פורסם 2009 ביולי 516 שנים למיטב ידיעתי ספק כוח לא יכול לגרום לסקטורים פגומיםבמקסימום לטגן תלוח האלקטרוני של הקשיח ובכך לגרום לו להפסיק לעבודמתח גבוהה גורם לטיגון,מתח נמוך גורם למכשיר לא לעבוד בכלל או לפעולבצורה לא תקינה,לגרום סקטורים פגומים בהחלט לא אפשריאת הסיבות לסקטורים פגומים כבר ציינתי בתראד הקודם שלךוגם כמו שציינתי מספר פעמים, דיסקים קשיחים עובריםדרך מאוד ארוכה מהיצרן עד ליבואנים/חנויות והרבה דבריםיכולים לקרות בדרך וגם סקטור פגום זה נזק פיזי שתוכנותלא מסוגלות לתקן מן הסתם אלא רק לסמן כאסור לשימושועוד בכלל הבעיה הפיזית שגרמה להם יכולה לגרום לעוד יותרסקטורים פגומים במשך הזמן , לדעתי סתם מנסים לעשות עלייך קופהאו שאולי לא הסברתה להם נכון והם חשבו שאכן הם "טוגנו" מה זאת אומרת הרשו להחליף בחברה אחרת? זה לא מובן ליבכל אופן אם הייתי במקומך לא הייתי ממהר להחליף תספק כוחקודם כל זה לא קשור לבעיות שלך אם הדיסקים קשיחים ,דבר שניגם לא בטוח שזה קשור לקפיאות,יכולות להיות לכך מספר סיבות אחרותאני מציע לך לפתוח תראד אחר בנושא הזה לאחר שתחליף תדיסק קשיחואם זה עדיין ימשיך לקרות, בכל אופן אם אתה עדיין חושב להחליף תספק כוח(למרות שזה לא ממש הכרחי כרגע) אז כדאי לך לשאול פה בשביל המלצהאו להביא תרשימת ספקים ומחירים שיש להם ,שלא ידחפו לך סתם ספקלא איכותי כמו של EZCOOL
פורסם 2009 ביולי 516 שנים ספק כוח דפוק יכול לגרום לסקטורים פגומים על ידי הזרמה לא רציפה של זרם... זרם לא יציב = מנוע לא עובד כמו שצריך = פגימת סקטורים...להזהר.
פורסם 2009 ביולי 516 שנים קודם כל אני חושב שהתכוונתה למתח נמוךולא לא יציב ,כי לפי התיאור שלך זה כאילוהמתח מסופק ואז מפסיק ולאחר מכן שוב מסופקודבר כזה בכלל היה גורם לדיסק קשיח להכבות ולהדלקמחדש כל פעם , בכל אופן כפי שציינתי מתח נמוךלא אמור לגרום לשום דבר אחד חוץ משהמכשיר לא יעבודאו יעבוד בצורה לא תקינה,עכשיו השאלות הןהאם בכלל דיסק קשיח יעבוד כאשר המתח נמוך משצריך כדי לפעול? לא חושב כך,ואם כן האם זה שיעבוד בצורה לא תקינה יגרום לסקטורים פגומים? פה אני לא רואה בכלל תהיגיוןמקסימום יעשה את אותם פעולות אבל במהירות איטית יותרדבר שלא אמור לגרום לסקטורים פגומים
פורסם 2009 ביולי 516 שנים cc תשמע אם אה ממילא מתכונן להחליף את הספק כח אז קח בחשבון שאייבורי יכולים לטעון לזה שאת הרסת את ההארד דיסק עם הספק הלא טוב מה שאתה צריך זה לבוא אליהם ולהסביר להם שזה לא יכול להיות הספק כח כי המחשב שלך פעיל ותקין לחלוטין , ודרך אגב בתוכנה שנתתי לך מקודם יש יתרון שהיא יודעת לבודד את הסקטורים הפגומים ולהפוך אותם למחיצה אחת נפרדת , אבל בכל מקרה אתה לא צריך להתעסק עם זה כי אתה קנית רכיב חומרה חדש שאמור לפעול לך לחלוטין אז תעשה ת'צעד הכי חכם ותארוז את ההארד דיסק ותחליף אותו .ולגבי השינוי מתח - שינוי מתח לא יכול לגרום בשום צורה לסקטורים פגומים סקטורי פגומים נובעים כתוצאה מטעינה לא נכונה/דאמפים שפוגמים / ונתונים טעונים שנמחקו ולא נוקו , או כמובן מכה חיצונית שהדיסק קיבל .מתח מוטעה לא גורם לפגיעה בסקטורים ואל תתן לשום טכנאי מאייבורי לנסות לתקן לך את המחשב בצורה של "אני בטוח שזה הספק כח "
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר תודה רבה חברים =] אני יבקש מחר מהטכנאי שלהם לראות את האשכול הזה ,גמלי אישית לא נראה ששינוי במתחים הוא גורם הבעיה.., מכייון שיש לי עוד הארדיסק במחשב שלהארדיסק ההוא אין כלל וכלל סקטורים פגומים ..
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר עדכון נוסף [ מקווה שאחרון חח] הלכתי עם המחשב ,החליפו לי ספק לספק טוב יותר [ עניין של 210 שקל 400 וואט] בנוסף החליפו לי את כל הכבלים של המחשב[sATA;IDE ] והכי חשוב במקום להביא לי שוב אותו הארדיסק מחורבן הביאו לי הארדיסק של סייגט Seagate ST3750528AS - 750GB - ללא תוספת תשלום על הספק כוח לקחו לי 210 ,ולקחו 20 שקל על כבלים חדשים והרכבה והכל חשוב לי לציין שאיבורי יצאו אחלה גברים מה גם הטכנאים שלהם מביני עניין והכל סתם על הדרך יש לכם מושג למה הארדיסק הקודם מזוהה בBOOT של הביוס שבעצם הוא לא קיים..?
פורסם 2009 ביולי 616 שנים לדעתי אתה נותן להם יותר מדי קרדיט קודם כל לא היה הכרחי בכלל להחליף את הספק כוח כי אין סיכוי שהיה הגורם לבעיה סתם עשו עלייך קופה,דבר שני אני לא מאמין שלא הקשבתה לעצתי בקשר ללהביא תרשימה של הספקי כוח שלהם ומחיריהם במקום לתת להם לבחור מקווה שלא דחפו לך ספק לא איכותי,הכבלים עולים גרושים והדיסק קשיח רק איזה 20 ש"ח יותר אז זה הגיוני שלאחר מה שעברתה הם לא יגבו על כך כסף באשר לשאלה על הזיהוי של הדיסק קשיח הקודם למיטב ידיעתי דיסק קשיח מזוהה בביוס רק כאשר הוא קיים פיזית בתוך המארז ומחובר כמו שצריך אף פעם לא שמעתי על מקרה אחר אני לא יתפלא אם תפתח תמארז ותמצא שמה תאומים...
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מחבר חחב בדקתי אין שום דבר ^^ אגב בחרתי ספק כוח די טוב דווקא של OCZ ,קישור: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 לא עלה לי זול אבל רציתי להשקיע על משהו שיאריך חיים [יש לו 3 שנות אחריות שזה מעולה]
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אממ מעניין,ואת הסיגייט הביוס כן מזהה?אני רק תוהה אם באמת שמו לך אותואו שהחליפו לך תWD לאחד אחר מאותודגם , כן הספק נראה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.