עבור לתוכן

השופט ( האמריקאי ) בן **** !! - מותר לגרום למוות דרך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

באמת שאני לא מבין את מי שמגן על השופט. השופט צריך לפסוק ע"פ החוק, לא לנסות למנוע תקדימים כי ע"פ דעתו האישית זה מסוכן. ע"פ החוק היתה פה עבירה פלילית - תרשיע את הנאשמת, אם ההרשעה תיצור או לא תיצור תקדים כלשהו זה לא לשיקולך ואסור שיהיה לשיקולך. אם החוק שגוי זה תפקיד המחוקק לתקן אותו ועד אז אין לך רשות להתעלם ממנו.

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השופט פעל על-פי החוק. איפה ראית שהשופט לא פעל על-פי החוק? באיזו עבירה פלילית בדיוק הואשמה הנאשמת, שהשופט לא הרשיע אותה בה?

פורסם

השופט פעל על-פי החוק. איפה ראית שהשופט לא פעל על-פי החוק? באיזו עבירה פלילית בדיוק הואשמה הנאשמת, שהשופט לא הרשיע אותה בה?

אין לי כוח לקרוא עוד פעם את הכתבה... אבל המושג הלא מדוייק הוא "התחזות לאדם אחר" או משהו כזה... אבל זה עדיין נחשב אם האדם הוא פיקציה? כי באותה מידה אני יכול להגיד שאני מלאך המוות אז בוא תעשה לי חיים קלים ותקפוץ מהגג... גם אז אני יועמד לדין?

פורסם

בן **** מי שעשה אותך (רואה? נכון שזה לא נעים גם אם שמים כוכביות?), הבא שיפתח ת'רד עם קללות כאלה בכותרת יורחק מהפורום.

אגב (מקריאה של העמוד הראשון בלבד), פותח הדיון בכלל לא הבין מה השופט אמר. השופט צדק במאה אחוז. אם יוכלו להרשיע ברצח כל אחד ש"העליב" מישהו ברשת חברתית/פורומים והמישהו הזה יתאבד - אנחנו נהיה בצרה צרורה.

הנושא ננעל, אם אתם רוצים להמשיך את הדיון אתם מוזמנים לפתוח נושא חדש עם כותרת נורמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים