פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש.טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה.עוד פרטים אצלי באתר.תהנו...
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא הסבירו אם חייבים את הגרסת המיוחדת של המשחק או אפשר גם גרסה רגילה כי זה מה שיש לי אבל בכל מקרה אני לא מתכוון להירשם לפורום עלוב כמו גימר רק בשביל להשתתף
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אפשר עם כל גרסה הרי ההבדל היחידי זה היחידות אקסטרה שמקבלים לדוגמא אם אתה עם הרגילה במולטי לא תוכל לקחת בקרב ימי את אחת הספינות היותר מוצלחות ה HMS Victory.ואין מה לעשות עם גיימר הם חצי ספונסרים בזה אז בכל זאת, מצד אחד באמת אני מבין אותך האתר הזה במצב לא משהו ומתדרדר מבחינת האיכות בפורומים אבל מצד שני זה אחד מאתרי הגיימינג הוותיקים בארץ ובהחלט הוא יכול למנף את המשחק הזה ולהביא שחקנים חדשים וגם לםתח את המולטי של המשחק ככה שכולם מרוויחים בסוף.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש.אם אתה רוצה להעיר את תשומת ליבם שחקנים ששיחקו/משחקים במשחק המדובר,תחשוב שנית איפה כדאי לך לפרסם.כרגע אתה מעיר את תשומת הלב של המנהלים שינעלו את הדיון כי הוא נוגד את הכללים
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר הפורום שלהם נופל כי הם הפכו את האתר לתשלום, אשמתם הבלעדית בלבד.תשלום? אני לא יודע שצריך לשלם משהו כדי לגלוש. אפילו סגרו את גיימר 2 והפכו את כל התכנים להיות בחינם.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש.יזמה מבורכת אבל בכל זאת המקום המתאים הוא הדיון הראשי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.