עבור לתוכן

קצת כושר לפני הצבא...כדאי לעשות או להתחיל אחרי הגיוס?

Featured Replies

פורסם

כל מיני נהלים בצבא

שימוש ברוס"ר M16

עזרה ראשונה בסיסית שזה הנחת תחבושת לחץ ישיר ולחץ עקיף, מעבר לזה אין, רק ב03 ומעלה

משמעת

לא זוכר מה עוד

• תגובות 72
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי...ואני גם אבחן על הדברים בכתב?

פורסם

וליאור לא הבנתי מה שאמרת-למה שטירונות של לא קרביים תימשך חודש וחצי?

אורך טירונות 02 אמור להיות בערך חודש. לפעמים יוצא קצת יותר, לפעמים קצת פחות, מכל מיני סיבות (נגיד צריך להחזיק מישהו שישמור על הבסיס, אז מאריכים את הטירונות בעוד שבוע עד שיגיע המחזור הבא).

אהה אוקיי...ואני גם אבחן על הדברים בכתב?

כן, אבל זה בדיחה. כמות ה"חומר" שיש "ללמוד" מסתכמת בשלושה דפי מחברת פחות או יותר (ואל תדאג, לא משנה כמה אתה טיפש, ידאגו שלא תכשל).

פורסם

גם לי יש תירונות עוד חודשיים וחצי 02

אולי אני אפגוש את חן מ. האגדי D:

לא יהיה קשה לזהות אותו...

הוא בטח ישאל אותך בזמן הריצה שאלות בסגנון "עוד כמה מטרים נשאר?"

או אחד יותר טוב, הוא ישאל מה מגישים לארוחת צהריים, והאם יהיה קטשופ.

פורסם

חרטא כושר לפני הגיוס(ואני מתייחס כאן לקרביים,אם יש כאן כאלה שמתגייסים בקרוב),כל מה שתעשה באזרחות לפני הגיוס לא יכין אותך לטירונות 07 או לשרות עצמו-זה ראש אחר ועולם אחר.בתור אחד שהתחיל להתאמן לפני הגיוס ואחר-כך גיליתי שזה לא קשור בכלל למה שעשיתי בטירונות.

פורסם
  • מחבר

ובבסיסים בד"כ יש חדרי כושר?

איזה בסיסי טירונות יש בארץ?

יואב את החומר אחרי זה לומדים בבית יעני שחוזרים לסוף שבוע שולחים אותך ללמוד את החומר וביום ראשון תחזור לבסיס יש בחן על החומר?

פורסם
:s07:
פורסם

ובבסיסים בד"כ יש חדרי כושר?

איזה בסיסי טירונות יש בארץ?

יואב את החומר אחרי זה לומדים בבית יעני שחוזרים לסוף שבוע שולחים אותך ללמוד את החומר וביום ראשון תחזור לבסיס יש בחן על החומר?

התייאשנו ממך ..

פורסם
  • מחבר

רגע מאיפה אני אמור לדעת את זה,אה?!מה הבעייה לענות על זה?אפילו שזה נשמע שאלה קצת טיפשית

פורסם

תבוא לתירונות, ותראה מה קורה.

בתירונות אין לך חדרי כושר, וגם אין לך זמן פנוי.

יכולים לשלוח אותך לניצנים, זיקים, מחנה 80.

הבחנים האלו סתם שטויות, אין מה ללמוד את זה חוץ מלעבור על זה.

למרות שתכלס גם לי אין מושג מה יהיה ומה שאני אומר זה ממה ששמעתי מאנשים. זה תירונות 02, אין לך מה להתכונן או לחשוב בנושא.

תבוא, תראה מה קורה, ותסתדר וזהו

פורסם

רגע מאיפה אני אמור לדעת את זה,אה?!מה הבעייה לענות על זה?אפילו שזה נשמע שאלה קצת טיפשית

אין לך חברים\משפחה שמהם שמעת עובדות נפוצות על החיים? לא הכל אתה אמור להשיג מלשאול שאלות נכות בפורום

פורסם

נשמע פשוט שכל העניין של הצבא ממש מטריד את הבחור.

תתגייס - זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע. תתגייס יכינו אותך כבר להכל, תעשה מה שאומרים לך וזהו בלי פילוסופיות מיותרות.

פורסם

תבוא לתירונות, ותראה מה קורה.

בתירונות אין לך חדרי כושר, וגם אין לך זמן פנוי.

יכולים לשלוח אותך לניצנים, זיקים, מחנה 80.

הבחנים האלו סתם שטויות, אין מה ללמוד את זה חוץ מלעבור על זה.

למרות שתכלס גם לי אין מושג מה יהיה ומה שאני אומר זה ממה ששמעתי מאנשים. זה תירונות 02, אין לך מה להתכונן או לחשוב בנושא.

תבוא, תראה מה קורה, ותסתדר וזהו

כל הת'רד הזה ולא הבנת שטירונות זה עם ט'? מלשון "טירון" ?

פורסם

כל הת'רד הזה ולא הבנת שטירונות זה עם ט'? מלשון "טירון" ?

:'( :'( :'(

פורסם

"קצת" זה חתיכת UNDERSTATMENT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים