פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר זה קלאסיקה? איפה אי הקופים, וGrim Fandango?! משחקים בני 3-4 שנים זה לא קלאסיקה... סליחה? יש שם גם משחקים ישנים קלסיים כמו LOOM ו Indiana Jones and the Last Crusade ולגבי אי הקופים כבר יוצא בקרוב מאוד רימייק. וחוץ מזה נראה לי שאם הרימייקים האלה יצליחו (וסביר להניח שכן) אז הם יוציאו עוד הרבה רימייקים. עריכה: זה אכן רק ההתחלה: http://www.lucasarts.com/company/vip/catalog/lec_backcatalog_2009.pdf We hope our fans are as excited as we are about our plans and we cant wait to share whats coming next. This is just the beginning
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אני חושב שהוא דיבר על KOTOR... יש מצב למרות שלא ראיתי מישהו מזכיר את המילה קלאסים בשירשור הזה לפניו ולמרות שהמשחק מצוין הוא לא בדיוק קלאסי לא בגאנר שלו ולא באפשרויות שהוא מציג סליחה? יש שם גם משחקים ישנים קלסיים כמו LOOM ו Indiana Jones and the Last Crusade ולגבי אי הקופים כבר יוצא בקרוב מאוד רימייק. וחוץ מזה נראה לי שאם הרימייקים האלה יצליחו (וסביר להניח שכן) אז הם יוציאו עוד הרבה רימייקים. אף פעם לא יצא לי לשחק בIndiana Jones and the Last Crusade וכן יוצא REMAKE לאי הקופים הייתה על זה כתבה ב YNET יש לך מושג מתי הוא יוצא?
פורסם 2009 ביולי 716 שנים רק להבהיר - לא מדובר בחידוש.מדובר באותן גרסאות ישנות שפשוט הותאמו לרוץ על XP + ויסטה.לא משהוא שאי אפשר לעשות כבר היום עם scummVM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.