עבור לתוכן

הסרת backup במחשב לנובו T61

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מחשב לנובו T61 עם ההארד דיסק 80 GB.

אין לי כמעט שום דבר בעל נפח זכרון משמעותי שאמור לגרום לכך שישאר לי 2 גיגה פנוי.

מדי פעם אני רואה שהמחשב מנסה לעשות גיבוי אבל אין לו מקום פנוי, השאלה שלי היא איך אפשר למחוק קבצי גיובי של המחשב שבוצעו עד עכשיו

יש סיכוי שהם אלו שטוחנים לי את ההרד דיסק?

תודה לעוזרים

פורסם

אפשר להסיר את ה-Rescue&Recovery מה שיגרום למחיקת כל הגיבויים.

אמורה להיות גם אפשרות ידנית למחוק את כל הגיבויים בלי להסיר את התוכנה, אבל אני לא מספיק בקי בשימוש בה כדי להגיד לך איך עושים זאת.

מעבר לכך אפשר לקבוע לה מתי וכמה גיבויים לבצע, אם בכלל. אני אישית לא אוהב את התוכנה הזו ולא משתמש בה בכלל.

פורסם

הפתרון שאתה מחפש הוא זמני,כמו כל דבר בעצם ;D , למה שלא תצ'פר את עצמך

בדיסק 250 ג"ב , זה לא בשמיים, במיוחד לא המחיר !

:xyxthumbs:

מה הקשר? :screwy:

אז הוא יקנה דיסק של 1000GB, שהתוכנה השרוטה הזו תמלא לו גם אותם, אם הוא לא יגדיר אותה כמו שצריך.

לעומת זאת, כשאין יישומים שמבזבזים מקום לריק, 80GB עבור מחשב נייד שלא משמש בתור שרת אחסון או מכונת מולטימדיה לצפייה בסרטי HD, זה מעל ומעבר.

פורסם

אז בגלל זה אמרתי לך... יש ברשותי (חלקם בשימוש אישי, חלקם בשימוש בני המשפחה) 5 מחשבים ניידים שונים. סמוך עליי שאני לא מבצע פעולות מיוחדות של ניקוי הדיסק, ואף אחד מהם אפילו לא קרוב לעבור את סף ה-80GB (שב-3 מהם זוהי גם קיבולת הקשיח עצמו).

הכל תלוי באופן השימוש. במקרה זה האדם אומר שאין לו שום דבר שגוזל מקום רב, מכאן שסביר להניח שלשימושיו גם ה-80GB ה"מסכנים" יספיקו. לא מבין את ההגיון בלהמליץ לפתור בעיה של תוכנה שמבזבזת מקום בדיסק ע"י קניית דיסק גדול יותר.

פורסם

יש לי אותו מחשב וגם לי הייתה הבעיה הזאת, תעשה ככה:

לחץ על הכפתור TINKVANTAGE הכחול --> לחץ על BACKUP NOW שם המחשב יעשה סריקה (לא BACKUP) אחרי שזה מסיים, תוכל לראות בהגדרות את כל הגיבויים שיש לך ולמחוק אותם.

חפש את זה בהגדרות פשוט אני מחקתי את כל התוכנה (גם אפשרות) אז לא אוכל להיות יותר ספציפי.

פורסם

גבוי ?

איזה גבוי יש ב T61 ?

ומה ומתי הוא מגבה ולאן ?

פורסם
  • מחבר

מחקתי את התוכנה והתפנו לי 43 גיגה...משו הזוי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים