פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים וואי אני כזה נובבב כולם יורדים עלייחחחחבכל מקרה הבנתי שלהסתער זה לא ממש נכוןאז אני מנסה יותר להיות ערמומי ולהצמד לשחקנים האחריםובאמת ככה אני מת פחות והורג יותראבל עדיין אין לי כל כך מושגאם מישהו יוכל לעזור קצת ולהסביר על הBASICS של המשחק זה היה מעולה10X
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר וואי אני כזה נובבב כולם יורדים עלייחחחחבכל מקרה הבנתי שלהסתער זה לא ממש נכוןאז אני מנסה יותר להיות ערמומי ולהצמד לשחקנים האחריםובאמת ככה אני מת פחות והורג יותראבל עדיין אין לי כל כך מושגאם מישהו יוכל לעזור קצת ולהסביר על הBASICS של המשחק זה היה מעולה10Xזה משחק קבוצתי ודורש מעט מחשבה לפני כל תנועה שאתה עושה עם הגיבור שלך,אתה צריך קצת מיומנות של "לקרוא" את האוייב שלך ואיזה צעדים הוא הולך לעשות.אם אתה נכנס למשחק תבקש עזרה מהשחקנים האחרים, תקווה שזה אחד מהחברים שלי ולא מאילו שאני אזהיר אותך עכשיו - השחקנים מדוטא, הם מרושעים והם שונאים שחקנים חדשים וממש ממש שונאים לעזור והם לא ירחמו עליך בכל מצב.טיפ: תמיד תקח איתך homecoming stone כדי לחזור חזרה במקרה שכל האוייבים מתקדמים לעברך.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אני גם משחק במשחק ויש לי 2 הזמנות למי שרוצה המשחק הזה בדיוק כמו DOTA רק בהרבה יותר טוב וגם אני באתי מDOTA
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים אנשים פה מעוניינים במשחק היום? המשחק הזה לדעתי המשחק הכי לא סלחני שראיתי בחיים שלי
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים אם הקבוצה שלך נרדמת בהתחלה אתה הולך לחטוף חזק בהמשך... אתה צריך ריכוז תמידי (לעלות רמות,לעשות denied לקריפס,פארמינג ולרוץ בחזרה לקנות את הציוד אובר שלך)
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים לכן מעולם לא שיחקתי בו. בגלל חוסר הסלחנות לנובים בו מאוד מאוד מפחיד להתחיל.מקווה שכשהמלא יצא יהיה איזה מצב ליחיד כדי שנוכל ללמוד ולהתרגל למשחק.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים אין ממש סיבה... 1.אתה לא הנוב היחיד, יש עוד הרבה כמוך2.ללמוד לשחק (לא ללמוד את כל החפצים) זה משהו שתופסים ממש מהר ורק משתפרים עם הזמן
פורסם 2009 באוגוסט 1716 שנים מחבר תכנסו לשרתי "noobs only" ,רוב הזמן אין שם שחקנים מנוסים בכלל ואתם יכולים ללמוד הרבה אם תשחקו עם שחקנים ברמה שלכם. רק חבל שישנם שחקנים שכל מה שאכפת להם זה מהסטאטס שלהם אז הם נכנסים לשרתים של נובים כדי לקבל תוצאות טובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.