עבור לתוכן

הביקורת על GA-7VTXH

Featured Replies

פורסם

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב

הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו

but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution.

מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט:

Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution.

(אני יודע אנגלית פשוט הניסוח מבלבל)

פורסם

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב

הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו

but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution.

מישהו יכול  לתרגם בדיוק את המשפט:

Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution.

(אני יודע אנגלית פשוט הניסוח מבלבל)

הכותב דיבר על זה שהכרטיס קול המובנה של הלוח אם (ה - SB128) גוזל הרבה משאבים מהמערכת של ה - XP, ועדיף להשתמש בו רק ככרטיס קול ל"גיבוי". והוא מקווה שזה בעייה של דרייברים בלבד. חוץ מזה הוא מוצא את זה בכרטיס קול בעל איכות די טובה במיוחד ללוחות אם משולבים.

פורסם
  • מחבר

אז כאילו מבחינת קול עדיף לקנות את הE וכרטיס קול 128 בנפרד ?

פורסם

מבחינת הקול זה לא משנה ת'אמת. פשוט ב - E יש את כרטיס הקול הזה: AC97 SOUND

וב - H יש את כרטיס הקול של CREATIVE 128 וגם כרטיס רשת מובנה... בנוסף לכרטיס קול.

בכל מקרה עדיף להשתמש בכרטיס קול המובנה בתור "גיבוי" בלבד....!

מכיוון שהאיכות שלהם לעולם לא תשתווה לכרטיסי קול נפרדים...

ואם אתה קונה כרטיס קול תקנה כבר משהו ברמה לא SB128

קנה

Sblive Value !

פורסם
  • מחבר

בינתיים מספיק לאבא ה6000+ שיעלה המחשב מה שלא בתוכנית לכן אני אדחה את הלייב לזמנים אחרים

אבל מה שאני מתכוון זה

האם 128 חיצוני (בנפרד כשמבטלים CA97)יגרום לפחות מעמס על המעבד ?

פורסם

כן

פורסם

אז כאילו מבחינת קול עדיף לקנות את הE וכרטיס קול 128 בנפרד ?

לא, בכל מקרה עדיף לך את הדגם עם הH, כי יש לו פיטשרים יותר טובים לאוברקלוק.

לגבי הSB128, כל הדרייברים שיש לכרטיס הזה שמובנים לחלונות XP הם גרועים מאוד, גם אם יש לך את ה128 החומרתי שיושב על כרטיס PCI, מנסיון.

פורסם
  • מחבר

אבל דריברים גרועים באים לידי ביטוי רק בבדיקות ביצועים או גם בשמיעה של שירים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים