עבור לתוכן

מחפש פרטים על ה-netbook החדש של ACER

Featured Replies

פורסם

בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך.

http://www.dtown.co.il/articles/852.html

חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה?

תודה מראש.

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנייד שאליו אתה מדבר הוא acer aspire one ao751 מגיעה עם מסך 11.6" ומקלדת כמו בנייד סטנדרתי ,משקלו 1.3 ק"ג

סוללה 6תאים כתוב עד 7 שעות עיצוב מגניב ודק במיוחד אבל יש חסרון ענקי המעבד שלו Z520 1.33Mhz שזה מעבל חלש יותר מ N270 או N280

אשר נמצא ברוב הנטבוקים כיום ועובדים על 1.6Mhz או 1.66Mhz אם השימוש שלך הוא מינימלי אני חושב ש גם ה 1.33 יספק אותך

הוא נמכר בבאג - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7549&perur=2&t=1&c=483

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה חושב שזה אותו אחד?

פורסם

אאל"ט ליד התמונות כתוב הדגם: Acer Aspire 5810T.

אבל משום מה לדגם הזה דווקא יש מסך 15' ולא 11' כמו שכתוב בכתבה.

פורסם

ולמה אתה חושב שזה אותו אחד?

משום שכתבת נט בוק ,זה הנטבוק היחיד שיצא ארצה לאחרונה עם מסך גדול יחסית לאחרים

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לניופאן ונראה שאתה צודק. הם השיקו 2 דגמים. ה-D250 שוקל 1.1 קילו אבל יש לו מסך של 10" וה-751 שוקל 1.3 קילו עם מסך של 11.6".

:(

פורסם

ה D250 הוא לא אטרקציה של ממש אם כבר 10" אז את 1008HA

לדעתי 11.6" הרבה יותר נחמד מ 10" רק המעבד אכזבה

פורסם
  • מחבר

יש גם את ה-Inspiration Mini של דל, עם נתונים (של משקל ומסך) זהים. אני מחפש משהו שמשלב בין השניים. עד עכשיו מצאתי רק אחד כזה - ה-R500 של טושיבה אבל המבחנים שלו מוציאים לי כל חשק מלקנות אותו.

בקיצור, אני מעדיף 11.6 או 12, בעיקר בגלל המקלדת הגדולה יותר, אבל אני מנסה לרדת מ-1.3 קילו ולא ממש מצליח. :(

ואגב, מי זה בכלל ACER ישראל? מכמה טלפונים שערכתי אצל משווקים של ACER עולה שהם לא מכירים אחד כזה. באתר ACER.COM הנציגות היחידה במזרח התיכון היא בדובאי.....

אז מי ערך את הכנס הזה?

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה רוצה לרדת מ 1.3 קילו?

כמה אתה רוצה שהוא ישקול 300גרם?

פורסם
  • מחבר

ה-R500 שוקל פחות מקילו ויש לו מסך 12.1". אני מחפש משהו דומה אבל עם איכות בניה נורמלית.

פורסם

מה שבעצם אתה אומר שאתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה וגם לא לשלם עליה

כמובן שבמחירים סבירים המשקל גם יבוא על חשבון האיכות בניה וחוץ מזה ה 400גרם לא באמת משחק את ההבדל

שלי שוקל 1.45 קילו ואני כמעט לא מרגיש אותו בתיק.

אגב הטושיבה R500 שוקל 1.14 כלומר יותר מקילו ,איך הבניה אני לא יודע אבל המחיר שלו בארץ 9000

האם 150גרם באמת משחק לך את ההבדל?

פורסם
  • מחבר

מה שבעצם אתה אומר שאתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

קוראים לזה התקדמות טכנולוגית. :)

וגם לא לשלם עליה

אני הזכרתי כסף באיזשהו מקום?

פורסם

את עניין הכסף לא הזכרת העניין שהשיחה התחילה על הנטבוקים (מחשבים ניידים קטנים וזולים)

ומהנטבוקים קפצת ל R500 שהוא ממש לא זול, לדעתי הוא לא כזה עדין במחיר כזה

אני מצטער אם פגעתי בך איכשהו פשוט יש לך סטנדרטים נורא גבוהים וכמו שאמרת ההתקדמות הטכנולוגית עדיין לא הגיעה לסטנדרטים שלך כלומר לא בישראל בכל אופן

פורסם
  • מחבר

זה בסדר. לא נפגעתי.

בנוגע למשקל, תראה כאן.

http://www.geek.com/articles/mobile/first-look-toshiba-r500-20070725/

הפיסקה האחרונה:

Note: Today (25 July 2007) Toshiba announced another two versions of this system, the R500-S5003 and R500-S5004. The S5003 will be the worlds lightest notebook, with a weight of just 1.72lbs. Expect to see it with a 64GB SSD and a three cell lithium ion battery. The announced price is $2699. The R500-S5004 will also have the 64GB SSD and will bump the system up to 2GB of RAM.

פורסם

בסדר אין לזה גבולות אבל בנתיים זה מה יש מחשב 12" קצת יותר מקילו ב9000שח

בקרוב יושק ה LENOVO S12 הוא אמור להיותבמחיר סביר ובמשקל של פחות מקילו וחצי

ותהיה לו פלטפומה של ION וישב עליה כ.מסך GF 9400M

זה מגניב, וכמה גרמים פה ושם לא קריטי אנחנו לא עשויים סוכר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים