עבור לתוכן

האם אפשר להוריד את מהירות הסל'ד בהארד דיסק?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תבדוק באתר של היצרן אם יש תוכנה לכיוונון של הכונן קשיח. לי יש כונן קשיח ותוכנה של IBM שממש יכולה להשתיק את הכונן (אני לא זוכר אם זה על ידי הורדת סל"ד או לא אבל אז הוא עובד קצת יותר לאט). הבעייה שהתוכנה הזו עובדת רק ב-DOS. אני כמובן לא חיפשתי הרבה אבל אולי אתה תמצא משהו שיעבוד תחת Windows.

אוקיי מכוון שזה בין הרעיונות הבדודים שנמשעו לי הגיונים הוצאתי את הארד דיסק

והעתקתי את המספרים שהיו תחת המילה MODEL

המספרים הם

ICE35L080AVVA07-0

וגם את ה P\N

07N9210

בכל אופן באתר היצרן לא מצאתי משהו רלוונטי כל חיפוש בסגנון של "רעש"

"הפחתת רש" וכ'ו וכ'ו נתן לי מעל 5 אלף תוצאות

למי שכתב את התגובה או בכלליות למי שמכיר את אתר IBM יכול בבקשה לעשות לי טובה

ולבדוק עידכונים או מידע לגבי המודל שלי !?

בתודה מראש לירן

• תגובות 34
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שכתב את התגובה או בכלליות למי שמכיר את אתר IBM יכול בבקשה לעשות לי טובה

ולבדוק עידכונים או מידע לגבי המודל שלי !?

לא שמתי לב שבהודעה הראשונה כתבת שזה דיסק של IBM.

בכל אופן' date=' התוכנה נקראת Drive Fitness Tool והיא ניתנת להורדה פה: http://www.hgst.com/downloads/Ftool_v190.exe.

אבל, 2 דברים בנוגע לתוכנה:

הראשון, כמו שאמרתי היא עובדת רק ב-DOS. זאת אומרת שאם תרצה להשתיק את הדיסק לא תוכל לעשות זאת מתוך Windows.

השני, ההשתקה מתבצעת רק כאשר הדיסק במצב Seek (כאשר הוא עובד). אם הוא נח, אז אין מה להשתיק (ככה שאני לא יודע אם זה עוזר לך או לא, אבל תנסה. אצלי הדיסק הוא של 20GB, אז אולי אצלך זה יעבוד אחרת כי הדיסק שלך יותר מתקדם).

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שבהודעה הראשונה כתבת שזה דיסק של IBM.

בכל אופן, התוכנה נקראת Drive Fitness Tool והיא ניתנת להורדה פה: http://www.hgst.com/downloads/Ftool_v190.exe.

אבל, 2 דברים בנוגע לתוכנה:

הראשון, כמו שאמרתי היא עובדת רק ב-DOS. זאת אומרת שאם תרצה להשתיק את הדיסק לא תוכל לעשות זאת מתוך Windows.

השני, ההשתקה מתבצעת רק כאשר הדיסק במצב Seek (כאשר הוא עובד). אם הוא נח, אז אין מה להשתיק (ככה שאני לא יודע אם זה עוזר לך או לא, אבל תנסה. אצלי הדיסק הוא של 20GB, אז אולי אצלך זה יעבוד אחרת כי הדיסק שלך יותר מתקדם).

באסה.......אבל תודה....הבעיה שלי היא במצב מנוחה...

אני כבר משתגע נראה לי אני אקנה WD 80GB 8MB

פורסם

אם אתה משוגע על שקט תנסה אולי למצוא סיגייט ברקודה 5.

אמור להיות הכונן הקשיח הכי שקט שקיים (שים לב שרוב מה שמוכרים בחניות זה כבר דגם 7200.7, דגם יותר מרעיש..)

פורסם
  • מחבר

אם אתה משוגע על שקט תנסה אולי למצוא סיגייט ברקודה 5.

אמור להיות הכונן הקשיח הכי שקט שקיים (שים לב שרוב מה שמוכרים בחניות זה כבר דגם 7200.7, דגם יותר מרעיש..)

אני בכלל לא חולה שקט.....אבל גם לא יכול להתמודד עם המפעל הזה...

זה מגיע לכך שלפעמים אחרי שאני מכבה את המחשב יש לי ביפ כזה באוזן

כמו אחרי שחזורים ממסיבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים