פורסם 2009 ביולי 1216 שנים עוד רעיונות מישהו? אני כבר מיואש מהחליף דיסקים קשיחים, זה הרביעי שלי כבראל תהיה מיואש כי אנחנו כבר רואים רמזים לכך שהכונן שלך תקין, אולי יש לך בעיה תוכנתית ואתה סתם החלפת קשיחים.תעשה מה ש-mehir אמר ואולי גם תריץ HDTune ותעלה סקרינשוט של התוצאות.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר אל תהיה מיואש כי אנחנו כבר רואים רמזים לכך שהכונן שלך תקין, אולי יש לך בעיה תוכנתית ואתה סתם החלפת קשיחים.תעשה מה ש-mehir אמר ואולי גם תריץ HDTune ותעלה סקרינשוט של התוצאות.אם תוכל להסביר לי איך להשתמש ב HDTune זה יעזור כי לא הבנתי איך מפעילים את הבדיקה בה
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים נראה טוב. מה אמרת שהבעיה שוב? חילוץ איטי של קבצי RAR?נראה שהדיסק קשיח שלך בסדר גמור ואני מציע שתפתח דיון בפורום תוכנה כי סביר שהבעיה תוכנתית.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר נראה טוב. מה אמרת שהבעיה שוב? חילוץ איטי של קבצי RAR? נראה שהדיסק קשיח שלך בסדר גמור ואני מציע שתפתח דיון בפורום תוכנה כי סביר שהבעיה תוכנתית. בינתיים הכל בסדר, עשיתי zero fill דרך התוכנה של WD ופרמטתי את הכונן בפורמט רגיל ולא ב quick format ועכשיו הוא עובד בסדר. נקווה שימשיך כך. בכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אם בפעם הראשונה שהתקנת את הכונן עשית פורמט מהיר אז זה יכול להסביר את הבעיה שהייתה.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר אם בפעם הראשונה שהתקנת את הכונן עשית פורמט מהיר אז זה יכול להסביר את הבעיה שהייתה.כן האמת שזה מה שעשיתי
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים בפורמט מהיר אין בדיקה של סקטורים פגומים ולכן מומלץ לבצע פורמט מלא בכוננים קשיחים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.