עבור לתוכן

כמה אחריות יש על WD1001FALS ?

Featured Replies

פורסם

לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ...

אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ...

מה הולך פה ?

פורסם

בתור כונן מסדרה של Performance שנועד להיות עמיד וחזק אז WD מספקת לצידו חמש שנות אחריות.

למה היבואנים מספקים רק שלוש? זו שאלה על שיווק ומכירה ולא שאלה טכנית, לכן אני חושש שאין לי תשובה לשאלה הזו.

יתכן שהשנתיים האחרונות הן חלקיות* ומסיבה כזו או אחרת היבואנים מעדיפים לוותר על השנתיים הללו.

* כמו שהיה עם האחריות על הכוננים של סיגייט (לפני שצמצמו בתוקף), 1-10% הנחה בקניית מוצר מבית החברה. אני לא יודע כמה בידיוק אבל בשנה הרביעית זה יותר מהשנה החמישית שבה ההנחה כמעט וזניחה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

תאמתי איש יקר שמה שאתה אומר על הSEAGATE לא מדוייק..הכונן מהמחשב הישן שלי הלך קפוט..סדר גודל של כמה ימים (20 יום ככה)לפני שהסתיימה האחריות של ה5 שנים... וזה קרה לא מזמן...והם החליפו לי אותו באחד חדש דנדש...

ולגבי הWD ל באתר של WD רשום בפירוש שזו אחריות מלאה (החלפת מוצר בחדש במידת הצורך) של 5 שנים ולא הנחה או משהו בסגנון..

תודה בכל אופן על התשובה נייקי

פורסם

קניתי מנועה מחשבים לחבר ויש לו 5 שנים אחריות גם בפנדה יש 5ש שנים....

תברר לפני שאתה כותב שטויות

פורסם

הוא לא כותב שטויות, חבל שאתה מזלזל, יש לא מעט חנויות שמוכרות את ה-1001FALS עם שלוש שנות אחריות ואני לפחות יודע על יבואן שמספק אותו לחנויות עם שלוש שנות אחריות.

nafroman

ידידי היקר אולי שפר עליך מזלך ואולי שנינו צודקים וזה תלוי בחנות/יבואן, מה שאני יודע בוודאות זה שאני לא מדבר שטויות ואני שמעתי על ניסיון של רבים אחרים שציינו את מה שרשמתי קודם.

לגבי ה-WD - זה לא משנה מה רשום באתר של היצרן, החנות היא זו שמספקת את האחריות בשורה התחתונה.

חוץ מזה, את מי הכונן הזה מעניין כשיש זולים ומשתלמים יותר.

פורסם

תגיד לי אתה רציני???

כונן טרה ב 700 שקל??? אתה שפוי?? הרי יש את הסמסונג ב 450- 500 היום תתעורר.

אני רוצה לבנות מערך רייד ב 1000 שקל ולא ב 1400 ואם ב 1400 אז כבר 3 כוננים ולא 2...

פורסם
  • מחבר

הוא לא כותב שטויות, חבל שאתה מזלזל, יש לא מעט חנויות שמוכרות את ה-1001FALS עם שלוש שנות אחריות ואני לפחות יודע על יבואן שמספק אותו לחנויות עם שלוש שנות אחריות.

nafroman

ידידי היקר אולי שפר עליך מזלך ואולי שנינו צודקים וזה תלוי בחנות/יבואן, מה שאני יודע בוודאות זה שאני לא מדבר שטויות ואני שמעתי על ניסיון של רבים אחרים שציינו את מה שרשמתי קודם.

לגבי ה-WD - זה לא משנה מה רשום באתר של היצרן, החנות היא זו שמספקת את האחריות בשורה התחתונה.

חוץ מזה, את מי הכונן הזה מעניין כשיש זולים ומשתלמים יותר.

לא אמרתי שזה שטויות חלילה , רק ציינתי שמניסיון אישי אז 5 שנים של אחריות הם 5 שנים (: .

לגבי "את מי הכונן הזה מעניין" ..אז אתה בהחלט צודק (:.. בהתחלה שקלתי אותו אבל אחרי בדיקות פה ושם , הבנתי שמדובר בהרבה רעש

בלי שיפור מי יודע מה גדול בביצועים .

ולבחור שרשם שאני מדבר שטויות כביכול ... אני לא יודע מה "נועה" מוכרים אבל יש מצב טוב שהם מוכרים RETAIL ולא BULK

שזה יכול להסביר למה קיבלת 5 שנים.. (הם פשוט לא מציינים באתר ) ..ואם תשים לב בהודעה הראשונה התייחסתי BULK ,

למרות שאצל היצרן אין הבדל הבדל בין הגרסאות בתקופת האחריות .

בקיצור אפשר לנעול את האשכול הזה..הוא מזמן איבד את המטרה שלו..

פורסם

מכרו לי BULK

וזה גם ממש לא משנה (חוץ מהמחיר) ;D

פורסם

תתחדש:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4760

5 שנים אחריות, וייש לך עוד הנחה של 3 אחוז על מזומן.

*מנסיון שלי ויש לי 3 דיסקים, ה WD הזה שקט מאדדד (לא שומעים אותו בקיצור)!

פורסם

הוא לא שקט מאוד, הוא לא שקט בכלל - הוא מעט רועש.

אני מאמין לך שבשבילך הוא שקט אבל זה לא אומר שלכולם הוא יהיה שקט. Hell, אפילו אם הוא שקט כמו ה-HD103UJ אז הוא עדיין לא משתלם יותר ממנו כי הוא יקר יותר.

פורסם

נראה לי שאתה יבואן של סמסונג!

למה שהוא יקנה משהו פחות טוב, בכל ביקורת אומרים ה WD טוב יותר, אז יש לו גם דיסק טוב יותר וגם אחריות יותר טובה בכלום תוספת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים