עבור לתוכן

ג'יבריש במקום מקשים ובעיות שפה - בעיה נפתרה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במשחק prototype וגם ב GTA IV בהגדרות המקשים מופיעים לי סימנים של ג'יבריש ועברית במקום אנגלית וגם בטיפים שנותנים ב GTA בשחור למעלה יש סימנים וכאלה במקום המקש שעליו אני אמור ללחוץ...

בחיפוש יש לזה תשובה שהיא לשנות בהגדרות שפה- תכניות שאינן יוניקוד את אזור המערכת ל ארצות הברית, הבעיה שאם אני שם אנגלית אז המירק מופיע בג'יבריש במקום עברית וגם שאני שם על איזור המערכת USA אז שאני נכנס לפרוטוטייפ זה כותב לי שהכניסה למשחק מוגבלת לי בגלל הגיל שלי או משהו WTF... זה משהו עם parental control הבנתי...

בקיצור איך אני עושה שלא יהיה לי את הג'יבריש במשחקים מבלי לפגוע במירק או מבלי שיתערב ה parental control (למרות שאני משתמש אדמיניסטרטורי והשירות הזה בכלל מכובה ועדיין איכשהו מגביל.. )

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

someone? ???

פורסם

תנסה להחליף מקלדת. יש לי בעיה זהה במקלדת שלי ושמתי לב שאם אני מחבר מקלדת אחרת זה מסתדר.

פורסם

אם אתם משתמשים בויסטה תלכו לcontrol panel ואז לClock, Language, and Region ואז Regional and Language options ואז בטאב Keyboards and Languages תלחצו change keyboards ואז בDefault input language תבחרו English-US

פורסם

אם אתם משתמשים בויסטה תלכו לcontrol panel ואז לClock, Language, and Region ואז Regional and Language options ואז בטאב Keyboards and Languages תלחצו change keyboards ואז בDefault input language תבחרו English-US

תודה רבה!

גם לי היתה את הבעיה הזאת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הפתרון הזה עזר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים