פורסם 2009 ביולי 1116 שנים יש לי פנטיום 4 פרסקוט וכל דף שאני פותח המעבד מראה שהוא מתאמץ חבל על הזמןבאתר מאקו רשום " 60 אחוז מאמץ " רק דפדפן אחד פתוח !באתר שלכם 20 - 30 אחוז מאמץ הגלילה באתרים כבדים היא זוועה ! ממש זוועה ! ורואים שהמעבד מתאמץ , למה זה ? הטמפרטורה של המעבד על 40 מעלות .הכנסתי את המחשב למעבדה בדקו חלק חלק ואמרו לי שהכול תקין .באתרים כבדים אני נלחם עם הגלילה ולפעמים המהירות גלישה שם זוועתית ... חשבתי בהתחלה שזה רק בעיה של אינטרנט אבל שנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שהמעבד ממש מתאמץ כולה דף אחד במאקו 60 - 70 אחוז מאמץ עלובים .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מה שאתה מתאר זה בהחלט לא בעיה במעבדיכול להיות שיש דליפת זכרון בדפדפן שאתה משתמשנסה לעדכנו לגרסה האחרונה או דפדפן אחר
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר לוקח לאתרים זמן להיפתח כל הזמן פריזים קטנים .יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך ?הקטע שבאתרים אחרים הכול עובד תקין .אם הבעיה לא במעבד למה רואים שהוא מתאמץ שאני באתר של MAKO ? 74 אחוז מאמץ - 31 תהליכים .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים ואני עדיין אומר,נסה דפדפן אחר ולא זה לא יכול להיותקשור לכרטיס מסךדליפת זכרון בהחלט יכולה לגרום לשימוש גבוההבמעבד,מדובר בבעיה תוכנתית בלבד ולא חומרתית
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר איך יכול להיות שבמאקו , YNET , אתר ONE ספורט המעבד מראה " סימני מצוקה "ובאתרים אחרים לא ?זה קורה לי באתרים ספציפיים .
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים יכול להיות שזה קשור לאיזהשהו פלאגין מסויים בכל אופן אני נתתי לך הסבר הגיוני לתופעה וחוץ מזה הכול תלוי בך,אם אתה לא רוצה להאמין אז מה לעשות
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אין צורך להתרגש,זה לא סביר קשור לענייןסה"כ הודעה שאומרת שחסר לך פלאגיןכדי לצפות בתוכן מסויים באתר,הפלאגיןהכי נפוץ הוא פלאשhttp://get.adobe.com/flashplayer/פלאגין = תוספת
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אין צורך להתרגש,זה לא סביר קשור לענייןסה"כ הודעה שאומרת שחסר לך פלאגיןכדי לצפות בתוכן מסויים באתר,הפלאגיןהכי נפוץ הוא פלאשhttp://get.adobe.com/flashplayer/פלאגין = תוספתעזוב.רומן, יהיה נחמד אם תקשיב לעצה שקיבלת כאן, ותעדכן/תחליף את דפדפן האינטרנט שלך קודםאח"כ תבדוק לגבי תוכנות שתופסות לך מהזכרון, כמו אנטיוירוס כבד וכו', בעיית חומרה זה לא אמור להיות..
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים כדי לסכם את הדיון: firefox+ABP.אתה גם משתמש בדפדפן גרוע וגם צריך לספוג 20 באנרים לעמוד.נא לעדכן את הכותרת כי אין פה שום קשר לבעיה עם מעבד.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר אז אם הבעיה לא של מעבד למה תמיד המעבד נמצא על 70 - 90 אחוז מאמץ זה לא הצלחתי להבין :-\דרך אגב יש לי FIRE FOX זה קורה לי גם שם
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אתה כנראה לא קורא עד הסוף את מה שכותבים לך....אני מבקש פעם אחרונה לעדכן את הכותרת של הדיון אחרת הוא ימצא את עצמו נעול מהר מאוד.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר התקנתי FIRE FOX 3.5 הבעיה שבאתר ספורט ONE אני מנסה לשמוע רדיו אני לוחץ ולא שומעים קול ובאקספלורר כן שומעים
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים יש אתרים (גרועים) שלא עובדים שדפדפנים שאינם אקספלורר. בשביל תהיה חייב להשתמש ב-IE. בכל מקרה, שדרג גם את ה-IE שלך לגרסה העדכנית (IE8).
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר מה לא בסדר ב IE6 ?יש כאלה עובדים עד היום עם WIN 98 SEC ו WIN 2000 ואין להם בעיות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.