פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אני זקוק לעזרה בהמרה בין STRING לASCII וההפךזה לא צריך להיות בשפה מסוימת אני צריך רק את האלגוריתםהרעיון הוא כזהאני מקבל STRING הוא יכול להיות מורכב מכל CHAR שהוא (אנגלית,עברית,מספרים,תווים מיוחדים פשוט הכל) עכשיו יש לי פונקציה נתונה שהופכת תו ל ascii וההפךככה שאם לדוגמא נקבל STRING 'אבג' התרגום שלו יהיה א=50067 ב=50079 ג=50068כלומר500675007950068 הבעיה היא איך לקחת מספר כזה ולהפוך אותו חזרהאי אפשר להפריד בין החלקים ע"י תו שהוא לא מספר (חייבים להתיחס אליו בתור מספר אחד ולא מערך או משהוא כזה)כלומר שכשהופכים חזרה צריך להבין שזה הוא החלק הראשון - 50067 והוא מיצג 'א'ולא למשל שה 50 בהתחלה מיצג '2'אפשר ל"רפד" במספרים אחרים ולעשות איזה פעולות חשבונאיות שרוצים יצוג ASCII הוא רק דוגמא למעשה המטרה היא ליצג STRING במספרואחר כך להפוך את המספר חזרה ל STRING
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אם הבנתי נכון, אז אפשר לחסום את מספר הספרות של הערך של כל תו. למשל ascii מקבל ערכים עד 256, ואז אפשר לחסום ע"י 3 ספרות.במקרה זה תבנה את המספר כמו שעשית, ואז כשתרצה לשחזר, אתה מתחיל מהספרות הימניות ואתה יודע כמה ספרות לקרוא בכל פעם.(אם זה למשל 3, אז אתה מחשב את המספר מוד 1000, ואז מחלק ב-1000). ואז תקבל את התווים בסדר הפוך.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אם הכוונה למחרוזות עם תווים נוספים (נניח שמיוצגים ע"י 32 ביטים) עדיין השיטה תעבוד, רק שנצטרך יותר ספרות לייצוג כל תו.האם יש עוד סוגים של מחרוזות?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר תודה על התגובה דניאל ,חשבתי על משהוא בסגנון של הרעיון שלךאני אסתדר מפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.