עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

rainbow six vegas 2 על Relistic.

בסוף כול סצנה יש קטעים בלתי אפשריים, אתה רק מוציא את הראש ומקבל הד-שוט, אתה יורה עיוור והם פוגעים לך ביד והורגים אותך..

פשוט בלתי אפשרי כמעט.

מצחיקים אותי אנשים שאומרים שקשה להם מידי, תורידו את רמת הקושי ! זה לא ליופי האופציה הזאת !

ובכלל פה אנחנו במתסכלים לא בקשים, זה לא אותו דבר.

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Round 42 :pissed:

פורסם

Captain Claw..משחק אגדי אבל אם אתה הורגים אותך כמה פעמים ואתה ממשיך לשמירה.. זה פשוט ישמור עם זה.. ואם אתה רק בשלב 7 אז נדפקת ביג טיים..

הצלחתי להגיע לשלב 14 בלי צ'יטים כלל אחרי שנים שלא שיחקתי מאז שהייתי ילד, ואז מגיע הקטע האידיוטי לחלוטין של המעליות האפילפטיות משהו שזזות רק בכיוון אחד במהירות גבוהה מעל לבה ואז נעלמות ואז מופיעות חדשות. הצלחתי לעבור את זה כשהייתי ילד עם צ'יטים והרבה סבלנות, אבל בלי, זה קטע קטן ומעצבן. ואז מגיע הבוס של שלב 14... Omar. לא ניסיתי אותו בלי צ'יטים, אבל אני זוכר שהוא היה נורא מעצבן ומתסכל גם אם דילגת על השלב הראשון של Frost/Fire Sword עם צ'יטים והגעת למעלה.

ועוד אזכור של כבוד, Supaplex

פורסם

כן אבל אי אפשר לשמור כשאתה מפעיל צ'יטים לא?

פורסם

אחלה ת'רד :xyxthumbs:

המתסכלים שלי:

Total Annihilation - במשפט אחד, הPathFinding הרג את המשחק הזה. אם היית בונה יותר מדי טנקים או ספינות הם פשוט היו נתקעים ביציאה מהמפעל. שלא לדבר על מתקפה דרך פרוזדור צר. בשלב מסוים התייאשתי ועברתי לייצר רק מטוסים (לפחות הקרבות אוויר היו סבבה).

סדרת Carmageddon - השליטה הכי גרועה אי פעם. לא משנה על מה תלחץ, הרכב שלך יתהפך. במשחק השני גם הוסיפו את המשימות הנוראיות האלו שלא תורמות דבר מלבד תסכול.

Z - למפתחים היה חוש הומור דפוק במיוחד. בכל פעם שהיית משמיד טנק, התותח שלו היה מתעופף באוויר ומתרסק על אחת היחידות שלך. תמיד. ואם היית שולח חייל להשתלט על טנק זה לא היה עוזר לו במיוחד, כי הטמבל תמיד נוהג עם הראש בחוץ, מחכה שיורידו אותו.

גילוי נאות, אני משחק בכל המשחקים האלה עד היום. ;D

פורסם

סדרת Carmageddon - השליטה הכי גרועה אי פעם. לא משנה על מה תלחץ, הרכב שלך יתהפך. במשחק השני גם הוסיפו את המשימות הנוראיות האלו שלא תורמות דבר מלבד תסכול.

מה?!

CARMAGEDDON TDR 2000 הוא יצירת אומנות

פורסם

כן אבל אי אפשר לשמור כשאתה מפעיל צ'יטים לא?

אאל"ט, אי אפשר לשמור, אבל אתה עדיין פותח את הרמות השונות, והצ'קפוינטים עדיין תקפים. אז אם אתה משתמש בצ'יט של Godmode, אתה יכול פשוט לנסות כל מקטע כמה שאתה רוצה.

פורסם

השליטה בCARMAGEDDON הראשון והשני הייתה מעולה,והדבר היחידי שהיה "מוזר" בה היא שהיא נעשתה מהNUM PAD ולא ממקשי החצים הרגילים,ששימשו לשינוי זווית הראיה..אולי אם ניסית לשחק עם החצים תחילה ושינית את הזווית לאחת לא נוחה בעליל-אז השליטה נראתה לך גרועה.. :silly:

פורסם

אאל"ט, אי אפשר לשמור, אבל אתה עדיין פותח את הרמות השונות, והצ'קפוינטים עדיין תקפים. אז אם אתה משתמש בצ'יט של Godmode, אתה יכול פשוט לנסות כל מקטע כמה שאתה רוצה.

את זה לא ידעתי.. אני אנסה :xyxthumbs:

פורסם

יש עוד קלאסיקה שלא הוזכרה פה ששייכת ממש לפה:

http://en.wikipedia.org/wiki/I_Have_No_Mouth,_and_I_Must_Scream_%28video_game%29

I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM.

אחד המשחקים המעוותים פסיכולוגית והמדכאים ביותר שנכתבו אי פעם (ויחד עם זאת - הכי טובים שאני מכיר)

קווסט מהימים שעשו אותם כראוי ועם המון אלמנטים חדשניים , פסיכולוגיים וכתיבתיים שלא שוחזרו עד היום אף פעם.

מומלץ

מתסכל

גאוני

ליביו

פורסם

מה?!

CARMAGEDDON TDR 2000 הוא יצירת אומנות

קשה לי להאמין שמישהו עבר את כל המשימות במשחק בלי צ'יטים.

היתה אחת נוראית במיוחד...שצריך לדרוס זומבי שנמצא על גג של מגדל פיקוח. המשימה ההיא לבדה הפכה את קרמגדון לאחד המשחקים המתסכלים בעולם. :s07:

השליטה בCARMAGEDDON הראשון והשני הייתה מעולה,והדבר היחידי שהיה "מוזר" בה היא שהיא נעשתה מהNUM PAD ולא ממקשי החצים הרגילים,ששימשו לשינוי זווית הראיה..אולי אם ניסית לשחק עם החצים תחילה ושינית את הזווית לאחת לא נוחה בעליל-אז השליטה נראתה לך גרועה.. :silly:

פורסם

מפתיע אותי שאף אחד עוד לא הזכיר את The Elder Scrolls: Daggerfall

היית יכול לצאת מהעיר וללכת בשממה לנצח

היית יכול באמצע מבוך ליפול דרך הקיר מבלי יכולת לחזור פנימה (במקרה הטוב) או ליפול למטה לתוך חלל אינסופי (במקרה הרע)

שלדים שהצרחה שלהם מפילה את המשחק

קווסט מרכזי שאי אפשר בכלל לעבור אותו

אה, ובגרסה המקורית היה בלתי אפשרי לגמור את המשחק (עד שהוציאו פאטצ' שתיקן את זה)

ואמרו את זה כבר קודם: Master of Orion 3

לתלות את המפתחים של המשחק הזה!

איך לוקחים משחק מעולה, עם sequel עוד יותר טוב ודופקים אותם כל כך חזק שאף אחד כנראה לא יתקרב לסדרה הזאת בחיים?

צריך לעשות תואר 4 שנים + שנה סטאז' רק כדי להבין איך משחקים במשחק הזה, ואחרי שמבינים איך ומתחילים לשחק מתברר שהוא פשוט מ ש ע מ ם !!!

אוף , אני מתעצבן רק מלחשוב על המשחק הזה שוב...

פורסם

יש עוד קלאסיקה שלא הוזכרה פה ששייכת ממש לפה:

http://en.wikipedia.org/wiki/I_Have_No_Mouth,_and_I_Must_Scream_%28video_game%29

I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM.

אחד המשחקים המעוותים פסיכולוגית והמדכאים ביותר שנכתבו אי פעם (ויחד עם זאת - הכי טובים שאני מכיר)

קווסט מהימים שעשו אותם כראוי ועם המון אלמנטים חדשניים , פסיכולוגיים וכתיבתיים שלא שוחזרו עד היום אף פעם.

מומלץ

מתסכל

גאוני

ליביו

שים אזהרה פעם הבאה שאתה מפנה לערך כזה בויקיפדיה... יש אנשים בפורום שעוד עלולים להתאבד אחרי קריאה של דבר כזה...

פורסם

...?

חסר משחקים חדשים הרבה יותר,בעלי "מנוע פיזיקלי משוכלל" עם פאקים שכאלו בפיזיקה..?

שיחקתי בקארמגדון הראשון והשני הרבה,ממש ממש הרבה..ולזמנו השליטה הייתה פונקציונלית ולא רעה בכלל.

פורסם

שים אזהרה פעם הבאה שאתה מפנה לערך כזה בויקיפדיה... יש אנשים בפורום שעוד עלולים להתאבד אחרי קריאה של דבר כזה...

לא צריך להיסחף,

מהקריאה של הערך בויקי - אף אחד לא יתאבד.

מקריאת הספר , אולי ...

מלשחק - אולי :)

בא נגיד שזה היה משחק שברוב העולם היה חד וחלק 18+ והיתה גירסא מצונזרת שלו לגיל 16+ (מאוד לא מומלץ לנסות).

מי שיש לו נפש רכה וחושש ממראות קשים (בפיקסלים) טקסטים שמעמידים את זכות הקיום שלנו בסכנה ומעשים וולגרים ולא מקובלים בחברה - שלא ישחק במשחק הזה או יקרא את הספר.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים