פורסם 2009 ביולי 816 שנים שלום רביש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי WINDOS XP PRO SP3הנתב הינו SIMENS SL2 141לנתב מחוברים מחשב נייח (חוטי)ושני לפטופים אלחוטיהבעיה היא שהלפטופים מתחברים לנתב, ולאחר זמן מה מתנתקים ממנו אוטמטיתכשאני מחבר אותם שוב ההתחברות איטית נתקע הרבה זמן על AQUIRING NETWORK ADRESSבסוף או שמצליח להתחבר או שלאוגם כשאני מחובר, לפעמים האקספלורר נתקע ומראה הודעה THE PAGE CANNOT BE DISPLAYEDבד"כ הבעיה מסתדרת רק כשאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר אותו וגם אז זה קורה אין ספור פעמים במשך היוםדיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכךתודה מראש.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים אם הוא מתנתק אוטומטית אז או שהקלטה חלשה - ואז אתה צריך להתקרב לנתב..או שהעדיפות של הרשת שלך יותר נמוכה מרשת אחרת שהוא מנסה להתחבר לה אם הוא מוצא..תמצא "manage wireless networks" ותרים את הרשת שלך להתחלה
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר הייהמחשב נמצא מטר וחצי מהראוטר והקליטה מלאה ( 5 פסים)בהתחלה הייתה לי את הבעיה עם החיבור החוטי (לנייח)הם הסבירו לי משהו לגבי הDNS שצריך להגדיר אותו כדי שהאאקספלורר יעלהנתנו לי לרשום ערכים מסויימים וזה הסתדרלא יודע אם זה קשור גם לווירלס אבל זה עוד מידע ששכחתי לציין
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים אין קשר בין אל-חוטי וDNSבכלל..ואין צורך להגדיר לו את כתובות הDNS הוא מקבל אותם אוטומטית..
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים דיברתי עם בזק ואמרו שאינם תומכים בכך לא לא, אמרו לך שאין לך שירות תמיכה מורחב (שירות בתשלום), אם אתה מצטרף לשירות יעשו איתך בדיקות ובסוף יחליפו לך את הנתב כנראה... אבל כמו שאמרתי, אם אתה לא משלם על התמיכה - לא יעזרו לך עם החיבור האלחוטי. בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.