עבור לתוכן

מה היה משחק המחשב הכי מתסכל שיצא לכם לשחק?

Featured Replies

פורסם

הייתי מגיע לקומה 12- 14 ונהרג - איזה באסה . אני לא בטוח באיזה קומה מנצחים אבל אני חושב שזה בערך ב20

אכן, מתסכל ברמות. הרבה פעמים היית מת פשוט כי נגמר לך האוכל (ואז קשה לזוז ולהילחם).

למיטב זכרוני בקומה ה-26 בערך אמורים למצוא את ה-Amulet of Yendor, ואז צריך לחזור את כל הקומות בחזרה.

המשחקים הכי מתסכלים הם כמובן המשחקים האולטרא קשים שהיו פעם, כמו Return to Zork (ששיחקתי בו עם אחי הגדול כי הייתי קטן מדי, ומאז לא הצלחתי להפעיל אותו על המחשב). ואם כבר בנושא של משחקים כאלה:

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NintendoHard

• תגובות 154
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח תראד מעולה

!!!

בקיצור ממה שאני מצליח לזכור הכי מתסכל היה השלבים האחרונים בDOOM2 מליון מפלצות שנה למצוא את היציאה ועוד מיליון מפלצות......

זה היה דיי מתסכל באותה תקופה שלא נתן יותר מידי ברירה אלה להשתמש בקודים חחח

איזה עתיק זה

!!!

פורסם

איך!! איך מאפיה זה משחק מתסכל?! אני מודה שהיה שלב ששמעתי מהמון אנשים שלא הצליחו לעבור (השלב של המרוץ).

אבל חוץ מזה, זה משחק למופת.

בדיוק גם נזכרתי ש מאפיה 2 יוצא... אחח איזה כיף :)

פורסם

בקיצור ממה שאני מצליח לזכור הכי מתסכל היה השלבים האחרונים בDOOM2 מליון מפלצות שנה למצוא את היציאה ועוד מיליון מפלצות......

זה היה דיי מתסכל באותה תקופה שלא נתן יותר מידי ברירה אלה להשתמש בקודים חחח

אם אתה כבר מעלה את זה.. באמת איך עוברים את השלב האחרון בלי קודים של עובר דרך קירות?

ממה שאני יודע צריך להכנס לתוך החדר הקטן ההוא ולירות בראש על העמוד..

אבל עד היום אין לי מושג איך נכנסים לשם בלי הקוד של מעבר דרך קירות.. :nixweiss:

פורסם

צריך לירוךת לו גולגולת על הקיר ממול באמצה יש כזה כמו מוח ירוק עם אני לא טועה

צריך כמה יריות עם ה נשק האחרון (הכי פחות יריות)

חחחח

קיצר משחק נוסטלגיה ומתסכל לא פחות[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 21:12:16

http://www.youtube.com/watch?v=FfSoVSiUEyo
פורסם

בתגובה לאלו מהעמוד הקודם שחושבים שמתסכל זה לא בהכרח רע..

מתסכל היא מילה בעלת קונוטציה שלילית נטו,משמע,מתסכל הכוונה היא למשחק שקשה בצורה מעצבנת,מכאיסה ומייאשת,אם משחק היה מציב אתגר הוגן ו"בריא" הוא היה משחק "מאתגר",ולא "מתסכל"..כך שכן,מתסכל זה בהכרח רע.

בכלליות? יש המון משחקים מתסכלים,אבל מרובם לא באמת אכפת לך כך שאתה לא באמת "לוקח ללב" את הקושי המייאש שלהם,הבעיה היא כשיש משחק שאתה באמת אוהב,ובו אתה "נופל" על חלק מתסכל,ואז אתה באמת נקרע לשניים בין הרצון להמשיך ולשחק לבין הקולות הגוברים בראש שלך שקוראים לך לתלוש את המארז עם כל החיבורים שלו ולזרוק מהחלון..

פורסם

בתגובה לאלו מהעמוד הקודם שחושבים שמתסכל זה לא בהכרח רע..

מתסכל היא מילה בעלת קונוטציה שלילית נטו,משמע,מתסכל הכוונה היא למשחק שקשה בצורה מעצבנת,מכאיסה ומייאשת,אם משחק היה מציב אתגר הוגן ו"בריא" הוא היה משחק "מאתגר",ולא "מתסכל"..כך שכן,מתסכל זה בהכרח רע.

בכלליות? יש המון משחקים מתסכלים,אבל מרובם לא באמת אכפת לך כך שאתה לא באמת "לוקח ללב" את הקושי המייאש שלהם,הבעיה היא כשיש משחק שאתה באמת אוהב,ובו אתה "נופל" על חלק מתסכל,ואז אתה באמת נקרע לשניים בין הרצון להמשיך ולשחק לבין הקולות הגוברים בראש שלך שקוראים לך לתלוש את המארז עם כל החיבורים שלו ולזרוק מהחלון..

הכול זה עניין של פרספקטיבה, מתסכל מיאש מעצבן במובן שלילי יכול להיות כייף לא נורמלי למזוכיסט הממוצע..

f0qjgx.gif

:-X

אבל שים לב שאתה בעצמך מסכים איתנו "הבעיה היא כשיש משחק שאתה באמת אוהב" זה החלק המתסכל

אחרת למה אתה ממשיך לשחק במשחק אלא אם כן אתה מזוכיסט ;D

פורסם

DAVE

משחק כה פשוט, כה קליל..

10 שלבים סך הכל אבל מה הבעיה?

9 שלבים אתה עובר כמו חמאה, בלי שום בעיות בלי כלום

ואז בשביל העשירי הם צוחקים עליך כי היוצר הרשעי החליט שעד פה גן ילדים ועכשיו אתה פאקינג מת

שלב עשר זה הדבר הכי מתסכל שיש, כל מי שעובר את זה צריך לקבל תעודת הוקרה וצל''ש רמטכ''ל.

http://www.vgmaps.com/Atlas/PC/DangerousDaveInTheDesertedPirate%27sHideout!-Level10.png

אתה צריך ללכת עד לסוף העולם תוך כדיי התחמקות משיחים חומציים ופנקייקים מעופפים (או משהו כזה) ואז כשאתה מגיע לגביע אתה חוטף שבזה כי אתה צריך לחזור הכל בחזרה דרך המיים הקטלניים (?) וכל השיחים האלה.

היו צריכים להוציא את שלב עשר כמשחק נפרד ולקרוא לו DARE...

פורסם

אבל כן COMMANDOS בהחלט הכי מתסכל אי פעם

פורסם

דיון שלם על משחקים מתסכלים, ו-AC אפילו לא הוזכר פעם אחת? אני בהלם !

המשחק הזה הוא העתק מושלם של השלב (העיר) הראשונה, שפשוט חוזר על עצמו, שוב ושוב ושוב.

לא יאומן. (קצת מזכיר את "לילה בכיף")

פורסם

גובלינים 3.

בתור ילד קטן שלא יודע אנגלית זה היה לי די קשה. העברתי שנים מהילדות כדי להתקדם במשחק.

ואפילו לא הצלחתי לסיים אותו :bash:

פורסם

אין משחק יותר מעצבן ממשחקים שמבוססים על המשחקים האולימפים , שהוא לא רק יכול לעצבן אותך אלה גם את השכנים שלא יכולים לסבול את קולות המקלדת שנלחצים בחוזקה בשעה שבין שתיים לארבע , אה כן ולא לשכוח אל הדלקת הפרקים שתקבל אחרי ...

פורסם

יותר בקטע של מדכא

פיינל פנטאזי 7 הכניס אותי לדיכאון אחרי שהבנתי את העלילה שם ואיך שהם הורסים את הפלנטה בשביל אנרגיה וכל זה, מאז אני שונא אותו

ועכשיו לקטע המתסכל, כדי להשתמש בקסמים צריך לשים materia וזה אפילו לא קצת מכל הקסמים שקיימים במשחקים האחרים

פורסם

לא יודע מה איתכם אם יש משחק שבאמת נשארתי מתוסכל ממנו זה פוקימון קריסטל וגולד (שזה בעצם כימעט אותו הדבר).

פתאום אתה עובד בשיחים אחרי שהייתה בעיר וקניתה דברים בא לך איזה פוקימון נדיר ואתה קולט שאין לך עם מה לתפוס אותו.

או שאתה מפספס את היריב בדיוק במכה שבא אתה הורג אותו.

:s07: :s07: :bash: :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים