עבור לתוכן

המשחקים הנוסטלגיים של LucasArts חוזרים

Featured Replies

פורסם

ראיתי ב STEAM נחמד מאוד מיצדם. :)

פורסם

לא האמנתי שנראה חידושים למשחקים האלה, אני מבסוט...

ידוע אם אלה יהיו REMAKEים או המקוריים?

פורסם

Knights of the Old Republic?

זה משחק חדש דנדש לעומת המשחקים האחרים פה...

פורסם
  • מחבר

כן זה בעיקר למשחקים ישנים מאוד (אני מקווה מאוד שזה באמת יהיה סוג של רימייק עם גרפיקה שתואמת לסטנדרטים של ימינו), כמו זה למשל:

אבל אני רואה שהם גם עברו להפצה של משחקים חדשים יחסית, כמו STAR WARS BATTLEFRONT 2, אז יש מצב שבעתיד נראה גם את KOTOR (ואולי את OLD REPUBLIC הבא עלינו לטובה?)

פורסם

נוסטלגיה, אני זוכר את המשחק הזה :)

אבל לא הייתי מהמר על KOTOR כי הם לא פיתחו את סידרה רק היו המפיצים שלהם, כך שאני בספק שזה יצאה לפועל.

פורסם
  • מחבר

נוסטלגיה, אני זוכר את המשחק הזה :)

אבל לא הייתי מהמר על KOTOR כי הם לא פיתחו את סידרה רק היו המפיצים שלהם, כך שאני בספק שזה יצאה לפועל.

גם את SW BATTLEFRONT 2 הם לא פתחו (PANDEMIC) אלא רק הפיצו, אז עוד יש סיכוי.

פורסם

הלוואי...

פורסם
  • מחבר

בכל אופן למה זה כזה קריטי לך? אפשר להשיג את KOTOR מעוד מקומות ובמחיר לא רע כיום.

החדשה הגדולה זה המשחקים הישנים שעכשיו עברו תאימות לXP וויסטה ואולי (בעזרת השם...) גם עברו רימייק רציני.

פורסם

גם עברו רימייק רציני.

גם משאלת ליבי, למרות שגם אם לא אני עדיין שמח שLOOM יוצא...

פורסם

The Dig ה-המשחק...! :yelclap:

פורסם

בכל אופן למה זה כזה קריטי לך? אפשר להשיג את KOTOR מעוד מקומות ובמחיר לא רע כיום.

החדשה הגדולה זה המשחקים הישנים שעכשיו עברו תאימות לXP וויסטה ואולי (בעזרת השם...) גם עברו רימייק רציני.

אני מחפש תרוץ לעשות REVISIT למשחק, שדרך אגב למרות היותו מיושן ומאוד לא מותאם למודים יש לו קהילה די פעילה עד היום

והם יצרו מספר מודים שמוסיפים כמה שעות של תוכן! (דרך אגב גם KOTOR צריך פאטצ קטן לVISTA).

אבל בעיקר קוויתי לREMAKE של אחד המשחקים האהובים עלי

חזרה לנושא, אז שאר המשחקים רק הותאמו או עברו REMAKE??

פורסם

זה קלאסיקה? איפה אי הקופים, וGrim Fandango?!

משחקים בני 3-4 שנים זה לא קלאסיקה... :pissed::s07::pissed:

פורסם

^^^^^^^

תודה! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים