עבור לתוכן

Trine - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תנסה לחפש בדיסק אולי זה שם

המשחק לא רוצה לעלות לך?

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עולה, טוען שלב ראשון ובסוף הטעינה קורס

פורסם
  • מחבר

תקרא בהודעה הראשונה, אין דיסק.

תוריד את זה:

http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html

בפועל, למי שיש כרטיס מסך של ATI, זה לא יעשה שום דבר חוץ מלאפשר להפעיל משחקים שדורשים physx.

נ.ב.

physx זה בולשיט, לפחות כרגע.

פורסם

אמנם שיחקתי במשחק רק מספר דקות מועטות,ואני מקווה שלא יתברר בסופו של דבר שאני סתם מברבר פה,אבל...נכון לעכשיו,משחק השנה שלי(!!).

כמה פשוט,ככה נהדר..מעניין,חדשני,מצחיק,לא שגרתי,פשוט אבל ממש לא פשטני..ככה אני אוהב את המשחקים שלי! המשחק הזה גורם לי לגרד את הראש ולחשוב לאן באמת נעלמו כל אותם המשחקים הפשוטים והכיפיים של העבר..

פורסם

משחק נחמד מאד

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אין קשר לכרטיס של ATI, ה HD4670 חלש יותר מ 9600GT, אתה לא יכול להשוות אותו ל 9800GTX PLUS. לי היה משהו כמו 45FPS באותו מקום בלי פילטרים, שזה הגיוני מבחינת הפרש הביצועים בין הכרטיסים. היה לי בערך את אותו ממוצע ב COD4 (ניראה לי בערך גם את אותו מינימום) אז המשחק הזה מאוד כבד, תזכור שזה 2D/2.5D ולא 3D.

מישהו יודע באיזה מנוע המשחק משתמש? ניראה כמו Phyre

http://www.gametrailers.com/video/gdc-09-phyre-engine/47235?type=flv

פורסם

כי זה כרטיס זה ATI

המשחק הזה לא בידיוק כבד

אני עם 9800GTX+ והכל על הכי גבוהה עם AF+AA8 (מהלוח בקרה של nVidia)

וכשהמסך במצב ממש עמוס עם הרבה זהב ואור זה ה FPS שאני מקבל> בתמונה >

תראה איזה רזולציה נמוכה אתה משחק, אם אני לא טועה AA מהדרייבר לא משפיע על המשחק -ממלא אין לו תמיכה יותר מAA4

המשחק די כבד [מה שבאמת לא צריך להיות] כנראה לPC לא מותאם טוב.

פורסם

אין קשר לכרטיס של ATI, ה HD4670 חלש יותר מ 9600GT, אתה לא יכול להשוות אותו ל 9800GTX PLUS. לי היה משהו כמו 45FPS באותו מקום בלי פילטרים, שזה הגיוני מבחינת הפרש הביצועים בין הכרטיסים. היה לי בערך את אותו ממוצע ב COD4 (ניראה לי בערך גם את אותו מינימום) אז המשחק הזה מאוד כבד, תזכור שזה 2D/2.5D ולא 3D.

מישהו יודע באיזה מנוע המשחק משתמש? ניראה כמו Phyre

http://www.gametrailers.com/video/gdc-09-phyre-engine/47235?type=flv

טעותתת

חשבתי ה 4870 היתבלבלתי.

פורסם

המשחק הזה יעבוד על נייד עם כרטיס ATI MOBILITY RADEON HD3470?

אם כן באיזה הגדרות?

תודה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תגידו אנשים רק לי המשחק קורס כשאני כבר בא להתחיל את המשחק (להיכנס לתפריט והכל הוא מצליח)? חשבתי אולי בגלל הווינדוס 7 אבל אני רואה שהוא תומך בו, הכרטיס מסך שלי הוא 9600GT ויש לי 2 ג'יגה ראם ככה שלא אמורה להיות בעיה. למישהו יש רעיון?

פורסם

קצת מזכיר לי את הוויקינגים...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחק מאוד כיף ויחסית קל אבל אני פשוט לא מצליח לעבור את השלב האחרון (אני משער שהוא האחרון) שצריכים לטפס במגדל לפני שהלבה שורפת אותך.

ניסיתי כבר עשרות פעמים ואני חושב שהגעתי דיי קרוב אבל אני פשוט לא מצליח לעבור את השלב. אני כבר מיואש.

יש למישהו עיצה?

פורסם

תשתמש בגנבת , היא גם יכולה לטפס גבוה בעזרת ה HOOK , וגם להרוס את המכשולים עם הFIRE ARROW'S שה"שד" שם בדרך.

פורסם

אני כן משתמש בה רוב הזמן. מה עושים כנגד הדוקרנים? אני בד"כ מחליף לקוסם ומעיף אותם מעלי אבל זה גוזל המון זמן.

פורסם

בקטע המעצבן של הכדורים שנופלים בשיפוע, יש תקרה מעץ. תתלה עליה עם הוו של הגנבת.

חוץ מהקטע הזה, השלב הזה לא נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים