עבור לתוכן

המלצה ליעד באירופה (כנראה איטליה)

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי נוסעים החודש לצ'כיה לכמה שבועות, אני משער שזה מומלץ :)

הלכתי לקרוא את שאר הדיון...

וכמו שבטח אמרו מעלי, הגבולות פתוחים לגמרי, אפשר לעשות את כל אירופה באוטו, ובגרמניה אפילו ב-200 קמ"ש בכבישים הראשיים (AutoBahns)

עריכה: תבטלו את צ'כיה - עכשיו קראתי את ההודעה הראשון בדיון...

פורסם

הלכתי לקרוא את שאר הדיון...

וכמו שבטח אמרו מעלי, הגבולות פתוחים לגמרי, אפשר לעשות את כל אירופה באוטו, ובגרמניה אפילו ב-200 קמ"ש בכבישים הראשיים (AutoBahns)

אכן ,אירופה זה יבשת מסעות הרכב,וגרמניה ,טוב זה גן עדן לכל הנושא (אגב, 45% מהאוטובאן הוא ללא מיגבלת מהירות ,ואיפה שיש מיגבלה ,טוב זה ממש לא מיגבלת מהירות זה יותר בסיגנון "נסו לא לעבור את ה 300 קמש בבקשה")

פורסם

אני חושב שהייתי ממליץ על ברצלונה או כל חלק אחר בספרד ואפילו פורטוגל , אבל , אם איטליה אז תלוי מה האופי שלכם , כלומר אם אתם אוהבים ככה לשקוע ויוצאים כדי להיות ביחד ואתם תתירכזו אחד בשניה אז עדיף להשאר במקום אחד ומשם לצאת כשבה לכם ואם אתם יותר אקטיבים והמטרה שלכם היא טיול להבדיל מחופשה אז בהחלט מומלץ מסע דילוגים , מניסיון בשני המקרים לא תפסידו , איטליה נהדרת גם לטיולים וגם לחופשות , אני מת על האזורים שמחוץ לעיר , נופים משגעים אוכל אוטנטי ואנשים נחמדים , בעיר יש לך את המוזיאונים והאומנות ובכלל הרומנטיקה והאווירה , בתי הקפה חבלזו"ת להתחרדנות .

פורסם

הייתי שנה שעברה בקיץ בגרמניה, היו כמה ימים גשומים אבל לא משהו שמפריע יותר מידי

בהולנד הייתי לפני 5 שנים בערך, ואני לא זוכר יותר מידי מה היה המזג אוויר, אבל המקום מדהים

פורסם

טוב' date=' עדכון:

אחרי שבררנו עוד קצת, הבנו שאיטליה כנראה לא תהיה חמה כמו שחששנו (למרות שזה כן הימור), אז החלטנו לנסוע לשם.

עכשיו יש לנו כמה אופציות:

1. טיול של שבוע (בערך) ברומא.

2. שני יעדים - כמה ימים ברומא + כמה ימים בעיר אחרת (ונציה, פירנצה או משהו כזה).

3. לישון מחוץ לעיר גדולה, לשכור רכב וכל יום לנסוע לאיזור אחר ולהיות בו (ובלילה לחזור כמובן למלון).

4. לשלב - כמה ימים ברומא, ואז לשכור רכב ולהסתובב באיטליה.

מה דעתכם?

[/quote']

איטליה היא דווקא בחירה די טובה, הייתי הולך על האפשרות הרביעית, ואם אתם אוהבים ערים הייתי הולך על האפשרות השניה.

תהנו. ;)

פורסם

מצטרף להמלצה על הולנד. מקום מדהים!

מה שכן, תנסו להיות פחות בערים הגדולות ויותר באזורים הכפריים. זה פשוט אזורים ירוקים (למרות שיש אזורים ירוקים בארץ, זה שונה לגמרי) ומדהימים!

פורסם

ותהיו מוכנים לזה שרוב החנויות נסגרות ב6-7 בערב. בשבילנו זה היה שוק כשב 8 אין איפה לקנות אוכל

פורסם
  • מחבר

:P

מעצבן אותי שאנשים לא טורחים לקרוא את כל הת'רד לפני שהם מגיבים... אנחנו לא הולכים לחרוש על כל אירופה בנסיעה של שבוע.

וכמו שאמרתי בעדכון, הלכנו על איטליה. האמת היא שכבר הייתי באמסטרדם לפני 5 שנים, ואני מעדיף לנסוע למקום אחר.

פורסם

שניצל יש מצב אני אביא לך כסף ותקנה לי אקס בוקס 360 באיטליה ? :P

פורסם

מה אקס-בוקס יגייק טמבל, תביא לו כסף לג'ק דניאלס מהדיוטי !

פורסם

מצטרף להמלצה על הולנד. מקום מדהים!

מה שכן, תנסו להיות פחות בערים הגדולות ויותר באזורים הכפריים. זה פשוט אזורים ירוקים (למרות שיש אזורים ירוקים בארץ, זה שונה לגמרי) ומדהימים!

גם שם וגם בגרמניה השר לאיכות הסביבה הוא אחד מבעלי הכוח הגדולים ביותר בממשלה - ורואים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים