פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר תקרא בהודעה הראשונה, אין דיסק.תוריד את זה:http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.htmlבפועל, למי שיש כרטיס מסך של ATI, זה לא יעשה שום דבר חוץ מלאפשר להפעיל משחקים שדורשים physx.נ.ב.physx זה בולשיט, לפחות כרגע.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אמנם שיחקתי במשחק רק מספר דקות מועטות,ואני מקווה שלא יתברר בסופו של דבר שאני סתם מברבר פה,אבל...נכון לעכשיו,משחק השנה שלי(!!).כמה פשוט,ככה נהדר..מעניין,חדשני,מצחיק,לא שגרתי,פשוט אבל ממש לא פשטני..ככה אני אוהב את המשחקים שלי! המשחק הזה גורם לי לגרד את הראש ולחשוב לאן באמת נעלמו כל אותם המשחקים הפשוטים והכיפיים של העבר..
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר אין קשר לכרטיס של ATI, ה HD4670 חלש יותר מ 9600GT, אתה לא יכול להשוות אותו ל 9800GTX PLUS. לי היה משהו כמו 45FPS באותו מקום בלי פילטרים, שזה הגיוני מבחינת הפרש הביצועים בין הכרטיסים. היה לי בערך את אותו ממוצע ב COD4 (ניראה לי בערך גם את אותו מינימום) אז המשחק הזה מאוד כבד, תזכור שזה 2D/2.5D ולא 3D.מישהו יודע באיזה מנוע המשחק משתמש? ניראה כמו Phyrehttp://www.gametrailers.com/video/gdc-09-phyre-engine/47235?type=flv
פורסם 2009 ביולי 616 שנים כי זה כרטיס זה ATIהמשחק הזה לא בידיוק כבדאני עם 9800GTX+ והכל על הכי גבוהה עם AF+AA8 (מהלוח בקרה של nVidia)וכשהמסך במצב ממש עמוס עם הרבה זהב ואור זה ה FPS שאני מקבל> בתמונה >תראה איזה רזולציה נמוכה אתה משחק, אם אני לא טועה AA מהדרייבר לא משפיע על המשחק -ממלא אין לו תמיכה יותר מAA4המשחק די כבד [מה שבאמת לא צריך להיות] כנראה לPC לא מותאם טוב.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אין קשר לכרטיס של ATI, ה HD4670 חלש יותר מ 9600GT, אתה לא יכול להשוות אותו ל 9800GTX PLUS. לי היה משהו כמו 45FPS באותו מקום בלי פילטרים, שזה הגיוני מבחינת הפרש הביצועים בין הכרטיסים. היה לי בערך את אותו ממוצע ב COD4 (ניראה לי בערך גם את אותו מינימום) אז המשחק הזה מאוד כבד, תזכור שזה 2D/2.5D ולא 3D.מישהו יודע באיזה מנוע המשחק משתמש? ניראה כמו Phyrehttp://www.gametrailers.com/video/gdc-09-phyre-engine/47235?type=flvטעותתתחשבתי ה 4870 היתבלבלתי.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים המשחק הזה יעבוד על נייד עם כרטיס ATI MOBILITY RADEON HD3470?אם כן באיזה הגדרות?תודה
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים תגידו אנשים רק לי המשחק קורס כשאני כבר בא להתחיל את המשחק (להיכנס לתפריט והכל הוא מצליח)? חשבתי אולי בגלל הווינדוס 7 אבל אני רואה שהוא תומך בו, הכרטיס מסך שלי הוא 9600GT ויש לי 2 ג'יגה ראם ככה שלא אמורה להיות בעיה. למישהו יש רעיון?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים משחק מאוד כיף ויחסית קל אבל אני פשוט לא מצליח לעבור את השלב האחרון (אני משער שהוא האחרון) שצריכים לטפס במגדל לפני שהלבה שורפת אותך.ניסיתי כבר עשרות פעמים ואני חושב שהגעתי דיי קרוב אבל אני פשוט לא מצליח לעבור את השלב. אני כבר מיואש.יש למישהו עיצה?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים תשתמש בגנבת , היא גם יכולה לטפס גבוה בעזרת ה HOOK , וגם להרוס את המכשולים עם הFIRE ARROW'S שה"שד" שם בדרך.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אני כן משתמש בה רוב הזמן. מה עושים כנגד הדוקרנים? אני בד"כ מחליף לקוסם ומעיף אותם מעלי אבל זה גוזל המון זמן.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים בקטע המעצבן של הכדורים שנופלים בשיפוע, יש תקרה מעץ. תתלה עליה עם הוו של הגנבת.חוץ מהקטע הזה, השלב הזה לא נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.