עבור לתוכן

עזרה בחיבור בין 2 מחשבים+אייפון

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא.

יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא).

השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה

XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 .

עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 .

בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב נשאר האינטרנט ובאייפון גם אבל החיבור למחשב שלי (קרי - זה עם ה WIN 7 ) אבד :|

-עכשיו אם אני לא טועה מה שהצלחתי להסיק מכל הסיפור הזה שווינדוס לא מאפשר לעשות ICS ל-2 חיבורים שונים,תקנו אותי אם אני טועה.

וכפי שאני רואה את הדברים הפתרון היחיד הוא לקנות עוד STICK אחד של WIFI ,לחבר אותו למחשב שלי ופשוט לעשות רשת WIFI רגילה בין כולם כאשר ה"שרת" מתפקד כ STATION (ככה המצב נקרא בהתקן ה WIFI) ודרכו עוברת כל תעבורת הרשת.

-אם יש פתרון זול יותר מלקנות עוד USB WIFI נוסף או פתרון שונה שיקל עלי לחבר את שלושת המכשירים יחד אני ממש אודה לכם :)

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים