פורסם 2009 ביולי 516 שנים שלום,נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל.לא ידוע לי על קצר בספק.לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב.החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים.במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים.ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי.בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד.האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת?האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים?אשמח לתשובה מהירה.גיל
פורסם 2009 ביולי 516 שנים ספקי 24 פינים מתאימים אחורנית ללוחות ישנים יותרלא סתם אפשר להפריד את ה4 פינים מהחיבור של ה24הוא הוציא עשן כי הוא תקולאו כי התעסקתה אם הצופציק האדום מאחורהשקובע את סוג המתח,בארץ זה 230/240אם שיניתה לתקן מתח האמריקאי של 115 אז לא פלאבכל אופן אני לא יכול לעזור עד שתהיה ברור יותרמה בדיוק קורה כאשר אתה מנסה להדליק אם הספק כוח האחר? האם הוא נדלק? או שבכלל לא?
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר שלום,ראשית, לא התעסקנו עם המתח בספק - אין לך מה לדאוג בקשר לכך.השאלה שמטרידה אותי היא אם ישנה אפשרות שלוח האם נדפק ולכן נוצרה לי בעיה מסוג זה?לוח האם בנוי באופן כזה שיש שני קונקטורים של 20 פינים ו 4 פינים, כאשר בספק החדש יש 24 פינים + עוד 4 פינים.ישנה אפשרות להכניס רק 20 פינין מהקונקטור של 24 פינים מהספק החדש, אך איני יודע עם זה בריא למחשב או אף תקין.כאשר ניסיתי להכניס רק 20 פינים מהספק(במקום 24 הפינים) בקונקטור של 20 הפינים בלוח האם הצלחתי להדליק את המחשב אך כאמור יצא לי עשן.מרגע זה לא ניסיתי לגעת שוב עם הספק החדש, אך בדקתי עם הספק הישן וראיתי שה LED עדיין נדלק.אני מקווה מאוד שהסבר זה הוא ממצא יותר ומובן.אשמח לקבל תשובה.גיל
פורסם 2009 ביולי 516 שנים זה בהחלט שופך קצת אור על המצב בחיים שלי לא שמעתי על לוח אם למחשב שולחני שיש לו 2 חיבורי כוח ראשיים של 20/4 פינים אז אני חייב להניח שמדובר באיזהשהו לוח של שרתים במקרה זה תצטרך להחליף לספק כוח מיוחד המיועד לכך (ספקי כוח לשרתים זה לא בדיוק נושא שאני בקיא בו אז לא יכול לספק המלצות) ספק כוח "רגיל" למחשב שולחני בהחלט לא יעשה את העבודה ,בכל אופן אם הבנתי נכון בקשר לספק כוח הישן לא ממש בדקתה אם הלוח אם עובד איתו אלא רק אם הלד נדלק,כדאי לך לבדוק איתו כל הדרך רק כדי לוודא שהכול עובד טוב לאחר מה שקרה אם הספק החדש מי יודע אם זה גרם נזק או לא
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר שוב שלום,כנראה שהטעיתי אותך,מדובר אך ורק על חיבור כוח ראשי של 20/4 פינים.כח השאר שרשמתי אותו הדבר.גיל
פורסם 2009 ביולי 616 שנים זה נשמע כאילו רשמתה שיש שני חיבורים של כל אחד אבל לא משנה,תגיד את החיבור 4 פינים המספק כוח למעבד חיברתה תכבל המיועד לו או את ה4 שניתקתה מה24? אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי מבחינה פיזית אבל אם כן וככה חיברתה אז זה בטוח מה שגרם לעשן החיבור הנכון בשביל ה 4 פינים הוא זה אם החוטים הצהובים/שחורים: בכל אופן כמו שכבר אמרתי,כדאי לך לבדוק אם הספק הישן כדי לראות אם הכול בסדר ,כי יכול להיות שהספק החדש גרם לאיזהשהו נזק מתי שהעלה עשן
פורסם 2009 ביולי 616 שנים האם מדובר במחשב שנקנה שלם של איזהשהיחברה ידועה כגון HP/DELL ? אם כן יכוללהיות שהחיבור הראשי של ה20 פיניםהותאם אישית כדי שרק ספקים מיוחדיםשלהם יתאימו
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר יכול להיות מה שאתה אומר.לא מדובר על DELL או HP.בכל אופן תודה על העזרה.
פורסם 2009 ביולי 716 שנים אז ככה החיבור המוזר הזה של הארבע פינים נקרא חיבור AUX והחיבור מיועד לתת חשמל לכל הרכיבי חומרה שלא קשורים לתוכנה (מאוורר , נורות , וכו' )אם יש לך בלוח אם חיבור של 20 והכבל מתח שיוצא מהספק כח הוא של 24 פינים אז תחליף מהר את הספק בתקווה ששום דבר קריטי לא קרה עדיין , כנ"ל אם ההפך רק שההפך זה לא כל כך קריטי , בכל מקרה אולי רצת מהר מדי להסיק מסקנות שזה באמת הספק , הבעיה שיש לך יכולה לנבוע מיותר מסיבה אחת , תנסה לפרק את המחשב ולהרכיב אותו חלק אחרי חלק , זה יכול לתת לך נקודת מבט יותר טובה ואולי גם לחסוך לך קצת כסף
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יכול להיות מה שאתה אומר.אם תביא את הדגם של הספק כוח הישןאוכל לשלול או לאשר את התאוריהבכל אופן עדיין לא אמרתה,בדקתהאם הספק כוח הישן אם הכול עובד כמו שצריך?אז ככה החיבור המוזר הזה של הארבע פינים נקרא חיבור AUX והחיבור מיועד לתת חשמל לכל הרכיבי חומרה שלא קשורים לתוכנה (מאוורר , נורות , וכו' )אם יש לך בלוח אם חיבור של 20 והכבל מתח שיוצא מהספק כח הוא של 24 פינים אז תחליף מהר את הספק בתקווה ששום דבר קריטי לא קרה עדיין , כנ"ל אם ההפך רק שההפך זה לא כל כך קריטי , בכל מקרה אולי רצת מהר מדי להסיק מסקנות שזה באמת הספק , הבעיה שיש לך יכולה לנבוע מיותר מסיבה אחת , תנסה לפרק את המחשב ולהרכיב אותו חלק אחרי חלק , זה יכול לתת לך נקודת מבט יותר טובה ואולי גם לחסוך לך קצת כסף אני יודע שאתה מנסה לעזור אבל אם אתה לא יודע על מה אתה מדבראז עדיף כבר לא להגיב, לא מוצא חן בעיני שאתהמטעה את פותח התראד על ידי כך שאתה רושם דבריםשהם לא נכונים ועוד כאילו אתה בטוח בהםקודם כל החיבור 4 פינים ממש לא נקרא AUXלחיבור הזה יש בכלל 6 פינים ויש אותו רק בלוחותענתיקה,חיבור ה4 פינים מספק כוח למעבדולגבי הספק אתה טועה לגמרי,ספקי 24 פיניםתואמים אחורה לחלוטין וזה חיבור של 20+4(שאפשר להפריד את ה4 ללוחות ישנים אם חיבור של 20) כבר לא מייצרים ספקים אם חיבור 20 פינים בלבד כיזה סטנדרט ישןהוא רשם שהספק העלה עשן ואתה חושב שהוא מיהרלהסיק מסקנות? זה כבר פשוט הזוי
פורסם 2009 ביולי 716 שנים Auxiliary Power Connector Cableאו כבל מוליך ומחבר כח , הכבל לא רק בא בתצורה של 6 פינים אלא גם 4 ו-8 ושמעתי פעם שיש שרתים שמשתמשים ב-12 אל תתפסו אותי על המילה בנוגע לזה . gilp123 שכמובן אף אחד מאיתנו לא ניסה להטעות אותו , החליף ספק , אפשרי שהספק החדש לא תואם וזה הסיבה שעלה עשן , ושוב , בתקווה ששום דבר לא נהרס , ולגבי החיבורים :בספק יש את החיבור של ה-24 פינים שבד"כ ובמיוחד בספקים המתקדמים יותר 4 מהם נשלפים , אבל יש את אלה שבאים בצורה של פינים אחידים .
פורסם 2009 ביולי 716 שנים לא יודע איפה קראתה את זה אבל זה לא נכוןAUX חד משמעית מתייחס לחיבור הענתיקה של ה6 פיניםושום דבר מעבר,ובחיים שלי לא שמעתי על ספק 24 פינים שלא ניתן להפריד ממנו את 4 אתהבטוח טועה בקשר לזה,אומנם לא טורחים לרשום 20+4אבל תאמין לי שבכל ספק כזה אפשר להפריד ת4כולם תואמים אחורנית ואין יוצאי מן הכלל
פורסם 2009 ביולי 716 שנים מחבר תודה רבה לכולכם על העזרה.אני עדיין לא מצאתי את הבעיה אבל עזבתי את הנושא.יש לי מחשב נוסף שאני אשתמש בו. תודה,גיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.