עבור לתוכן

מחפש פרטים על ה-netbook החדש של ACER

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא עבורי. זה עבור אשתי. ועבורה, עוד כמה מאות גרמים ישנו הרבה. המפרט הטכני הרבה פחות חשוב מאחר ועיקר השימוש יהיה outlook ו-word. וכן, המחיר חשוב אבל הוא לא בעדיפות ראשונה.

כרגע יש 2 קנדידטים. ה- ACER 751 והדל inspiration mini 12. קיוויתי שיהיה שלישי. :(

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

10" לא בא בחשבון נכון?

יש את ה 1008HE הוא 10" עובי אולי 2וחצי סמ' ומשקל 1.1 ק"ג

היום ראיתי שמישהו פרסם אותו בפוסט על הנטבוקים אבל יש לי 10" ולדעתי הוא קטן היום הייתי בשמחה מגדיל לו עוד 2"

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=1008HA&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE

פורסם
  • מחבר

דעתי כדעתך. ה-10" אמנם קלים יותר אבל לא ממש נוחים.

פורסם
  • מחבר

אולי. משקל דומה ומסך גדול יותר. נשמע נהדר.

פורסם

אולי אשתך לא צריכה את זה אבל בכל זאת יש ללו יציאת HDMI וכרטיס מסך 4500MHD והוא דק כמו ה mac book air

אחלה מחשב המחיר קצת יקר אבל לדעתי מצדיק את זה ל מי שצריך בסה"כ הוא גם כפול ליבה

פורסם
  • מחבר

היא בטוח לא צריכה את זה. :)

פורסם
:xyxthumbs: אני מקווה שלפחות עזרתי לך איכשהו
פורסם
  • מחבר

בהחלט. אני רק תמה למה אף אחד אחר לא משתתף באשכול הזה. אין לאף אחד שום ידע נוסף לתרום? מסופקני.

פורסם
  • מחבר

תוכי יקר,

קודם כל אני רוצה לברר מה הן כל האופציות העומדות בפני, ורק אח"כ אחליט. אבל אם לא אשאל, איך אדע אם החיפוש שלי אמנם העלה את כל האופציות?

ולעניין, עדיין לא הצלחתי לאתר את הנייד חמקמק הזה. אפילו לא שם דגם. אפילו לא אם הוא בכלל קיים.

פורסם

כפי שצינת כבר לאשתך אין צורך במחשב חזק במיוחד והוא לשימוש בסיסי ביותר לכן אני הייתי הולך ל הנייד הכי קל והכי זול

כלומר ה acer ao751 עם ה 11.6" ומקדל באמת מינימלי של 1.3 ק"ג וחשוב לציין שחיי הסוללה ע"פ היצרן 7 שעות רצופות

כאילו לא שווה לך לנסות ולהפחיד מהנייד עוד 200 גג 300 גרם בתמורה לעוד 6000ש"ח

האיסר עולה רק 2500ש"ח לדעתי לך על זה וגם המקלדת של האיסר היא רחבה כמו בכל נייד רגיל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ל-Inspiration mini 12 יש נתונים זהים. אני אבדוק את שניהם ואז אחליט.

פורסם

תודה רבה על הקרדיט :silly:

הבעיה ב DELL 12 היא שהמחיר שלו בארץ ממש מופקר משום מה , הוא עולה בסביבות ה 3400שח

דבר נוסף הוא שהמפרט אולי דומא אבל יש הבדל בין המעבדים ה Z520 שעומד ב ACER

עובד על תדר של 1.33Mhz

לעומתו ה Z530 שעומד ב DELL עובד על תדר של 1.6Mhz

dell יותר טוב אבל לא מצדיק את ה 900 שח ממש לא

פורסם

הבהרה, מספר טוקובסטים כאן מכניסים שטיות ללא ידע.

המעבד החדש Z580 חזק יותר מN280 היות והוא מעבד כפול ליבה. אז נכון שהתדר נמוך אך ביצועיו גדולים יותר.

אז תפסיקו לחרטט , מי שלא יודע שישב בשקט

פורסם

הבהרה, מספר טוקובסטים כאן מכניסים שטיות ללא ידע.

המעבד החדש Z580 חזק יותר מN280 היות והוא מעבד כפול ליבה. אז נכון שהתדר נמוך אך ביצועיו גדולים יותר.

אז תפסיקו לחרטט , מי שלא יודע שישב בשקט

אני לא יודע על איזה מעבד אתה בדיוק מדבר Z580 ומזה בכלל ואם זה קיים יתכן שזה חזק יותר מה N280

אבל מה שבטוח ואני יודע כי חרשתי על הנושא לעומק זה שה Z520 הוא מעבד יותר חלש מה N280

למעשה זהו מעבד די ישן אשר היה מיוצר עבור UMPC ו NETTOPS לפי מה שאני זוכר והעסק לא הלך מה שקרה בחברת אינטל זה

יש להם ממש מצבור של המעבדים האלה Z520 ועכשיו זה הלך לשימוש בניידים החדשים תגיד לי זה נראה לך הגיוני שה 11.6" יעלה כמו ה10" החדשים ואף פחות

כמובן שהמעבדים האלה הלכו לשימוש בכדי להפחית את העלות של הניידים.

אני באמת לא יודע אם אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל המעבד הכי חדיש ששמעתי של נטבוקים הוא ה Z550 שעבד על 2Ghz

http://hwzone.co.il/print/1240601142/24366/

אתה לא יודע על מה אתה מדבר והצלחת לעצבן אותי

תוספת: הנה כל המעבדים לפי הסדר מהחלש לחזק ביותר מלמטה למעלה וזה רק כדי להראות שאתה אפילו לא יודע על מה אתה מדבר

שים לב ש ה Z550 הוא הכי מודרני אז אני מבקש ממך לא לזיין בשכל

http://processorfinder.intel.com/List.aspx?ParentRadio=All&ProcFam=3008&SearchKey=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים