פורסם 2009 ביולי 316 שנים אין טעם לדיון הזה כי עד שהמשחק יצא כבר יהיו פה 10 עמודים של שטויות ואף לא הודעה אחת שקשורה למשחק באמת.ננעל זמנית - הדיון יפתח מחדש כאשר המשחק יצא.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים חשבת אולי לעשות מה שכתוב למעלה?תיכנס להגדרות ותבדוק איזה מקש הגדרת לכל מקש שמופיע בטקסט
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מחבר זה אוטומטי עושה על הכי גבוהה. אין בכלל הגדרות במשחק.הוא מכוון את הרזולוציה שמתאימה למסך שלך וזהו.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים מי המפגר שעשה את המנוע הגרפי הזה, למה אין תמיכה ב AA ניסית להפעיל דרך הדרייבר או אחת מהתוספות של NVIDIA? יש פעמים שזה עובד.
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים בתמונה ששמת שאפשר להגדיל אותה- רואים בעיית AA .בנתיים לא אשחק בו נראה לבנתיים תגובות.....
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים לי יש 1900XT אני מאמין שלא יפעל אצלי חלק אז אני אוותרלמה יש לו צינור שמחובר לגב?
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים גם די חלק..שמתי הרבה פילטרים דרך הcatalyst משפר מאוד לדעתי..יש לי בעיה, לא יודע על מה לחצתי אבל הוא התחיל ללכת במקום לרוץ והוא הולך ל-א-ט אני משתגע , אם אני לוחץ על כפתור ריצה הוא רץ אבל אני רוצה שירוץ כל הזמן איך אני מחזיר את זה אין לי כח ללחוץ על Z כל הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.