עבור לתוכן

עזרה: צריך עזרה מפרט מחשב לגיימינג תקציב 3780 ש

Featured Replies

פורסם

אני נראה לך עובד בחנות?

תתקשר אליהם ותברר את כל הפרטים שאתה רוצה לדעת. אתה מוזמן לחכות קצת ולראות אולי יציעו לך פה מפרטים משתלמים יותר ממה שהצעתי....

• תגובות 87
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואם אני לא קונה את הXP שעולה שם710 שקל המחשב יבוא לי בלי מערכת הפעלה? ומה בידיוק תורם הלוח אם למשחקים?

פורסם

כמה דברים:

-יש 2 סוגים של מערכת הפעלה- 32 ו64 ביט. אם תקח 32 ביט, היא תזהה לך רק 3 ורבע ג'יגה מתוך 4 ג'יגה זיכרון. אם תקח 64 ביט, היא תזהה לך את כל ה4 ויותר אם תוסיף בעתיד עוד לדוגמא.

-בדוק אצלך קרוביך/חבריך אולי יש להם מערכת הפעלה שיוכלו להשאיל לך. אם יש לך מקורית יש מצב שאתה יכול לבקש בחנות שפשוט יתקינו לך אותו- את זה תברר איתם.

אתה יכול גם לקנות מערכת הפעלה ממקום אחר ולבקש שיתקינו לך (שוב, ברר איתם את העניין). אתה יכול גם לקנות המחשב מחנות אחרת אם תרצה.

-אם תקח XP רק שתדע שמשחקים מודרניים לא יפעלו על הגרפיקה המקסימלית משום שXP לא תומך בDX10 אלא רק ויסטה וגם וינדואוס 7 שתצא עוד מעט.

-אם לא תבקש מערכת הפעלה, מן הסתם שהמחשב לא יבוא עם אחת כזו ואתה תצטרך לקנות ולהתקין לבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומה הלוח אם תורם למחשב ולמשחקים? וגם המחיר הזה הוא לא כולל מקדלת ומסך כך שעם להוסיף את המקלדת והמסף והוינדוס זה יצא 5000 שקל

פורסם

אתה בכלל לא אמרת שהתקציב צריך לכלול מסך, אלא שיש לך 22".

בנוגע לWIN, ברר בכמה חנויות אולי יש זול יותר.

בנוגע ללוח האם, לא הבנתי את השאלה. לוח האם כעיקרון מחבר את הרכיבים וחשוב שהוא יהיה אמין, איכותי ושלא יגרום לבעיות.

לוח האם ששמתי לך לדוגמא תומך בFW/RAID (חפש בגוגל אם אתה לא יודע מה זה), תומך בPCI-E2 שזה החיבור אליו מתחבר כרטיס המסך ונותן לך עוד כמה אחוזי ביצועים ותומך גם בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד כמובן, ומן הסתם אתה תוכל להוסיף בעתיד עוד 4 ג'יגה זיכרון אם תרצה (רק מערכת 64 ביט תזהה אותם).

פורסם
  • מחבר

איזה מקומות יש עוד להרכבת מחשב מהשו יותר זול אבל

פורסם

איזה מקומות יש עוד להרכבת מחשב מהשו יותר זול אבל

כתבת שהתקציב הוא 4500 ש"ח עם חריגה, הבאנו לך מפרט בכ- 3600 ש"ח ואתה רוצה יותר זול?

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות את הכרטיס הזה, מהסיבה הפשוטה שPALIT מספיקים/יפסיקו לייצר כרטיסים עבור ATI.

לכן יכולה להיות בעיה במתן אחריות בעתיד.

פורסם

^^^ מחזק!

אני חושב שPALIT עשו טעות אדירה. אבל אתה לא רוצה להיתקע בגלל זה עם בעיות באחריות.

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על NVIDIA GEFORCE 9600 1024MB זה טוב נכון?

פורסם

הכרטיס הרבה, אבל הרבה יותר חלש (HD4870/GTX260 חזקים ממנו פי2).

הכרטיס לא משתלם, וה1GB זה רק גימיק- אתה משלם יותר בלי תוספת ביצועים. ככה שאתה עושה פה טעות.

אם אתה רוצה כרטיס של אנוידיה (ג'יפורס), לך על GTX260 שעלותו 999 שקלים אם איני טועה, אחרת אל תתפלא שמשחקים לא ירוצו לך בצורה טובה.

פורסם

מחזק.^^^

זה יהיה לא פחות מטמטום ללכת על 9600.

פורסם

^^^ מחזק!

אני חושב שPALIT עשו טעות אדירה. אבל אתה לא רוצה להיתקע בגלל זה עם בעיות באחריות.

מאיפה הבאת את השטות הזו ש PALIT עשו טעות אדירה

אתה יודע מה השיקולים של PALIT היתה ה CEO שלהם???

איך אתם אוהבים לצאת בהצהרות חסרות תוכן

PALIT ירצנית כרטיסי המסך הגדולה בעולם מעבר לברדנים שלה שכוללים את GAINWORD GALAXY PALIT עצמה יש לה 2 ברנדים סינים לשוק הסיני ועוד כמות עצומה של יצור OEM

אם חרה בסדר גדול כזה החליטה לעשות מעשה כזה כנראה שיש משהו מאחורי ההחלטה אב בטח לא אתה או אני נגיד אם זו טעות גדולה או לא טעות ככאלה שלא יודעים חצי דבר איזה חתול שחור רץ בין הצדדים

אם כבר מסתמן ש ATI יצטערו על הנושא הזה

בכל מקרה הענין עם האחריות של ATI ו PALIT הוא מזערי ולא אמורה להיות בעיה בנושא בגלל הגדול והכוח של PALIT

פורסם
  • מחבר

9600 הרבה הרבה יותר זול אבל אם אתם אומרים אז אני הולך על GTX260

אבל 9600 ממש משתלם לי לא יודע חח יש לו הרבה זיכרון מה אז מה זה משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים