עבור לתוכן

מה אתם אומרים? יש לי התלבטות.... להחזיר תראוטר שלי הקוד

Featured Replies

פורסם

הקודם?

קניתי ראוטר חדש של EDIMAX בתקן N 6524N

עכשיו הוא קצת איטי....

מכרתי תלינקסיס שלי כמו דפוק שהוא טס ... לי ועבד לי כמו שצריך

WRT54GL

מה אתם אומרים... להשאיר תראוטר עם תקן N?

או לחזור לראוטר הישן? שהוא יהיה עם תקן G?

פורסם

לחזור לדעתי.

אני קניתי ראוטר EDIMAX MIMO 6216MG וגם כ. MIMO אלחוטי למחשב אחר בבית ולבסוף הייתי יותר מרוצה עם מה שעבד מקודם.

פורסם
  • מחבר

לחזור לדעתי.

אני קניתי ראוטר EDIMAX MIMO 6216MG וגם כ. MIMO אלחוטי למחשב אחר בבית ולבסוף הייתי יותר מרוצה עם מה שעבד מקודם.

כן אבל מה עם התקן N?

פורסם

גם לי הייתה אותה התלבטות כמו שלך.

אמנם האדימקס בסדר גמור ויש לו קליטה מצויינת, אבל חסרו לי בו האפשרויות המתקדמות שהיו לי בלינקסיס עם קושחות צד שלישי.

אז בסוף החלטתי לחזור ללינקסיס ולשמור את האדימקס בתור גיבוי, למקרה שהלינקסיס יתקלקל.

בסופו של דבר זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה רוצה ראוטר חזק ומשוכלל, סוס עבודה וחושב שיהיה לך שימוש בקושחות צד שלישי, הלינקסיס בשבילך.

אם לא חשובות לך האפשרויות הנוספות ואתה צריך ראוטר יותר בסיסי ופשוט לתפעול עם וקליטה יותר טובה, אז לך על האדימקס.

אני משתמשת רוב הזמן בחיבור הקווי ורק קצת מדי פעם באלחוטי כך שתקן N לא קריטי עבורי ויותר הרגשתי בחסרון התכונות המתקדמות של הלינקסיס.

אגב גם ללינקסיס יש קליטה מעולה. אם המהירות שלו מספיקה לך וחסרים לך דברים באדימקס שהיו לך בלינקסיס, אז אולי באמת כדאי לך לחזור ללינקסיס ולשמור את האדימקס בתור גיבוי, כמו שאני עשיתי.

בהצלחה.

פורסם

גם לי הייתה אותה התלבטות כמו שלך.

אמנם האדימקס בסדר גמור ויש לו קליטה מצויינת, אבל חסרו לי בו האפשרויות המתקדמות שהיו לי בלינקסיס עם קושחות צד שלישי.

סתם מתוך סקרנות - אילו אפשרויות חסרו לך ספציפית? בקושחות של ה-WRT54GL יש אפשרויות רבות מאוד, מעניין אותי אילו מתוכן משתמשים רואים כמועילות.

פורסם

חסר לי בעיקר ה-QOS המתקדם של DD-WRT/Tomato.

וגם בקושחה המקורית של הלינקסיס אין Static DHCP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים