פורסם 2009 ביולי 816 שנים ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל.1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד.מי עדיף ????מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ???אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי.בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק.דעות בבקשה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אני אישית מממליץ על הF1 הרגיל... לי יש 4 על הבקר PERC שלי ואני מרוצהאבל גם הECO הוא אופציה, אל תשכח... אתה תשים אותם ברייד, המהירות שלהם תגדל יחסית למהירות של כונן בודד
פורסם 2009 ביולי 816 שנים למשתמש הביתי זה לא ממש משנה כמה צורך הקשיח שלו כי הוא זניח ההבדלים בכונן בודד בין כונן לכונן זה זניח.כאשר אתה בונה מערך של 15 שצריכים לרוץ 24/7 זה הופך לפחות זניח.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים כל הסדרות הירוקות באשר הן מיועדות בעיקר לשוק השרתים בגלל החיסכון שהם מציעים בחשמללמשתמש בייתי זה לא משנה אבל בחוות שרתים זה הבדל לא קטן
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מחבר אז מה מומלץ??ההבדל בינהם יחסית די משמעותי גרסת רייד - 520 שקל רגיל - 460 אקו גרין - 415 בהתחשב שאני מתכנן יותר מאחד זה משנה מאד.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים איפה ראית 1TB EcoGreen ב-415 שקלים?עריכה: אה כן וזה ממש לא חדש.. ("יש כבר 3 סוגים בשוק")
פורסם 2009 ביולי 816 שנים יש את הECO גם ב400 בRSMבגדול ההבדל בין הרגיל לECO הוא שהECO איטי יותר וחסכוני בחשמללגבי הגרסת רייד, לא יודע אבל מניסיון עם גרסאות רייד של חברות אחרות, אין לך מה ללכת עליו
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אני ממש לא חושב שה ECO מיועד לשרתים - אם כן זה ממש הזוי, שרתים צריכים מקס' ביצועים וצריכת החשמל פחות חשובה.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר לא תמידתחשוב על צריכת חשמל - שמומרת לחום.כמה שפחות חשמל יצרך ככה פחות חום ייוצר.לדעתי זו חשיבה נכונה.ואם על איחסון אנו מדברים ולא על משחקים\מערכות הפעלה..לדעתי זו אופציה לא רעה למרות שטומס ציינו שה 5400 יהווה בעיה בגלל שהוא איטי.אני מצטט drive on a mainstream desktop PC arent worth the consideration. At the same time, the EcoGreen F will noticeably reduce your storage performance on a desktop PC, which is not what you wantבתירגום לפי הבנתי : כונן לשוק הממוצע לא שווה את החשיבה בין הכוננים.באותו זמן אקו גרין יפחית את ביצועי מערכת האיחסון שלך מה שאתה ממש לא רוצה.
פורסם 2009 ביולי 916 שנים מחבר הישן???? על מה אתה מדבר ? האחד טרה יצא לא מזמן לשוק.הישן שאני מכיר הוא החצי טרה שניקרא F2 לא F1. אני לא משווה פה נפחים שונים אני משווה פה כוננים זהים עם מהיריות שונות. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.