עבור לתוכן

עזרה|אפשר להתנתק מהאנטרנט בלבד , כשיש רשת , ממחשב שאינו מחובר לנתב ?

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים .

התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה .

למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל .

תודה מראש , חופש נעים .

דוד .

פורסם

אני מניח שמדובר ברשת ICS, כאשר Icon אחד הראה את המצב של החיבור לאינטרנט (המודם), והשני הראה את המצב של החיבור למחשב השני.

כדי לנתק אחד מהם - אתה פשוט נכנס לחיבורי רשת / Network Connections בלוח הבקרה, שם תוכל לראות את 2 החיבורים, ולנתק את החיבור לאינטרנט כדי להחליף IP.

בנוסף, אם אתה מעוניין לראות את שתיהם Notification Area, תוכלל הגדיר את זה במאפינים שלהם (כפתור ימני- > מאפינים).

עריכה:

עכשיו שמתי לב שברשת החדשה מדובר ברשת המבוססת על ראוטר. אז כל מה שכתבתי לא רלונטי :)

כדי להתנתק מהאינטרנט, אתה צריך להכנס לממשק של הנתב, ולהתנתק משם.

פורסם
  • מחבר

גם הרשת הקודמת הייתה מבוססת על ראוטר , וזה היה קיים . אתה בטוח שאין את האפשרות שציינת בICS?

פורסם

אם יש לך ראוטר שמבצע את החיוג, אז הדרך היחידה להתנתק היא דרך הראוטר.

פורסם
  • מחבר

ואפשר לעשות זאת בלי לנתק את הרשת עצמה?

פורסם

בוודאי.

כנס לממשק של הראוטר - תבדוק בהגדרות חיבור מהו ה- Default Getway, ותכתוב את הכתובת הזאת בדפדפן. הוא יבקש ממש פרטי התחברות (שם משתמש וסיסמה), לרוב:

Admin

Admin

או

admin

admin

או

Admin

1234

או

admin

1234

אחרי שהצלחת להתחבר לראוטר, אתה פשוט מנתק את החייגן - Disconnect.

כמו ששמת לב, זה לא כ"כ פשוט להסביר פעולה (פשוטה לגמרי) שלא ברור מה הדגם של הראוטר שאתה משתמש בו.

אז אם ההסבר הזה לא עזר לך, תביא את הדגם של הנתב שברשותך ונמשיך משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים