של המשחק , אבל בכל מקרה הוא יהיה חייב לקנות את המשחק , תשלום החודשי בא בנפרד .

לגבי ההבדלים בין שני הלינקים - קיימים כיום שני הרחבות , אין מניעה להתחיל לשחק בלי ההרחבה אבל כדי להמשיך להנות מהתוכן ולהגיע לרמה המקסימלית שהיא רמה 80 תצטרך לקנות את שני ההרחבות .

battle chest מכיל את המשחק וגירסאת ההרחבה הראשונה , היא מכילה שני חוברות ענקיות עם הסברים אבל רוב התוכן בהם כבר לא רלוונטי כי המשחק הזה מאוד דינמי וכמעט כל חודש מתבצעים בו שינויים רבים . בכל מקרה אם תחליט לקנות אותו קח בחשבון שתצטרך לקנות גם את ההרחבה האחרונה של המשחק שלא קיימת ב battle chest .

לינק להרחבה האחרונה של המשחק : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7385&perur=4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים