פורסם 2009 ביולי 1116 שנים שלוםיש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם,לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבויש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?..אשמח לעזרה. תודה.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים קודם כל,אין סיכוי שזה קשור לבטריהזה רק בראש שלך ,מדובר במשו שאתה גרמתהלעצמך להאמין בו לאחר שבמקרה אחרי שהחלפהזה הסתדר,זה צירופי מקרים ושום דבר מעברהבטריה קשורה לשמירת ההגדרות בביוס (וגם התאריך/זמן)היא בשום אופן לא אמורה לגרום ללוח לא לעשות פוסטוגם אין סיכוי שהיא תגמר כל כך מהרהבעיה היא הלוח או הספק כוחאני ממליץ לך לבדוק את הקבלים שלוראה פהhttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195איזה ספק כוח בדיוק יש לך? (שום תוכנה לא יכולהלהגיד לך מהו הדגם,אם אינך יודע תצטרך לפתוח תמארזולהסתכל במדבקה) ,בכל אופן תוריד תתוכנה הזאתלניטור מתחים ותביא תמונהhttp://www.cpuid.com/hwmonitor.php
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר הקבלים בסדר גמור ויש לי ספק כוח של GYRO 500W ובקשר לתמונה אין לי אפשרות להביא כי הווינוס לא עולה לי. שאני מדליק את המחשבהוא מראה לי שגיאות בביוס.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ספק ג"נרי ולא איכותי בכלל,אתה בטוח שהקבלים בסדר?נפיחות זה גם בעייה,האם בדקתה גם את זה?בכלאופן לא ציינתה את זה מקודם,תפרטאיזה שגיאות בדיוק?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר הרגע החלפתי בטריה והמחשב עובד לי ואין לי מושג מה הבעיה שלו, מה שאני יודע שאני כל פעם מחליף בטריה חדשה פעם ב-3-4 שבועות זה עובד לי.והנה התמונה של התוכנה לניטור מתחים מה זה אמור להגיד לי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים האם אתה באמת בטוח שהחלפת הבטריה היא מה שפתר את העניין? האם ניסיתה לכבות/להדליק את המחשב מספר פעמים לפני שהחלפתה אותה? האם ניסיתה לכבות ולחכות תקופה מסויימת כמו 10-20 דקות? מה לגבי השאלה בקשר לקבלים^ לך זה לא אמור להגיד כלום,לי זה כבר סיפור אחר : בכל אופן הטמפרטורות נראות בסדר,של המעבד קצת גבוהה אבל סבירה לקיץ (אגב באיזה מעבד בדיוק מדובר?) רוב המתחים נראים בסדר,חוץ מה3.3 שלא נראה טוב בכלל אגב הבטריה משתמשת במתח הזה ויתכן שיש קשר.. כרגע זה בטווח סביר (אבל מאוד קרוב ליותר מדי נמוך) יתכן שיש בעייה בספק שגורמת למסילה של ה3.3 להפסיק לעבוד או לרדת משמעותית מדי פעם,אני מציע לך להחליף את הספק כוח ממליץ על seasonic s12 ii 330w או enermax tomahawk 405W מחיר - 245-250 שקל גם אם אני טועה באבחנה וזה במקרה לא הספק,בכל מקרה זה שווה תכסף,כרגע יש לך ספק על הפנים ואם במקרה יתפגר יש סיכויי גבוהה שיקח איתו עוד רכיבים ,אז אתה בעצם תעשה לעצמך טובה גדולה ללא קשר
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר אז ככה, החלפת הבטריה פותרת לי את כל הבעיות לזמן מוגבל, שזה קורס, וכן לפני שהחלפתי בטריה חיכיתי 20 דק', חצי שעה, שעתיים, ואפילו יום למחרת המחשב לא נדלק. הקבלים הם במצב הכי טוב שיש בדקתי והסתכלתי על כל הקבלים וכולם נראים בסדר גמור אין אפילו קבל אחד שטיפה התנפח.יש לי מעבד AMD 3500 939 והדגם שלו הוא NEW CASTLE.ולמה זה נמוך?המתח של ה3.3 מה זה אמור להגיד לי, ואיך זה משפיע?לקחתי את ההערה בקשר לספק כוח, אני כנראה אחליף בזמן הלא רחוק..
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים כי הספק כוח לא עומס בעומס או כי הוא תקולבכל אופן היה מאוחר אתמול ולא חישבתי נכון ה3.3 דווקא מתחת למותר ולא בגבול סביר בעקרון תלוי בספק המתח של מסילה כלשהי לא אמור להגיע למצב שיהיה נמוך/גבוהה יותר יותר מ3 או 5 אחוז ו3.10 זה כבר מתחת ל5 אחוזכדאי לך להחליף אותו בהקדם האפשרימסילת ה3.3V משומשת על ידי הזכרונות/בטריה/כרטיסי הרחבה/גשר הצפוני והדרומיהמתח גם ככה נמוך יותר מדי,כנראה לפעמים יורד עוד יותר..והכרטיס מסך או הזכרונות לא עובדים כתוצאה מכך ובגללזה אתה לא רואה כלום על המסך ,יש סיכויי טוב שהבטריותהקודמות בסדר גמור,תנסה אחת ותראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.