פורסם 2009 ביולי 1016 שנים יש לי שני כוננים קשיחיםבאחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקערק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחחמישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים תפרט קצת יותר כדי שאפשר יהיה לעזור לך.באילו כוננים מדובר? איזה לוח-אם? מה הכוונה לאיטיות ולכך שהמחשב נתקע? ישנן שגיאות? מסכים כחולים להרף עין?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים קרה לי כבר מקרה כזה,אני כמעט בטוח שמדובר בסקטורים פגומים,אני ממליץ לך להשתמש בתוכנת file scavenger ולשחזר אל תוך דיסק קשיח אחר היא יודעת לעבוד אם סקטורים פגומים עד כמה שאפשר אופציה אחרת היא להריץ chkdsk x: /r /f x = האות כונן כמובן ,אבל לזה יש פוטנציאל הרסני היא יכולה פשוט לסמן את הסקטורים הפגומים כאסורים לשימוש ולמחוק מידע , יש גם את unstoppable copier ו disk recoup אשר יכולות להעתיק את כל המידע הקריא לדיסק קשיח אחר בכל אופן להבא,גבה אל דיסק קשיח אחר,חיצוני עדיף, באופן אוטומטי אם תוכנת גיבוי ,יותר מדי אנשים לא מגבים בסוף דבר כזה קורה
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר לוח אם שלי הוא IP35-E אין שום מסך כחול ושום דבר פשוט המסך קופא וזהו או שאני עושה הפעלה מחדש או שאחרי דקה זה עושה לבד הפעלה מחדש ואני הורדתי מלא תוכנות של תיקון השתמשתי בתוכנות של הווינדוס תמיד זה נתקעע אי אפשר לגשתת לכונןןן ויש שם קבצים חשובייםם לי לא רוצה לאבד אוותםם
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אי אפשר לגשתת לכונןןן ויש שם קבצים חשובייםם לי לא רוצה לאבד אוותםם הבאתי לך ^ מספר שיטות אבל צפה מראש שחלק מהקבצים יהיו לא קריאים אתה יכול גם לנסות אם דיסק של לינוקס לייב כמו puppylinux ואם יתן לך גישה תעתיק לקשיח אחר
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר תמיד שאני משתמש בתוכנות שהצעת ושהציעו לי וזה סורק המחשב נתקעעע אי אפשר לגעתת בכונן הזה בשוםםם צורהההההה לא רוצה לפרמטט ככה יש לי מידעע חשובבב שאסור לי לאבדדדדד
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים תהיה קצת יותר ספציפי מזה,באיזה תוכנות בדיוק השתמשתה?האם ניסיתה דרך puppylinux ? לדעתי הפתרון הכי טוב הוא להשתמש בdisk recoup אוunstoppable copier כדי להעתיק את כל המידע הקריאאל תוך דיסק קשיח אחרפרמוט בהחלט לא רעיון טוב כי כמו שאמרתה יש לך מידע חשובובכלל זה גם רוב הסיכויים תקלה פיזית בדיסק קשיח (סקטוריםפגומים) אז זה גם לא ממש יעזור
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר אני הורדתי PUPPYLINUX אבל לא יודע להשתמש בהאבל כל השאר התוכנות שהזכרת אין זה נתקקעע אי אפשר לעשות כלוםם
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר לא להאמיןןןןןן זה הסתדרררלא הייתי יום ראשון כל היום בבית אחי התקין מחדש דמון טולס כדי לשחק במשחק אבלל זהו לא היה כל שינוי או בדיקה של המחשבאם זה הסתדרר מעצמו אז מה יכולה להיות הבעיהה שהייתהה??? ...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אני חושב שזה מאוד לא סביר שזה סתם ככה הסתדראני דיי בטוח שזה קשור לדרייבר של הדיימון טולז שעזרתי לך להסיר בפרטי (הSPTD שמנע ממךלהכנס למצב בטוח) , פעם ראשונה שאני שומע עלמקרה שהדרייבר הזה גורם לבעיה בגישה למחיצהבכל אופן אני ממליץ לך להשתמש בגרסת 3.47של דיימון טולז או Poweriso ,אף אחד מהםלא משתמשת בדרייבר הבעייתי הזה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אני מציע לך לגבות במיידי את כל החומר החשוב שלך.שלהבא יהיה לך אותו על כל בעיה שלא תבוא.אני לא מאמין שהתוכנה תיקנה לך בעיה בכונן.היא רק "דחתה את הקץ".לדעתי עליך לצרוב במיידי את מה שחשוב לך על דיסקים ולא לחכות שזה יכה אותך בפעם הבאה.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים Radeon38 זה בהחלט לא העניין,הדיסק קשיחשלו תקין ביותר,הוא בדק אם התוכנה של היצרןפרט שלא מוזכר בתראד כי אמר לי בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.