עבור לתוכן

נסיעה באוטובוס לאילת

Featured Replies

פורסם

האם זה עד כדי כך נורא מבחינת הקאות ובלאגנים?

• תגובות 35
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא

אבל תזמין מקום אם אתה לא רוצה לעמוד כל הנסיעה!

כולם זה מקומות שמורים...

אז זה בעיה ...

פורסם
  • מחבר

הכל כבר מתוקתק אין מה לדאוג :cool2:

פורסם

האמת אם הייתה אפשרותץ, היייתי טס וחוסך חמש שעות נסיעה איומות וזה רק מתל אביב.

אבל רק אם בא לך לפנק את עצמך פעם בשנה ככה.

הנה מחירי שתי החברות לרשותך:

http://www.israir.co.il/cat_flight_il.asp?type=5

http://www.arkia.co.il/click/cl_4001.main

פורסם

לא כזה אסון לנסוע לאילת עם אגד... מה עשיתם מזה. :nixweiss:

כמובן שבקיץ יש יותר ערסים, הרבה יותר. אבל זה עדיף מאשר להתקע איתם בגובה של 12,000 רגל, לדעתי.

אם אתה לא בקטע של לשרוף את היום על נסיעות - או שתצא ב 6 בבוקר, או שתיקח את קו "חצות וחצי".

פורסם
  • מחבר

אני לוקח את הקו של שעה 11 זה מספיק טוב? :P

פורסם

דווקא לי היתה אחלה נסיעה.

לתל אביב כולל 2 עצירות (לא כולל אסיפה מב"ש ודימונה) יצא 5 שעות.

הלוך חזור ב 120 שקל.

בחזור היינו אמורים לקחת אוטובוס של יום אחרי בערב, אבל דיי זרקו אותנו מהמלון בלילה האחרון (מתוך שבוע, עבדנו על קלאב הוטל שיש איתנו מבוגר בן 21+)

אז הלכנו לתחנה ועלינו בספונטניות על אוטובוס ובדיוק היה מקום ישיבה ל 5 אנשים. עלינו עם הכרטיס של יום אחרי. ככה שגם נגיד ואתה מפספס אוטובוס מכל סיבה שהיא אז זה לא ביג דיל.

פורסם

אני חייב להגיד שהמחירים לטיסה לאילת לא כל כך נוראיים ,לכן עם את לא רוצה לשרוף לעצמך את היום ואת האוזן (מהערסים ששומעים מיזרחית בפול ווליום) לך על טיסה .

פורסם

זה ממש לא נורא. אם אתה נוסע עם חברים זה גם עובר די מהר.

פורסם

איזה כיף שיש חברה דיילת עם טיסות חינם... למרות שהינו שם לפני חודש בערך וחם רצח כך שאני לא מתלהב מזה כל כך

פורסם

אני חייב להגיד שהמחירים לטיסה לאילת לא כל כך נוראיים ,לכן עם את לא רוצה לשרוף לעצמך את היום ואת האוזן (מהערסים ששומעים מיזרחית בפול ווליום) לך על טיסה .

זה ממש לא נורא. אם אתה נוסע עם חברים זה גם עובר די מהר.

למה נראה לי שאלכס מדבר עלייך :)

איך בדיוק נסיעה של חמש שעות עוברת מהר יותר עם חברים אם אתה עדיין תקוע בכסא שלך או עם חבר ושניכם נו לא יודע, מקסימום מדברים בשקט ביניכם. כמה כבר אפשר לחפור אחד לשני בראש ולא למות משעמום או מהנוף המשמים של הנגב שבא למות אחרי חצי שעה של אוהלי בדואים(אחרי באר שבע) וגבעות צחיחות(כל שאר הזמן עד אילת).

פורסם

זה בערך כמו לנסוע ללאס ווגאס ולהתקע בפקק אי-שם בנבאדה. רק שכאן יש לך את כביש 90 המשובש, והאוטובוס מוגבל ל 95 קמ"ש.

פורסם

כמובן שבקיץ יש יותר ערסים' date=' הרבה יותר. אבל זה עדיף מאשר להתקע איתם בגובה של 12,000 רגל, לדעתי.

[/quote']

רק שבגובה 12,000 רגל אתה צריך לסבול אותם 40 דקות גג...

פורסם

הדרך הכי טובה להעביר את הזמן בנסיעת אוטובוס לאילת היא לישון !

אפשר לדבר , לשמוע מוזיקה , לקרוא .. אבל לישון זה הכי טוב .

פורסם

זה בערך כמו לנסוע ללאס ווגאס ולהתקע בפקק אי-שם בנבאדה. רק שכאן יש לך את כביש 90 המשובש' date=' והאוטובוס מוגבל ל 95 קמ"ש.

[/quote']

משום מה הנסיעה לוגאס היתה "קצת" יותר מעניינת ומלאת ציפיות. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים