פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אשמח אם מישהו נדיב יתן לי הזמנה למשחק, אני משחק דוטה כבר שנתיים והמשחק הזה נראה כמו קפיצת מדרגה משמעותית בכל מה שנוגע לגראפיקה לפחות. זה האימייל שלי: goo26@nana.co.il תודה לעוזר. אם מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאימייל: av1v2k@gmail.com תודה רבה למי ששולח חיכיתי למשחק הזה! נשלחו לכם הזמנות עריכה: יש לי עוד הזמנה ואת המשתמש שלי אם מישהו רוצה.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים שלחתיאחי ביקשתי גם עם אתה יכול לשילוח לי מישתמש או משהוא אני יודה לך מאודדדדדד אני משחק dota ואני וחייב ליראות את המשיחק הזה
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים נגמרו לי ההזמנות, אבל נראה לי שאני פשוט אפרסם את המשתמש שלי פה ואהפוך אותו למשתמש לכלל הפורום. אני רק צריך להחליף סיסמא.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אמרתה שתביא את המישתמש שלך למי שרוצה אחי אני ממש רוצה לשחק במישחק הזה ממש ממש ממש אתה לא תאמין כמה תעזור לי עם תביא לי את המישתמש שלך אחיועם אפשר שהוא יהיה רק שלי בבקשה למה לא נוח לשחק הרבה אנשים במישתמש אחד ונקבל באן מהר בפורום
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מצטער, אכפת לי יותר ממשתמשים קבועים בפורום מאשר מאלו שנרשמו רק כדי לקבל הזמנה. עד יום ראשון בערב אני אפרסם אותו.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים ועם אני ישקיע בשיא הרצינות ויביא אנשים לקהילה ואף אחד לי ביקש את המשתמש חוץ מימני ומעוד שתיים שגם הם חדשים ]=
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים מחבר המשחק עודכן.נוספה גיבורה חדשה למשחק ומפה חדשה.מערכת קלאנים בסיסית נוספה עכשיו כל אחד יכול לפתוח קלאן.לפני שלושה שבועות למשחק היו 50-150 מחוברים כעת מחוברים 5500-6000!
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים T_T אתה בא לבאס אותי חברים שלי משחקים בזה אומרים זה מישחק יפה לאללה ואני מת לשחק T_T :'( :'( :'(
פורסם 2009 באוגוסט 116 שנים מחבר המשחק עודכן שוב.מערכת חדשה של איזון לקבוצות נוספה,ושינו קצת את הגיבורה החדשה.
פורסם 2009 באוגוסט 316 שנים אהלן, אשמח לנסות! אם נותרו עדיין הזמנות (נגמר בפייסבוק), אודה אם הזמנה תשלח אלי ל galpaikin@gmail.com תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.