פורסם 2009 ביולי 816 שנים רציתי לדעת אם יש למישהוא ניסיון אם EBAYקראתי הרבה ביקורורות חיוביות באינטרנט ומחברים שקנו ואמרו לי שזה מאוד פשוטוזה גם זול יחסית לארץ.ראיתי שם כרטיסי 4890 HD ב200 דולרהאם כדי והאם זה בטוח?תודה לעוזרים. ;D
פורסם 2009 ביולי 816 שנים יש ב200$ כבר אז כנראה בטוחhttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150359&cm_mmc=LMCDBanner-_-CPC-_-NA-_-NA&ref=dynamitedata.com
פורסם 2009 ביולי 816 שנים ^^^מתי שתבין שלא ניתן לקנות מוצרים באתר של NEWEGG???הם דורשים כרטיס אשראי אמריקאי עם כתובת אמריקאית.לא מעניינת אותם אף דרך אחרת.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים הבאתי לו דוגמא למחיר של הכרטיס בשביל להוכיח אמינות מה הקשר עכשיו אמריקה ישראל תאילנד
פורסם 2009 ביולי 816 שנים משלתם בכלל להביא מחשב מארצות הברית בהנחה ויש מי שמביא?מה היתרונות, חסרונות?
פורסם 2009 ביולי 916 שנים לא ממש משתלם להביא רכיבי חומרה מסוימים .יש מיסים/איןן אחריות וחלק מהפעמים זה יוצא פה יותר זול.מה שכן אם היתה לי את האפשרות היתה רוכש נייד מחו"ל שוב הבעיה היא הפרוצדורה של האחריות.זיכרונות וכאלה אין לי בעיה לרכוש מ EBAY כבר כמה אני אצתרך לממש אחריות עליהם.אגב 200 דולר +מיסים+ משלוח אם זה לא בחינם זה יצא לך לא זול בכלל ופה בארץ יש לך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1100 שקל .
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר כמה מיסים משלמים וגם קראתי שיש דרכים לא לשלם מסוזה גם כרטיס של XFX שהם יותר יקרים משאר החברות
פורסם 2009 ביולי 916 שנים איזה מיסים משלמים ???אדם שמגיע מחול לארץ ועושה את השליחות מחויב במיסים?בין אם הוא מצהיר שהוא מביא את המחשב ובין אם המכס תופס אותו הוא מחוייב בתשלום, ואם המכס תופס התשלום יהיה יותר גבוה אפילו.במידה והמכס לא תופס אותו הוא לא ישלם כלום
פורסם 2009 ביולי 916 שנים זה לא קשור ל 200$. זה לא דיוטיפריי!על כל סכום מעל 50$ או 30$ (לא זוכר) צריך לשלם מכס. יש מוצרים שאין עליהם מכס אבל צריך לשלם עליהם מעמ.ואפשר לא לשלם מכס אם אתה מבקש מהמוכר שיכתוב שזו מתנה, או מוצר מתוקן וכו'.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים על חלקי מחשב אין מכס - אבל כמו כל דבר אחר צריך להיות מע"מלמרות שכבר קניתי כרטיס מסך ב700 ש"ח באיביי בזמנו - ולא שילמתי לא מע"מ ולא מיסים.בקיצור - היתרון זה המחיר - החיסרון הברור הוא האחריות !
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אחריות? תלוי במחיר.אם המחיר נמוך מספיק, אז המוכר ישלח לך חדש.אבל ברוב המקרים זה לא המצב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.