עבור לתוכן

תמונות חבויות

Featured Replies

פורסם

כאשר פותחים תמונה שנשלחה במייל ניתן לגלול ולראות תמונות קודמות שנראו במחשב לפני כן, וזאת למרות שדאגתי למחוק את ההיסטורי והקוקיס (בתיקיית TEMP).

שאלתי היא: היכן ממוקמים קבצי תמונות אלו במחשב? ואיך ניתן למנוע ממשתמש אחר לראות את התמונות בהן צפיתי לפני כן?

אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה ותודה על התשובות מראש... אם השאלה מתאימה לפורום אחר, אנא כוונו אותי. תודה.

פורסם

חפש בתפריט או קליק ימני "Open File Location".

פורסם

אתה מדבר על תוכנה ספציפית?

בד"כ מדובר ב %temp%

פורסם
  • מחבר

מדובר בתמונות (קבצים) שנפתחות כאשר הן מצורפות למייל .

בסרגל עליון קיימים חצים של תמונה קודמת או מאוחרת, וכך ניתן לראות את כל התמונות שנצפו קודם לכן.

שאלתי היא - איך ניתן למחוק את שאריות הקבצים הללו ולא להשאיר "עקבות". לא נעים למשל שבמחשב שאצלנו בבית הוא משותף יראו הילדים תמונות שאנו לפעמים צופים בהן.

תודה על העזרה

פורסם

בד"כ מדובר ב %temp%

בדיוק. (שוב - אלא אם כן מדובר בתוכנה ספציפית שבחרה לאכסן את הקבצים שלה באיזשהו temp משלה)

התחלה --> הפעלה, כתוב %temp% ותן אנטר.

תפתח לך תיקיית ה temp של מערכת ההפעלה שלך וסביר להניח שהקבצים יהיו שם.

פורסם

בהנחה שאתה משתמש בפותח התמונות הרגיל של ווינדוס ובXP, תפתח את התמונה, לחצן ימני, מאפיינים/Properties, יש לך שם את המיקום של הקובץ.

(למרות שסביר להניח שזה באמת ב%temp%..)

פורסם

דווקא אם הוא פותח את המייל באמצעות אקספלורר - GMAIL, HOTMAIL וכו', רוב הסיכויים שהקבצים נמצאים בתיקייה השכנה Temporary Internet Files, אני לא זוכר איך מגיעים אליה ב- XP.

אפשרות פשוטה למחיקת היסטוריית הגלישה היא התוכנה החינמית CCLEANER:

http://www.ccleaner.com

בין השאר היא מאפשרת לך למחוק את כל היסטורית הגלישה של דפדפנים נפוצים בלחיצת כפתור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים