עבור לתוכן

לגלוש בחינם ,להישאר אנונימי ברשת ולשמור על הפרטיות וחופש הביטוי

Featured Replies

פורסם

אלכס, הבחור נוהג בפיאט אונו 87, לא באופל חדשה.

• תגובות 154
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס אנא הסבר את התמונה כי אני לא הבנתי מה זה הדבר למעלה.

פורסם

לב, מאיפה אתה יודע איזו מכונית יש לו :s05:

fogrid, קרא עמודים קודמים תבין.

פורסם

אלכס - אני אוסר עליך להקפיץ את הת'רד הזה סתם. ברגע שראיתי שהת'רד הופיע לי ברשימת הנושאים החדשים שלא נקראו קפצתי לרכב

תוך כדי הפעלת תוכנת האשלון שלי כדי לתפוס את רמבו89 על חם ורק אז ראיתי שאתה הקפצת. (או שאולי אתה אסי במסווה!!!! :errrr: )

פורסם

רק לפני כמה ימים גיליתי שמישהו התעלק לי על הרשת.

בגלל הזבל הזה נאלצתי לשנות הצפנה, סיסמאות ולעשות פילטר לפי כתובות MAC.

זה לא חופש הביטוי, זה גניבה. ואתה גונב מאנשים שכן משלמים ועושה דברים לא חוקיים על כתובת הרשומה עליהם.

פורסם

מי שלא מצפין את הרשת שלו ואח"כ מתפלא שאנשים אקראיים משתמשים בה - הוא אדיוט.

פורסם

בזבזתי יותר מידי זמן מהחיים שלי על האשכול הזה..

אסי או דן או רמבו, אתה פשוט אדם בעל פרנויה כבדה..

אתה צריך לבדוק את עצמך, אני רציני.

פורסם

חוץ מהצפנה, אפשר לקבוע subnet ip קבוע לכל אחד מהמחשבים בבית, להגדיר בראוטר שיקצה רק X כתובות IP בכלליות (כאשר X הוא מספר המחשבים בבית...) וזהו, לא משנה אם יעברו את ההצפנה, הראוטר פשוט לא יקצה כתובת למזיקים למיניהם.

פורסם

בכלל לא מחייב, במיוחד אם בראוטר יש פרצה שמאפשרת לעשות לו REBOOT חיצוני בלי לקבל ממנו IP (ויש כאלו)

פורסם

אתה שוכח שהססמה לרשת עצמה והססמה לגישה ל homepage של הראוטר עצמו שונות, כן?

בגישה לרשת הפורץ צריך רק לברר ססמה

בגישה לראוטר הפורץ צריך למצוא גם username וגם ססמה, עסק "קצת" יותר מסובך, סביר להניח שאותו אדם יעדיף לא לבזבז כל כך הרבה זמן, וילך לחפש במקום אחר.

פורסם

ואני שואל,

איך הת'רד הזה האריך ימים כל כך?

פורסם

4143788_2d6f848112.jpg

פעם ראשונה שקראתי את הת'רד.

ואו. הבנאדם חי בסרט קשה.

אסי, למרות כל הפארנויות שלך ולמרות כל מאמציך הבלתי נלאים להיות "אנונימי" ו"מגניב" ו"מורד" אתה אפס.

דבר ראשון אתה מברבר. הרבה. במיוחד בכל הקשור ל"אנונימיות" וה"מגניבות".

אם גוף ממשלתי כלשהו היה רוצה לאתר אותך, אני מעריך שהמקסימום שהיה לוקח להם זה 72 שעות.

בחייאת, מה ציפית לקבל? טפיחות וירטואליות על השכם והגדלת EPEEN?

כמו שנאמר בG.I. Jane

seek life, elsewhere.

פורסם

איך אתם מתרגשים.. זה כמו הטרול הזה חן מ. שכל הזמן מציף פה וכולם משוכנעים שהוא על אמת. האמת הברורה היחידה היא שהוא מחליף שמות משתמש כמו גרביים, הוא פוקד פה את הפורומים כבר חודשים, אני לא חושב שהיה לו שם משתמש שלא ירדתי עליו... זה כבר נהיה עייף באיזשהו שלב. כל שאר הדברים שהוא מספר הם בגדר מדע בדיוני. אז מותר ואף רצוי לצחוק, אבל חבל לקחת אותו ברצינות.

(וכן, זה dan79)

פורסם

אתה שוכח שהססמה לרשת עצמה והססמה לגישה ל homepage של הראוטר עצמו שונות, כן?

בגישה לרשת הפורץ צריך רק לברר ססמה

בגישה לראוטר הפורץ צריך למצוא גם username וגם ססמה, עסק "קצת" יותר מסובך, סביר להניח שאותו אדם יעדיף לא לבזבז כל כך הרבה זמן, וילך לחפש במקום אחר.

בכלל לא מחייב, במיוחד אם בראוטר יש פרצה שמאפשרת לעשות לו REBOOT חיצוני בלי לקבל ממנו IP (ויש כאלו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים