עבור לתוכן

בעיית ראוטר של TP-LINK שלא מאפשר לשלוח מיילים או להטעין קבצים בדואר של WALLA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!!

יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות

יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם רוצים לשלוח את המייל אז הבר בתחתית הדף מתקדם ומסתיים אבל שליחה בפועל אין!!! או אם רוצים להעלות / לצרף קובץ למייל אז שוב הבר יתקדם אך הקובץ לא יתווסף.

מעבר לכך אם רוצים לפתוח את אתר GOOGLE אז זה עובד ונותן תשובות יופי אך אם רוצים להיכנס לGMAIL לא משנה כמה נחכה לא ניכנס, בראוטר עצמו לא איפשרתי שום FIRWALL או FILTERING מכל סוג שהוא וכל מה שעלה בדעתי העברתי למצב של ביטול ועדיין אין שינוי

יש למישהו רעיון כלשהוא <-> אשמח לכל רעיון לפתרון

ועוד דבר - לפעמים אחרי מספר שעות שהראוטר מחובר רציף פתאום יש רצף של התחברויות וניתוקים שלו - יש למישהו מושג למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים