פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר כולם בבקשה,רשמו את שמות המשתמשים שלכם כדי שניצור קשר בתוך המשחק.Mesatla
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים נשלחו לכם הזמנות עריכה: יש לי עוד הזמנה ואת המשתמש שלי אם מישהו רוצה. תודה רבה =]
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים אפשר אולי Key אני מחפש הרבה מאוד זמןאני יודע שאני חדש אבל עדיין זה יעזור מאודpsytraf14@gmail.com
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר שחכתי להקפיץ בעדכון, נוספה גיבורה חדשה למשחק.הפקודה שאפשרה להגדיל את הזום בקונסולה בוטלה, אז עכשיו כל מי שהשתמש בפקודה כבר לא יקבל יתרון על שחקנים אחרים.
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים בונא, אני משחק דוטה כבר שנים... איזה מגניב לגלות פתאום על הHON והבנתי שיש גם את הLeague Of Legends אם למישהו יש BETA KEYS לאחד מהם (או לשניהם ) אני אהיה מאושר! תודה!! Mail: danrosenshain@gmail.com
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים היי.. אין לי יותר הזמנות.הניק שלי במשחק הוא גם - xwizedד"א מה זה league of legends
פורסם 2009 בספטמבר 916 שנים חברים.. ראיתי ששלחו עוד 200,000 הזמנות למי שכבר משחק... באמשכם שלחו ל: danrosenshain@gmail.com יום טוב
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר שוב, היום המשחק עודכןנוסף גיבור חדש וגם כמה מהגיבורים שקיימים שופרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.