עבור לתוכן

חויית קניה בKSP

Featured Replies

פורסם

בישביל מה אתה טורח " ללמד אותם לקח " ... תלמד אתה לקח ותקנה בחנויות המומלצות לגיימרים

כמו זיגזאג SKYPC IQPC ועוד... אתה לא מעניין אותם בכלל כי אתה לא השוק שאליהם הם פונים.

KSP ואייבורי קמו בגלל הישראלים הפשוטים שמחפשים הכי זול בסיסי ולא עושים שיעורי בית לפני שהם קונים משהו...

מי שמחפש מחשב לאופיס סבבה שיקנה שם... אבל מי שמחפש מחשב לגיימרים שלא יבוא בטענות אחרי שהוא קנה שם וקיבל

מחשב מורכב בחובבנות ושירות על הפנים.

• תגובות 86
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שרבים וחכמים ממך ניסו בעבר והטיעונים שלהם הופרכו.

ורשת גדולה כמו KSP לא נראה לי שחוסכת על עורכי דין. (יש לה מוניטין יותר גדול מהגיל המשתמשים פה) 14 שנה למי שאינו יודע.

מה שאתה בעצם אומר יאללה בו נהפוך ללאוכלוסיה מפגרת שחייה את חיי התביע כמו ארה"ב למשל.

למה לדעתך כשאתה קונה מיקרוגל כתוב בהוראות בטיחות שאסור לייבש חתולים וכלבים במיקרוגל??? כי הם ניסו את זה ועשו את זה בשביל לתבוע את החברה...

נמאס מהמנטליות המפגרת של לדפוק את המסגרת כי היא איך שהוא דפקה אותך... לשבת בעבודה לא לעשות כלום ולהינות מזה שמקבלים כסף על כלום.. פשוט נמאס ותמיד מתברר שמי שמנסה לצאת לא פראייר אוכל אותה בגדול ויוצא פראיייר בריבוע.

כל בן אדם שני שחושב שיכול להוציא מאיזה מוסד שקל אז ישקיע 10K לעורך דין... שדופק אותו יותר חזק מהמוסד תחת חיוך ואמירה אני מנסה לעזור לך...

עכשיו ספציפית אליך אני מאוד רוצה לדעת מה העניין פשוט מעניין... ובמיוחד לשמוע מה נסגר עם התביע. שזה כנראה יהיה בעוד מספר טוב של שנים.

פורסם

ASI89. עברתי על ההודעות שלך.

לפני ששנה שלמה תצטרך לעבוד בשביל לשלם לKSP על תביעת דיבה (ותכף אסביר למה אני 100% בטוח שזה יכול לקרות), מחק את כל מה שרשמת ותמשיך בפעילות שלך מול KSP ככל רצונך. אנא אל תערב בזה את דפי הפורום.

מקרא לקריאת הציטוט שלך מחדש:

כל פעם שאתה קורא משפט מודגש, דמיין שאתה שומע צליל "דזין דזין" של קופת KSP המתמלאת בכסף שלך. ההסבר פשוט. שני משתמשים שהשתמשו ב-ד-י-ו-ק באותם מילים כמו אלו שהשתמשת בהן עכשיו, נתבעו ע"י הרשת בשניםה אחרונות.

האחד שילם כ- 75 אלף שקל והשני שילם כ-15 אלף שקל . הכל על דברים שהתחילו בפורום והיו בדיוק עם אותם משפטים, אפילו לגבי המשפט עם המכונית.

אני מציע לך עצה לוהטת - קרא את שני פסקי הדין בפרוטרוט לפני שאתה ממשיך עם הרעיון להפיל את KSP במו ידייך. השופטת פשוט ציטטה שם הודעות של משתמשים ומשפטים בדיו כמו שהדגשתי לך ושלב אחרי שלב הם אכלו אותה חזק:

אני קראתי את שניהם לכל האורך כרגע ותאמין לי זה יכול לחסוך לך ה-ר-ב-ה כסף כמו גם ללמד על מה כן ומה לא לרשום בפורומים ואיך זה יכול לשמש נגדך במשפט לאחר מכן.

http://www.courts.co.il/ksp.htm

הבעיה היא לא רק סניף כזה או אחר,אלא במדיניות של כלל הרשת כלפי הלקוח.

זאת מדיניות ששמה קצוץ על חוק הגנת הצרכן ורומסת ברגל גסה חוקים כתובים ונורמות התנהגות בסיסיות

ואני לא מדבר על שירות לקוחות מינימאלי שזה כבר הפך ללא רלבנטי גם ברשתות גדולות אחרות כמו אייבורי

אלא על מוסר אנושי בסיסי.

מספיק להציץ בכתב האחריות המגוחך שמופיע בגב הקבלה,כדי להבין שעם האחראיות הזאת אתה יכול מקסימום לנגב את הישבן.

מרגע שחתמת על כתב האחריות (ואידיוט מדופלם מי שעושה זאת )אתה לגמרי נתון לשרירות ליבם של עובדי הסניף.

בעיה נוספת שאנשים לא מודעים לה היא שהאחריות היא לקונה בלבד ולא למוצר וזה מנוגד לחוק ולנורמות המקובלות בענף.

תארו לעצמכם שקניתם רכב בן שנה שעדיין באחראיות ואתם פונים למוסך של היבואן כדי לתקנו ושם אתם מגלים שהיבואן מודיע לכם

שהוא מצטער אבל האחראיות היא אך ורק לקונה המקורי של הרכב ולכן אתם יכולים לחפש מי ינענע אותכם.זה בדיוק מה שקרה לי עם מחשב יד שנייה שקניתי מלקוח של- KSP (מחשב בן חצי שנה בסך הכול,שהספיק לעבוד אצלי שבועיים וחצי עד ששבק חיים).

במילים אחרות,אל תעיזו לקנות דברים יד שנייה שנרכשו ב-KSP ,מפני שאם הלקוח המקורי יכול לנגב את ישבנו עם תעודת האחריות

אז אתם אפילו לא תוכלו ליהנות מהתענוג המפוקפק הזה.

לחילופין אם קניתם סחורה ברשת הזאת ואתם מנסים למכור אותה בניסיון לשדרג את המחשב,אז מה שתקבלו תמורתה, אם בכלל יהיה עלוב ולא שווה את המאמץ

מפני שכולם כבר יודעים שגם מוצר חדש ושמור ושעדיין נימצא בתקופת האחריות לכאורה,אז הלכה למעשה אין לו שום אחריות כולשהיא.

אלא אם כן כמובן תמצאו פריאר נאיבי שלא מודע לעובדות,אבל אז אתם יוצאים בתור מניאקים על כך שדפקתם אותו ביודעין ומגיע לכם שתענשו.

פורסם

היה לי כונן קשיח באחריות חיכיתי מעל חודש לכונן קשיח " חלופי " עבר חודש ונחשו מה ?

הביאו לי SAMSUNG משומש מהמעבדה של הטכנאים עם פינים עקומים IDE שריטות מלא " בד סקטורים " (-:

ניסו לעבוד עלי שמו את הכונן הקשיח בקופסת פלסטיק חדשה ראיתי את הלחץ בפנים של הטכנאי מהמעבדה והבנתי שדופקים אותי

בדקתי את הכונן הקשיח וראיתי שהוא עבר " שואה " (-:

KSP זאת חברה שמוכרת לעמך לאנשים שמחפשים " זול " והאיכות פחות חשובה להם .

מי שמחפש איכות קונה " מחשב מותג " ונכנס למעבדות כמו HP , DELL , ACER וכו' .. מעבדות עם " אבא " ויחס של מיליון דולר .

פורסם

היה לי כונן קשיח באחריות חיכיתי מעל חודש לכונן קשיח " חלופי " עבר חודש ונחשו מה ?

הביאו לי SAMSUNG משומש מהמעבדה של הטכנאים עם פינים עקומים IDE שריטות מלא " בד סקטורים " (-:

ניסו לעבוד עלי שמו את הכונן הקשיח בקופסת פלסטיק חדשה ראיתי את הלחץ בפנים של הטכנאי מהמעבדה והבנתי שדופקים אותי

בדקתי את הכונן הקשיח וראיתי שהוא עבר " שואה " (-:

KSP זאת חברה שמוכרת לעמך לאנשים שמחפשים " זול " והאיכות פחות חשובה להם .

מי שמחפש איכות קונה " מחשב מותג " ונכנס למעבדות כמו HP , DELL , ACER וכו' .. מעבדות עם " אבא " ויחס של מיליון דולר .

מה שאתה כותב זה פשוט גורנישט!

החלקים של חברות מותג לא עשויים מזהב, ל-KSP יש חלקים מותגים ואיכותיים, צריך לדעת מה לבחור.

פורסם

ש KSP יתבעו אותי אם זה גורנישט (:

פורסם

אלכס מאיפה אתה תמיד מביא דברים מפוצצים כאלו ... חזק אתה...

קראתי את כל התביעות וואלה נשמע מציאותי.. ויש פה מלא אנשים שמשמיצים על ימין ועל שמאל.

פורסם

מסכן הדביר גיא הזה

קנה מעבד בסביבות 400 שקל ואחרי כל הבלאגן היה צריך לשלם 10 אלף שקל, כבר היה קונה מחשב

פורסם

אז לא אפרוח כמוך יטיף לי בעניינים משפטיים שאין לו שום מושג בהם.

בימים הקרובים תוגש תביעה נגד KSP ,רק שהפעם אני אנהל אותה בעצמי תוך התייעצות עם עורכי דין קליברים בתחום דיני החוזים.

אין בעיה תרנגולת שעומדת להפוך לשניצל. דרך צלחה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2009 בשעה 06:45:45

מסכן הדביר גיא הזה

קנה מעבד בסביבות 400 שקל ואחרי כל הבלאגן היה צריך לשלם 10 אלף שקל, כבר היה קונה מחשב

ככה זה ברוב המקרים. גיא ידע במעורפל איזה חוק וחשב שהוא יכול ללכת על רשת עם סוללה של עורכי דין בדיוק כמו ידידינו ASI89 שעם כל הניסיון המשפטי שלו, לכאורה (אני מוכן לשים כסף שמדובר באיזה ילד ממורמר שמסתתר מאחורי המקלדת ומשחק אותה עורך דין כריש מלוס אנגל'ס. לא תהיה שום תביעה נגד KSP, לא עוד יומיים ולא עוד שנתיים), עדיין רושם דברים בניסוח הוצאת דיבה שישמש נגדו בבית המשפט.

פורסם

אין בעיה תרנגולת שעומדת להפוך לשניצל. דרך צלחה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2009 בשעה 06:45:45

:hizuk:

:lol: :lol:

אהבתי...

אבל ברצינות מעניין לדעת.. סתם אני ראיתי את הדיונים שאלכס נתן ואנשים שילמו 10K לעו"ד.. אז צריך להוציא 10K לעו"ד בשביל רק שיוביל את התהליך הזה...

וואלה וגם לא לדעת בטוח אם תזכה.. ויש מצב עוד שיתבעו אותך נגד...

פורסם

חבר'ה, תמתנו תגובות גם אחד לדברי השני. זה ב-ס-ך ה-כ-ל דיון על חנויות מחשבים ועל טיב שירות. אני מזכיר את החוקים:

איזכור חנויות/ספקיות אינטרנט/סלולר/תשתית וכו':

איזכור הגופים המצויינים לעיל מותר לכל מטרה שהיא, כל עוד הוא נעשה בצורה הולמת ולא מתלהמת. אין להגרר לשפה לא נאותה, כמצופה בכל נושא אחר בפורום.

שימו לב: משתמש אשר ישתמש בפורום כתירוץ להשתלח בגוף כזה או אחר בצורה לא הולמת, יקבל אזהרה וייענש במקום.

פורסם

ALEX מפחד ש KSP יתבעו את HWZONE על הוצאת דיבה , והאמת ? הם אף פעם לא מפסידים בבתי המשפט גם שהם אשמים ככה זה שיש כסף בבנק .

אפילו שמייקרוסופט תובעת חברות גדולות על התקנה של תוכנות לא חוקיות במאסה זה מסתיים בסכום עלוב ומצחיק .

כסף כסף כסף כסף כסף (-:

פורסם

זה כבר קרה מצד פנדה מחשבים(ונגמר רע) פעם אחת כאשר האתר היה בחיתוליו לפני הרבה שנים. למדנו את הלקח והאכיפה שונתה בהתאם.

פורסם

אלכס צודק, המפתח להתבטאות מול חנויות/עסקים שהלקוח חושב שהן עשו לו עוול מבלי לקבל זימון למשפט על הוצאת דיבה, היא לכתוב את הסיפור בדיוק איך שהוא קרה, בלי התלהמות ובלי גינויים כלשהם. הקורא עצמו צריך להגיע לבד למסקנות אם זה לטובת הכותב או לטובת החנות.

אם תהיה תביעה, היא תהיה על הוצאת הדיבה, לכן המקרה לא רלוונטי גם אם הכותב נפגע וצודק בטענותיו, שחור לבן, היתה הוצאת דיבה, הכותב יפסיד במשפט.

פורסם

זה כבר קרה מצד פנדה מחשבים פעם אחת כאשר האתר היה בחיתוליו לפני הרבה שנים. למדנו את הלקח.

משמע גם אם יש בעיה / או הייתה בעיה " תסתמו את הפה אחרת נתבע אתכם " הכוח של הכסף , עורכי דין שמקבלים מהם מאות אלפים בשנה .

הכסף שולט בבתי המשפט שלנו :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים