עבור לתוכן

עכשיו זה כבר לא מצחיק!@$!#@%

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן "TechVisin - ציוד מקורי באחריות היצרן"...

כן, בטח...

מענין למה אי-אפשר להפעיל את שירות הRMA של IBM העולמית על הכוננים שלהם, וכל כונן שלהם שמתקלקל צריך לעבור "בדיקה" במעבדת האטום של החנות, ואחרי זה של היבואן.

פורסם

הם יחליפו לך רק אים זה יבוא שלהם ורק עים אן להם כונן חליפי שסופק להם ע"י IBM לצורך שרות.

דן

פורסם

תגיד רגע, IBM העולמית הכריזה Recall על כל הסידרה, או שהם סתם מחליפים דיסקים פגומים ?

כי אם היא הכריזה על recall, היבואן חייב להחליף לי את הכונן לסידרה אחרת אפילו אם אין בו כרגע שום דבר רע..

Recall של החברה העולמית מחייב את כל היבואנים בכל העולם!

הזכירו את זה גם פעם בכולבוטק עם איזה יבואן מכוניות חוצפן...

פורסם

שוב מוכך שכדי לפעמים לקנות אצל יבואן כמו יאד שנותן שרות מעולה במחיר מצויין מאשר לקנות אצל הקפיטלסטים הגדולים.

דן

פורסם

תגיד רגע, IBM העולמית הכריזה Recall על כל הסידרה, או שהם סתם מחליפים דיסקים פגומים ?

כי אם היא הכריזה על recall, היבואן חייב להחליף לי את הכונן לסידרה אחרת אפילו אם אין בו כרגע שום דבר רע..

Recall של החברה העולמית מחייב את כל היבואנים בכל העולם!

הזכירו את זה גם פעם בכולבוטק עם איזה יבואן מכוניות חוצפן...

IBM לא הכריזה RECALL על ה75GXP, על-אף ההחזרות הרבות, ולכן הגישו נגדה תביעה ייצוגית בארה"ב.

עם כל מה שאמרים על WD, לפחות WD הכירה ולקחה אחריות על סדרה שהיו בה יותר מדי תקלות, והכריזה RECALL על הכוננים הקשיחים. זה שהיבואנים בארץ עשו חגיגה על העניין והמשיכו למכור את הכוננים כאילו כלום לא קרה זה כבר דבר אחר. אני חושב, שלפחות בכל העניין של יחס ללקוחות, WD הרבה יותר טובה מIBM.

בעניין של כלבוטק, אני חושב שאתה יודע טוב מאוד למה העניין הזה הגיע בכלל לכלבוטק... זה היה בעניין של מכוניות קרייזלר עם בעיות במחשב של המכונית, במנוע וצבע שנהרס ודהה. כמובן, אנחנו בישראל ופה ימכרו לך דווקא את המוצרים שיש עליהם RECALL, אז שיחליפו לך כונן, שהיצרן מתחמק? לא נראה לי, וגם אם הוא יכריז RECALL בטח לא תהיה לזה תקפות בישראל מהסיבות לעיל, כי פה יש לך רק חרא-יות.

פורסם

חוץ מהדיסקים 6.4 של WD לא היתה לחברה הזאת אף בעיה מיוחדת צריך לשקול בנושא מחדש כי זאת יש להם אחלה ביצועיים ואחלה שרות...

חוץ מיזה יש פה לינק לדיסקים מעניינים שמיובאים לארץ על ידי N.N.E טכנולוגיות :

WWW.NIKIMI.COM

Nikimi Inc. is an organisation, which combines efficient use of ISO9001 manufacturing processes, innovative marketing and global sales, to extend the life of technology products.

Hard Drives

Nikimi hard drives are top quality hard drives originally manufactured by leading drive manufacturers, both IDE & SCSI.

Nikimi purchase a range of drives from the top drive manufacturers, which have been returned from the field. These drives are then put through an extensive quality process to ISO9001 standards and this ensures they meet a certification standard as high as the original equipment manufacturer. For such a high standard we classify them as Recertified.

With a full 12-month warranty on the product the final end user can be confident of the quality of the product being purchased - no longer does a low price mean low quality.

Nikimi Hard Drives are sold globally to the trade by a reseller network and to ends users through approved websites

דן

פורסם

אני אחזור שוב - חברה שלי קנתה הארד דיסק 100GB של WD והוא מת אחרי 4 ימים.

פורסם

1. NNE כבר לא קיימים יותר - נסגרו

2. IBM לא הכריזו על RECALL ובגלל זה כל הסבל שהלקוחות חווים. ובגלל זה ידנו כבולות כי אחרת אנחנו נשאר עם הכוננים הדפוקים. והאחריות מבוססת על אחריות יצרן/יבואן.

3. MAXTOR ו WD הם אחלה ואין איתם בעיות פרט לזה שמקסטור פשוט יותר שקט ומהיר אבל באמת לא משנה לנו מה אנשים קונים

ביי ולהתראות מחר במפגש

פורסם

יש עדיין המון NIKIMI בשוק ומחסני מחשב מוכרים אותם !!!

כניראה שיש להם יבואן חדש !!!!

ולנושא ציטוט:

"אני אחזור שוב - חברה שלי קנתה הארד דיסק 100GB של WD והוא מת אחרי 4 ימים."

יכול מאוד להיות שהדיסק הספציפי נפל על הריצפה, קיבל יחס לא הולם וטולטל בגסות, או אפילו שהה ליד מקום עים שדה מגנטי חזק

למשל הונח ליד טלפון סלולרי שבדיוק צילצל כי נכנסה שיחה.

אף דיסק לא סובל טלפון סלולרי שעובד לידו גם עים הדיסק לא עובד באותו הזמן.

דיסק יכול להיות פגום אבל ב IBM זאת תופע סידרתית ושיגרתית שאפילו נפוצה יותר אצל בעלי מחשבים מבוססים AMD (כי חם שם יותר במארז) והדיסקים מהסדרות GXP60/75 גם קח מאוד מיתחממים..........................

דן

פורסם

עד מתי תאכל החרב?

עד מתי ישתגע הראש?

עד מתי ימשיכו אנשים להקבר עם כונן של

IBM.

פורסם
  • מחבר

עד מתי תאכל החרב?

עד מתי ישתגע הראש?

עד מתי ימשיכו אנשים להקבר עם כונן של

IBM.

הדיסק הראשון - מת

הדיסק השני - מת

הדיסק השלישי - בספירה לאחור...

כולם של IBM כמובן. :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים