עבור לתוכן

כרטיסי גירוד - איפה הסיכוי הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לארגן 2000 שקל תוך שבועיים (לא, אם אני לא אשיג לא יחתכו לי את האוזן, זה לא "צריך" מהסוג הזה ;D )

ואין מצב שאני אצליח לעשות את זה (אם נתחשב בעובדה שאין לי עבודה, ויש לי 170 ש"ח בעו"ש)

אז אמרתי לעצמי "קח 50 שקל, שרוף אותם על כרטיסי גירוד במקום פיצה, ולך תדע..."

אבל השאלה איך אני עושה את זה בצורה חכמה (אני יודע שהכי חכמה היא פשוט לא לעשות את זה, אבל עדיין.."

• תגובות 30
  • צפיות 38k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סמוך עלי, אתה רק תפסיד,

אם כל אחד היה "מארגן" ככה 2K ...אף אחד לא היה עובד, גבר.

פורסם

הסיכוי הכי טוב זה בלמצוא עבודה

פורסם
  • מחבר

אני לא באמת בונה על הכרטיסים האלו אבל יש בי את האחוז הדבילי הקטן שאומר "לך תדע... מישהו אמור לזכות בזה"

בואו נהפוך את זה לאשכול כללי על הסתברות.

נגיד ואני קונה 10 כרטיסים, האם עדיף לקנות כל כרטיס במקום אחר? או דווקא את כולם באותו מקום?

האם כדאי לקנות במקומות שתחלופת הכרטיסים שם גבוהה, או דווקא במקומות נידחים (במכולת בסביון ;D )?

פורסם

תהיה בטוח שהסיכוי שלך להפסיד יותר גבוה מהסיכוי לזכות.

פורסם

דווקא יצא לי לא פעם להרוויח מזה

אומנם אני לא משחק כל שבוע, חודש.

אלה סתם כשבא לי.

אני ואבא שלי כרגע ברווח של 400 שקל בערך מכרטיסי גירוד :smile1:

פורסם

הימורים זה מס על טיפשות (בנג'מין פרנקלין)

פורסם

חכו חכו, בסוף תיצאו ברווח של400000-

אני זוכר שכשהייתי ילד קטן הייתי מבזבז את כל דמי הכיס על החרא הזה... הסכום הכי גדול שיצא לי לזכות הוא 15 ש"ח :-\

פורסם

אם כבר אז תמלא ווינר, שם אם אתה מבין משהו הסיכוי שלך להרוויח יותר גדול. (אבל עדיין בדרך כלל תפסיד)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בשיט...

תהיה בטוח שהסיכוי שלך להפסיד יותר גבוה מהסיכוי לזכות.

די :o

פורסם

פעם קיבלתי כרטיס גירוד של 20 שקל גירדתי לא יצא כלום אחד אחרי בא גירד בדיוק אותו כרטיס וקיבל 100 שקל :pissed:

פורסם

תקנה מניות של דאו ג'ונס

פורסם

תמצא עבודה מה שיש..2000 שקל לא תעשה אבל לפחות תצא עם מינימום 170 שכבר יש לך שלא יתבזבזו על הימורים עם סיכויים נמוכים מאוד לזכות

בשבועיים, כולל הזמן של למצוא את העבודה(ועם קצת מזל), אפשר לעשות 800-1200 שקל במקרה של עבודה עם שכר מינימום

וגם אם תעשה פחות מ-800, תצא בטוח מורווח יותר מאשר מהימורים

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין עבודה לבין מה שאני מחפש.

עבודה אני אשיג בלי שום קשר, אני לא מתכוון לשבת בבית כל החופש, אבל אני מדבר בלי שום קשר על כרטיסי גירוד

פורסם

תקנה מניות של דאו ג'ונס

אתה יודע שדאו ג'ונס זה רק מדד,כן..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים