פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש.הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות.קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל.תודה.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים תקיעות יכולות להגרם מהרבה דברים ולאו דווקא מהכונן הקשיח.לגבי האיטיות- תבדוק ש-DMA פועל. יש על כך הסבר ב-FAQ הודעות נבחרות.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר אוקיי בדקתי בקשר ל DMA וב Current Transfer Mode כתוב Not Applicableזה טוב, לא טוב?עריכה:עכשיו שניסיתי להוריד אליו קבצים, זה לא הצליח והכונן פשוט נעלם מהמחשב שלי ומ Disk Management
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים תפעיל מחדש או שתבדוק ב-Disk Drives שב-Device Manager ותעשה רענון כדי שיזהה חומרה חדשה.Not Applicable אומר שלא מחובר לשם כלום, במילים אחרות לא נכנסת לערוץ הנכון.. תמשיך לחפש.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר תפעיל מחדש או שתבדוק ב-Disk Drives שב-Device Manager ותעשה רענון כדי שיזהה חומרה חדשה. Not Applicable אומר שלא מחובר לשם כלום, במילים אחרות לא נכנסת לערוץ הנכון.. תמשיך לחפש. סבבה הכונן חזר אבל עדיין זה לא פותר את הבעיה שאי אפשר לכתוב אליו. ובקשר ל DMA תסתכל מה מופיע לי אולי זה יעזור:
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אכן DMA מופעל.סבבה הכונן חזר אבל עדיין זה לא פותר את הבעיה שאי אפשר לכתוב אליו.אמרת שיש תקיעה וחילוץ איטי של קובץ RAR, לא אמרת כזה דבר..אני מציע שתפרט יותר גם כי אתה בכל הודעה חושף פרטים חדשים וגם כי מלכתחילה היה חסר מידע.אגב- אפשרויות שכמעט תמיד ניתן לנסות: לנצל את האחריות. לחבר את הכונן למחשב אחר.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אכן DMA מופעל.חלקית לפחות,אם תקרא שוב את הפוסט הראשוןתבחין בכך שהוא ציין שיש לו דיסק קשיח נוסףולכן יתכן ביותר שהDMA לא מופעל בדיסק קשיחאם בעיית האיטיות
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר פשוט לא ניתן לכתוב אל הכונן, כשאני מנסה להוריד קבצים דרך UTORRENT לכונן התוכנה נתקעת ונותנת שגיאה שלא ניתן למצוא את המקום להוריד. כשאני מוריד לכונן השני הכל עובד פיקס.ועוד נתון, לא יודע אם הוא קשור, הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35C-DS3Rותודה על העזרה כמובן.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים mehir צודק, תחפש עוד כונן בערוץ אחר..פשוט לא ניתן לכתוב אל הכונן, כשאני מנסה להוריד קבצים דרך UTORRENT לכונן התוכנה נתקעת ונותנת שגיאה שלא ניתן למצוא את המקום להוריד. כשאני מוריד לכונן השני הכל עובד פיקס.זה שהכונן מקודם היה מנותק יכול היה להסביר את זה.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים רצוי שתבדוק את הכונן עם התוכנה של WD, רוב הסיכויים שהוא לא תקין. לי אישית יש כונן תקול מדגם זהה (הכונן מדי פעם מזוהה ב"מחשב שלי" אך לא ניתן לכתוב עליו מידע חדש והוא נכשל בבדיקות הבסיסיות בתוכנה של WD, מחר כנראה אני אממש אחריות עליו).
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר ניסיתי את התוכנה data lifeguard של WD, את ה QUICK TEST הוא עבראת ה EXTENDED עוד לא ניסיתי. אתה חושב שזה יעזור או שזה בעיה פיסית לפי דעתך?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר עדכון:הרצתי את ה EXTENDED TEST והדיסק עבר אותו בהצלחהעוד רעיונות מישהו? אני כבר מיואש מהחליף דיסקים קשיחים, זה הרביעי שלי כבר
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים כפי שכבר נאמר לך הבעיה היא בDMA שלא מופעלאני מזכיר לך שציינתה בפוסט הראשון שיש לך דיסק קשיח נוסףבצילום מסך שהבאתה אפשר לראות שהDMA מופעל רק באחד מהם
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר כפי שכבר נאמר לך הבעיה היא בDMA שלא מופעלאני מזכיר לך שציינתה בפוסט הראשון שיש לך דיסק קשיח נוסףבצילום מסך שהבאתה אפשר לראות שהDMA מופעל רק באחד מהםיש לי ב DEVICE MANAGER שתי PRIMARY IDE CHANNEL ובשתיהם זה אותו דבר כמו בתמונה ככה שלא נראה לי שהבעיה היא ב DMA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.