פורסם 2009 ביולי 916 שנים שלום לכולם.לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי.את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק:http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?)השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר.ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות.פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור.הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים לצריבה"?תודה רבה על העיצות ועל זמנכם היקראושרי
פורסם 2009 ביולי 916 שנים הביקורת לא נראית חיוביתאבל לא יותר מדי גרועה ובדרך כלל עדכוני קושחה משפרים איכויותצריבה אם סוגי דיסקים שונים אבל בכל מקרה לדעתי זה פשוט חוצפהששלחו לך מוצר אחר שלא הזמנתהאם לא היה להם במלאי אז היו צריכיםלשאול אותך איזה צורב תרצה במקוםולא סתם לדחוף לך מה שבא להםעצה שלי,תעבור על הרשימת צורביםשיש להם ,חפש ביקורותמצא אחד טוב ודרוש שיחליפו לךבאשר לדיסקיםMCC 004 = Verbatim 16X DVD+RMCC 03RG20 = Verbatim 16X DVD-Rרק ודא שרשום made in taiwan ולא בindiaכי הטאיוונים יותר איכותייםאם אתה רוצה CDR אז קנה Verbatim Pastel - Made In Japanשהם מיוצרים על ידי Taiyo Yudenאלה הדיסקים הכי איכותיים שאפשר למצוא בארץ,באופיס דיפוליתר דיוק,וגם לרוב יש להם מבצע שהספינדל השני ב50% הנחה(רק כאשר קונים של ורבטים כמובן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.